Kuinka suojata bitcoin-omistuksesi

Kuten kuka tahansa haltija tietää, bitcoin on haihtuva peto. Hämmästyttäviä hinnankorotuksia voi nopeasti seurata sydämenmuutos, ja rauhalliset jaksot ovat usein vain suuren myrskyn silmä. Ajan myötä pitäminen on osoittautunut erinomaiseksi strategiaksi; kuitenkin on aikoja, jolloin vuoristorata hiipii kyseisen vuoren huipulle, näet ensimmäisten autojen laskeutumisen aloittavan, ja tiedät vain, että aiot nopeuttaa alaspäin suurella nopeudella. Kun löydät itsesi sellaisessa tilanteessa, mitä voidaan tehdä sijoituksesi suojaamiseksi?

Suojaa Bitcoin vaihtamatta USD: ksi

Onneksi sinun ei tarvitse myydä bitcoiniasi riskin minimoimiseksi. Bitcoin-futuuripörssit, kuten bitmex, tarjoavat yksinkertaisia ​​ja tehokkaita tapoja vähentää altistumistasi tai ylläpitää täsmälleen sama bitcoinisi nimellisarvo hinnanvaihdosten aikana.

Ensinnäkin suuret nousut menevät Flood @ThinkingUSD: lle tämän suojausmenetelmän tarkentamiseksi:

Monet teistä eivät ehkä tiedä tätä, mutta jos haluat poistaa bitcoin-altistuksesi käymättä tosiasiallisesti läpi fiat-muuntamisen, voit siirtää omistuksesi synteettisiksi dollareiksi https://t.co/qr49NsLQCU oikosulku 1x vipuvaikutus.

– Tulva [Bitmex] (@ThinkingUSD) 9. helmikuuta 2018

Käydään läpi tarkalleen, miten tämä toimisi. Haluat suojata yhden bitcoinin siten, että se ylläpitää täsmälleen samaa USD-arvoa seuraavien kahden viikon aikana, ajanjakson, jonka aikana et pysty kiinnittämään huomiota bitcoin-markkinoihin. Toista seuraavat vaiheet ja nuku mukavasti.

  1. Avaa tili bitmexillä ja talleta yksi bitcoin.
  2. Valitse tulevaisuuden päivämäärä, jonka viimeinen voimassaolopäivä on valitsemasi kahden viikon suojausjakson ulkopuolella.  

Tarkoituksemme mukaan maaliskuun voimassaolo päättyy suojausjaksomme ulkopuolella ja on hyvin lähellä nykyistä spot-hintaa (ikuinen yllä olevassa kuvassa).

  1. Lyhyt 30. maaliskuuta yhden bitcoinisi kanssa.

Huomaa, että jokaisen sopimuksen arvo on yksi dollari, mikä tarkoittaa, että valitun määrän on oltava yhtä suuri kuin bitcoinin dollarin arvo. Kiinnitä huomiota myös siihen, että vipuvaikutus on asetettu vasemman alakulman liukusäätimessä arvoon 1X.

Rajatilaus antaa sinulle tosiasiallisesti 025%: n maksualennuksen, mutta tietysti jos markkinat liikkuvat sinua vastaan ​​tai bitcoinin arvo putoaa, tilaustasi ei täytetä. Markkinatilauksesta peritään pieni maksu, joka on 0,075% tai 00075 bitcoinia yhdestä bitcoin-tilauksestasi. OK, joten nyt olet ostanut lyhyitä sopimuksia, joiden arvo on dollareissa yhden bitcoinin nimellisarvolla.  

4. Sulje positio suojausjaksosi lopussa.

OK, kaksi viikkoa on kulunut ja avaat tietokoneen näytön hieman kiinnostuneena nähdäksesi, kuinka bitcoin on suoriutunut. Jos tuona aikana bitcoin laski hintaan, sopimuksesi arvo nousee bitcoin-arvossa. Olettaen, että bitcoinin hinta laski 10% kahden viikon suojauksen aikana, kun likvidoit sijaintisi (mikä voidaan tehdä näytön alareunassa olevasta “positiot” -valikosta), sen arvo on noin 1,1 bitcoin, ilman ottajaa palkkio tarvittaessa ja 0,05 prosentin toimitusmaksu. Tämä 1.1 vastaisi sitten USD-arvoa nimellisarvoa, kun avasit tilauksen. Nero!

Jos toisaalta bitcoin nousee arvoonsa 10% kahden viikon suojausjaksosi aikana, sopimuksen arvo laskisi bitcoin-arvossa. Selvitystilanteessa sinulla olisi noin 9 bitcoinia (jälleen vähennettynä asiaankuuluvat palkkiot), joka olisi jälleen yhtä suuri kuin USD-arvo, jota alun perin käytettiin lyhyen position avaamiseen. Pahuksen.

Vivun käyttö suojauksessa

Vivun avulla sinun ei tarvitse poistaa kaikkia bitcoinejasi Trezor-laitteesi turvallisuudesta. Useimmat bitcoin-futuuripörssit sallivat kauppiaiden hallita suurta bitcoin-asemaa suhteellisen pienellä tilisaldolla. Oletetaan, että sen sijaan, että siirrät kokonaisen bitcoinin futuuripörssiin, siirrit 2 bitcoinia ja avasit 1 bitcoinin lyhyen position käyttämällä vipua 5: 1. Aivan kuten edellisessä esimerkissä, menit sitten kahden viikon tauon ajaksi, laitat bitcoinin mielestäsi kokonaan, turvassa siinä uskossa, että omistustesi nimellinen USD-arvo olisi yhtä turvallinen kuin jos olisit lyhyttänyt 1 bitcoinia 1X vipuvaikutus, kuten aiemmin on kuvattu.

Ja tämä on totta, jos asemaanne ei ole selvitetty. 5: 1-vipuvaikutuksella 20%: n siirto sijaintiasi vastaan ​​johtaa menetykseen koko summa. Siinä tapauksessa, että markkinat jatkuisivat pitkään, tämä olisi todella onnellinen onnettomuus sinulle. Menetyksesi olisi rajattu 2 bitcoiniin, loput 8 trezorissasi kasvaisivat edelleen USD-arvossa. Jos kiinnität koko bitcoinisi 1X-lyhyelle, menetät edelleen bitcoinia – nimellinen USD-arvo pysyy samana.  

Toisaalta, jos asema puretaan ja sitten tapahtuu kääntö, olet poissa siitä. 2 bitcoin. Jos sinulla olisi 1X lyhyt, sijaintisi pysyisi avoimena ja kärsit vähemmän menetyksiä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me