Lad os tage et øjeblik, Ethereum bliver “tre” i dag!

Cryptokonkurrencen er på sit højdepunkt, hvor Ethereum stadig bevarer sin anden plads på coinmarketcap. Den 30. juli 2015 blev en historisk begivenhed scriptet af en ukendt koder på et ukendt sted. Læn dig tilbage og nyd, mens vi fører dig ned ad banen til den mest effektive innovation inden for blockchain.

Ydmyg start, Ethereum som en konkurrent til Bitcoin!

Ethereums grundlægger Vitalik Buterin er allerede blevet et globalt tech-ikon og et teknologisk geni. Som en Ethereum-medstifter og ConsenSys-administrerende direktør Joseph Lubin udtrykte det for en platform, der har over 700 tokens og 1.100 apps frigivet inden for sit økosystem

”Det var hidtil uset, mange mennesker sagde, at det [Ethereum] ikke kunne gøres; mange mennesker sagde, at det var dumt at gøre det, fordi angrebetjenesten ville være så stor og uklar. Og det viste sig at være en bemærkelsesværdig succes efter min mening. ”

Vitalik Buterin, en programmør involveret i Bitcoin Magazine, havde i slutningen af ​​2013 et mål om at opbygge decentrale applikationer. Hans idé var, og som han oprigtigt hævdede, var, at Bitcoin alene ikke var tilstrækkelig, og at det havde brug for et script-sprog til applikationsudvikling, der kunne imødekomme en række forskellige funktioner. Manglende opnåelse af enighed fra de daværende genier foreslog han udviklingen af ​​en ny platform med et mere generelt script-sprog

”Jeg troede [de i Bitcoin-samfundet] ikke nærede sig problemet på den rigtige måde. Jeg troede, de gik efter individuelle ansøgninger; de forsøgte at slags eksplicit støtte hver [brugssag] i en slags schweizisk hærknivprotokol. ”

Denne tanke fra Vitalik var den centrale motivation, der fik ham til at udvikle Bitcoins største rival.

Formel udvikling af Ethereum-softwareprojektet begyndte i begyndelsen af ​​2014 gennem et schweizisk selskab, Ethereum Switzerland GmbH (EthSuisse). På tidspunktet for den offentlige meddelelse i januar 2014 var det centrale Ethereum-hold Vitalik Buterin, Mihai Alisie, Anthony Di Iorio og Charles Hoskinson.

Hvad der fulgte derefter og fortsatte der i år, var simpelthen banebrydende.

RISE of Ethereum

Tidligt i 2013: Vitalik Buterin beskriver først Ethereum på papir

Sent i 2013: Buterin foreslår udvikling af en ny platform med et generelt script-sprog

Tidlig 2014: Det schweiziske firma EthSuisse udvikler den første Ethereum-software

22. juli 2014: Ethereum lancerer et offentligt forsalg af ETH.

2. september 2014: Pre-sale investorer modtager 60 millioner ETH, hvoraf 12 millioner tildeles dev team

Oktober 2014: Ethereum-protokollen tillader oprettelse af 5 ETH for hver minedrift

Maj 2015: den sidste prototype med navnet Olympic udgivet.

30. juli 2015: Frontier, den første version af Ethereum lanceres.

14. marts 2016: Homestead, den første stabile version af Ethereum blev lanceret

Maj 2016: DAO rejser en rekord på 150 millioner dollars i crowd salg.

18. juni 2016: DAO blev hacket af en anonym gruppe, stjålet $ 50 mio. Arrangementet udløser debat inden for samfundet.

2. juli 2016: Som et resultat mindre end et år efter deres lancering opdeles netværket i to grupper: Ethereum (ETH) og Ethereum Classic (ETC).

28. juli 2016: Ethereum foundation, udviklere, forretningspartnere, minearbejdere og brugere af Ethereum økosystemet adskiller sig fra ETC.

Februar 2017: Ethereum når for første gang en markedsværdi på 1 mia.

Marts 2017: Enterprise Ethereum Alliance (EEA) dannet.

19. maj 2017: Prisen på ETH krydser $ 100 for første gang.

Juni 2017: Rusland støtter Ethereum, der krydser $ 400-mark som et resultat af den kraftige stigning.

16. oktober 2017: “Metropolis del 1: Byzantium”, den første del af den tredje version af platformen, der blev lanceret.

December 2017: Den bedste måned for kryptokurrency starter. Ethereum bryder $ 800-mærket.

14. januar 2018: Den højeste vurdering af kryptokurrency når. Prissat til $ 1.418 nærmer den daglige handelsvolumen $ 10 mia., Mens markedsværdien er på astronomiske $ 135 mia.

6. april 2018: Det laveste punkt i 2018 nået. Pris på mønten tilbage under $ 400.

Maj 2018: Markedet hopper tilbage. Ethereum krydser $ 800-mark igen, selvom den daglige handelsvolumen er $ 3 mia.

30. juli 2018: Tillykke med fødselsdagen Ethereum

Større begivenheder i Ethereums tidslinje

Enterprise Ethereum Alliance (EEA): I marts 2017 annoncerede forskellige blockchain-startups, forskningsgrupper og Fortune 500-virksomheder oprettelsen af ​​Enterprise Ethereum Alliance (EEA) med 30 stiftende medlemmer. I maj havde nonprofitorganisationen 116 virksomhedsmedlemmer – inklusive ConsenSys, CME Group, Cornell Universitys forskningsgruppe, Toyota Research Institute, Samsung SDS, Microsoft, Intel, JP Morgan osv. I juli 2017 var der over 150 medlemmer i alliancen, inklusive nylige tilføjelser MasterCard, Cisco Systems, Sberbank og Scotiabank.

DAO-begivenheden: I 2016 blev $ 50 millioner i Ether stjålet af en anonym hacker, hvilket resulterede i spørgsmål om platformens sikkerhed. Begivenheden udløste en debat i kryptosamfundet om, hvorvidt Ethereum skulle udføre en omstridt “hård gaffel” for at genanvende de berørte midler. Som et resultat af tvisten delte netværket sig i to. Efter den hårde gaffel relateret til DAO gaffede Ethereum sig derefter to gange i fjerde kvartal af 2016 for at håndtere andre angreb. Ved udgangen af ​​november 2016 havde Ethereum øget sin DDoS-beskyttelse, udblødt blockchain og modvirket yderligere spamangreb fra hackere.

Læs også: Ethereum-volumen Se et pludseligt spring, der overgår Bitcoin

Hvad der venter, Ethereum står over for hård konkurrence

Hvis hvad der skal troes og høres Følgende ser ud til at være køreplanen for Vitalik Buterin og hans team af udviklere med en deadline for dets 4 og 5 fødselsdag

  • Styrke Byzantium-fasen af ​​Ethereums køreplan; den første del af Metropolis-scenen, inden den flyttes til den næste del.
  • Opdatering og styrkelse af plasma for at afvise afmatning af transaktionstider, især under ICO’er
  • Udvikling af Sharding for at gøre ting hurtigere end eksisterende proof-of-work-blokeringer
  • Vi fortsætter til Konstantinopel og introducerer Casper proof-of-stake-opgraderingen, som i øjeblikket er under test
  • Casper vil være i fuld gang, når Ethereum opgraderer til Serenity, den sidste milepæl på Ethereums køreplan.

I øjeblikket forventer udviklere Sharding, Casper og Plasma at bringe skalerbarheden af ​​Ethereum til det næste niveau. Disse skaleringsløsninger kan være eliksiren til at hæve Ethereum til nye højder og nye potentialer. Kampen vil ikke kun være af selvudvikling, det vil også omfatte et løb mod tiden, og Ethereum bliver nødt til at tage sin konkurrence på hovedet, især til konkurrerende kryptoer som EOS, ofte kaldet ‘Ethereum-morderen’.

Mens tingene stadig er ved at rulle ud, ønsker vi Ethereum en god tillykke med fødselsdagen!

Vil Ethereum være den ubestridte kryptokurrency og blockchain i de kommende år? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me