Kullan taakse jätetty Bitcoin parhaiten suoriutuvana omaisuutena, miksi Bitcoin ei ole kupla?

Parin viime vuoden aikana olet varmasti huomannut, että jotkut ihmiset ennustavat, että Bitcoin on puhkeamassa oleva kupla. “Kuplaa” kutsutaan omaisuudeksi, joka johtuu perusteettomasta ja ylenpalttisesta markkinakäyttäytymisestä, mikä johtaa romahtamiseen. Joten, mikä on Bitcoinin todellinen kauppa, ja miksi ihmiset Internetissä kutsuvat sitä kuplaksi? Jotkut ihmiset ovat aina olleet kriittisen valuutan alkuaikoista saakka skeptisiä ensimmäisestä salauksesta, mikä on johtanut valheeseen tai ‘väärään totuuteen’ Bitcoinista. 

Tässä viestissä me ChangeNOW, johtava välitön salausvaihto palvelun, tekevät asiat selväksi sinulle. 

Miksi Bitcoinia kutsuttiin ensin “kuplaksi”? ?

Bitcoin on digitaalinen valuutta, joka syntyi finanssikriisin jälkeen vuonna 2008. Keskuspankki ei sääntele sitä, joten käyttäjät voivat ohittaa pankit ja perinteiset maksuvaihtoehdot tavaroille ja palveluille. Bitcoinin hinta on kasvanut tasaisesti siitä lähtien. Mutta ensisijainen syy, miksi useimmat ihmiset ovat pessimistisiä Bitcoinista tänään, on se, että vuonna 2017 Bitcoinin hinta oli kaikkien aikojen korkein, kasvoi 900% alle vuodessa, eikä sen arvon nousu edes ollut ennustettavissa. Tämä on saanut ihmiset kyseenalaistamaan Bitcoinin ja mitä se tekee sijoittajille, jos he luottavat sokeasti kryptovaluuttaan. 

btc kaikkien aikojen korkeinbtc kaikkien aikojen korkein

Ensimmäinen heidän ehdottama iso argumentti on, että Bitcoin ei ole konkreettinen, vaan hajautettu, eli sillä ei ole hallitusta, joka tukisi liiketoimintaansa. Päinvastoin, fiat-valuutat sisältävät vakauden, koska hallitukset ja suuret pankit tukevat niitä. Tämän lisäksi fiat-valuutoille määrätään seuraamuksia ja kannustimia – fiat-valuuttoja voidaan käyttää virallisissa asioissa, kuten verojen maksamisessa. Näin ei ole Bitcoinissa. Eri hallitukset ja sääntelyelimet pyrkivät määräämään salausvaluutat eri tavoin, koska niillä ei ole konkreettista omistajaa – yksikään organisaatio tai henkilö ei hallitse Bitcoinia.

Jotkut väittävät, että koska Bitcoin oli ensimmäinen laatuaan, se yksinkertaisesti paisutettiin ja ylikuormitettiin kaukana mitattavasta.

Oli vain muutama sijoittaja, jotka ostivat sen tosiasialliseen käyttöön. Toiset olivat yksinkertaisesti kiinnostuneita kääntämään sen ylös – ostamaan alhainen ja myymään korkea. Joten väite on, että koska Bitcoinilla ei ole vahvaa tukea sen hyvinvoinnista huolehtiville kannattajille, sen hintaa korottavat jatkuvasti ne, jotka haluavat vain saada “nopean voiton” Bitcoinista.  

Joten, mikä saa Bitcoinin näyttämään kuplalta?

Skeptikot uskovat, että Bitcoin-kuplat pyrkivät kasvamaan, kun uusi aalto uusia sijoittajia liittyy salausmarkkinoille. Se koettiin vuonna 2011, jota seurasi sama tilanne vuonna 2013. Mikä sai ihmiset ajattelemaan, että Bitcoin on todella kupla, kun Bitcoin-hinta saavutti kaikkien aikojen korkeimman tason, 20 000 dollaria, vuonna 2017. Yhden BTC: n arvo oli 20 000 dollaria. Tämä on edelleen ennätyshinta kryptovaluutan historiassa. Sitä seurasi kuitenkin syöksy, ja digitaalinen valuutta laski noin 7300 dollarin matalalle tasolle alle 2 kuukaudessa ja 3200 dollariin vuodessa.

Nykyään Bitcoinin hinta on alle 50% kaikkien aikojen korkeimmasta. Jotkut ihmiset ajattelevat, että tulee olemaan toinen äkillinen puomi, joka johtaa Bitcoinin hinnan nousuun – ja jonkin ajan kuluttua se laskee jälleen, mikä tekee Bitcoinista erittäin arvaamattoman ja vihjaa, että se on kupla.

Bitcoinin hinta on aina altis teknologisille epäonnistumisille. Jos Bitcoin-protokollalle tapahtuisi jotain pahaa, hinta saattaa vaikuttaa. Koska teollisuudessa tapahtuu aina teknisiä häiriöitä, jotkut ihmiset menettävät uskonsa Bitcoiniin ja kutsuvat sitä kuplaksi.

Nämä olivat perusteluja sille, että ensimmäinen kryptovaluutta olisi kupla. Tämä on kuitenkin vain tarinan yksi puoli – seuraavassa osiossa osoitamme, että tämä ei ole Bitcoinin luonne. 

Miksi Bitcoin “EI” ole kupla?

Kuten näette, Internet on täynnä ihmisiä, jotka puhuvat Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja vastaan ​​ja kutsuvat heitä kupliksi. He eivät tee mitään muuta kuin levittävät pelkoa salauksen harrastajien ja yleisön keskuudessa ja pyrkiville sijoittajille, jotka todella haluavat käyttää Bitcoinia sen sijaan, että kääntäisivät sitä voittoa varten. Yllä käsitellystä aiheesta on selvää yksi tosiasia – ihmiset pelkäävät, että Bitcoinin korkeat hintavaihtelut tuovat tuomion sijoittajien ja alan toimijoiden mieleen. 

Todellisuudessa totuus on, että ne, jotka kritisoivat Bitcoinia, eivät todellakaan tunne salausmarkkinoita ja ovat hämmentyneitä Bitcoinista.

Kuplateoriat ovat tarkkoja vain silloin, kun ne ovat hyödyllisiä, ja olemme iloisia voidessamme sanoa, etteivät ne ole. Ihmiset, jotka väittivät Bitcoinin olevan 20 dollarin kupla, antoivat sinulle täydellisiä neuvoja olla sijoittamatta, samoin kuin ne, jotka väittivät olevan 200 dollarin kupla. Nyt voit selvästi nähdä, että tämä neuvo oli dramaattisesti hyödytön. Itse asiassa, jos noudatit kuplan kannattajien neuvoja, menetit todella mahdollisuuden ansaita suuria voittoja sijoittamalla Bitcoiniin ja muihin kryptovaluuttoihin. 

Saatat muistaa, että vuonna 2012 Applen osakkeet olivat 100 dollaria osaketta kohden, ja yhtiö nimettiin kuplaksi, ja “kuplan kannattajat” odottivat sen nousevan. Seitsemän vuotta on kulunut, eikä pursketta ole vielä tapahtunut. Kuvittele niitä, jotka olivat investoineet Appleen tuolloin. He antoivat ehdottomasti suuria taaloja. 

Joten tarinan moraali on, että kuplateoreetikoiden neuvojen ottaminen ei ehkä ole paras sijoituspäätös. He katsovat vain pahimpia mahdollisia skenaarioita ja ohittavat hedelmälliset edut kokonaan.

Miksi Bitcoin on erityinen kuin muut kupla puhkeaa?

Bitcoin ei ole yritys, joka on altis kannattavuuden menetyksille, eikä spekulaatio, joka voi hajota pankin tai hallituksen aiheuttaman huijauksen vuoksi. Tässä on mitä salauspessimistit eivät ymmärrä Bitcoinista:

  • Bitcoinin arvo kasvaa, koska se on vallankumouksellinen taloudellinen keksintö eikä markkinoiden valheiden takia. 
  • Bitcoinin arvo kasvaa, koska yhä useammat ihmiset ottavat sen käyttöön. 
  • Bitcoinin arvo kasvaa, koska ”verkkovaikutus” on täydessä vauhdissa. 

Yleissijoittajat ovat innoissaan pääsemään alukseen Bitcoinin kanssa, ja tämä aiheuttaa Bitcoinin hinnan nousun. Mutta älä sekoita sitä keinotekoisesti paisutettuun kuplaan, joka johtuu “väärästä totuudesta”. Bitcoinin hinta nousee todennäköisesti korkeammalle, kun yhä useammat ihmiset osallistuvat edelleen kryptovaluuttaan. 

Tämän seurauksena kuplateoriat näyttävät olevan järjettömiä eikä niistä ole mitään hyötyä. Jos uskot tuotteeseen, investoi siihen. Kuinka vaikeaa se on? Älä kysy neuvoa ihmisiltä, ​​jotka pelkäävät muutosta, koska Bitcoin on muun muassa kryptovaluuttojen joukossa todella tulevaisuus. Kyllä, on olemassa huonoja ja hyviä sijoituksia, mutta se ei tarkoita, että ne kaikki ovat kuplia. Kryptovaluuttamarkkinat eroavat huomattavasti tavallisista osake- ja osakemarkkinoista. Se vaatii alan asianmukaista tuntemusta ennen kuin voit astua siihen. Älä siis usko kuplateorioita. Tee oma tutkimus, ja markkinat paljastavat sinulle, miten se todella toimii.

Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli heijastaa vain kirjoittajan mielipidettä eikä ole taloudellista neuvontaa. Emme ole vastuussa elinkeinonharjoittajan päätöksen tai toiminnan tuloksista.

Artikkeli on peräisin osoitteesta https://changenow.io/blog/bitcoin-bubble

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me