CoinSpot-arvostelu

Kryptot

Lisätiedot

Kohdemarkkinat

 • Australia

Tallettaa

 • Käteinen, BPay, POLi

Valuutat

 • AUD

Plussat

 • Tonnia salaus- / AUD-markkinoita
 • Välityspalkkiot 1% ei ole huono – etenkin epäselvissä risteyksissä

Haittoja

 • Vaihtomäärä on liian pieni käytettäväksi
 • Exchange tarjoaa vain 5 ristiä AUD: a vastaan ​​- pidä kiinni välitystoiminnasta
 • Välityspalvelujen hinnoittelu voi toisinaan nousta

Coinspot on salauksenvaihto, joka tarjoaa catering-palveluja Australian markkinoille. Tarjottu välityspalvelu kattaa kuten 100 erilaista altcoiinia, joista kukin voi ostaa Australian dollareilla OK-hintaan. Saatavilla on myös kuusi erilaista valuuttamarkkinaa, vaikka likviditeetti tekee niistä suurimmaksi osaksi käyttökelvottomia. Alusta näyttää hyvältä ja heidän AUD / alt -välityspalvelunsa ei ole liikaa kalliimpaa kuin muualta markkinoilta, joten Coinspot on kohtuullinen tuote Australian altcoin-yhteisölle. Jos olet herkkä hinnoittelulle tai harkitset kalliita ostoksia, suosittelemme bitcoinin ostamista pörssistä, kuten btcmarkets, ja sitten käyttämään yhtä lukuisista kansainvälisistä altcoin-pörsseistä, jotka ovat paljon halvempia.

Tilin avaaminen

AUD: n tallettamiseksi tai nostamiseksi sinun on annettava:

 • Kopio ajokortin etu- ja takaosasta TAI Australian passi TAI Ikäkortin todistus TAI syntymätodistus
 • Oleskelutodistus, kuten yleishyödyllinen palvelu tai puhelinlasku TAI hintatiedot TAI pankkitili
 • Laadukas valokuva itsestäsi, jolla on kirjallinen viesti, jossa todetaan: “Minä, [nimi] lähetän tämän valokuvan hakeaksesi Coinspot-tiliä käymään kauppaa digitaalisella valuutalla, ja koodi on xxx” ja allekirjoita.

Kun nämä asiakirjat on lähetetty onnistuneesti, Coinspot tarkistaa ja soittaa sinulle suoraan henkilöllisyytesi varmistamiseksi.

Vahvistettuasi nämä ovat talletuksen rajoituksesi maksutyypeittäin:

Maksutapa: 24 tunnin talletusraja
POLi Korotetaan 10000 dollariin seitsemän päivää ensimmäisen 2000 dollarin talletuksesi jälkeen
BPAY 10000 dollaria
Käteistalletus 8000 dollaria

Nostoille ei ole rajoituksia, mutta antakaa Coinspotille hieman etusijalla, jos suunnittelet erittäin suurta tapahtumaa.

Turvallisuus

Ensinnäkin – Coinspotia ei ole koskaan hakkeroitu, ja se tarjoaa kaksivaiheisen todennuksen lompakon suojaamiseen. Vaihto tarjoaa kuitenkin TON kolikoita myyntiin, ja kaikille on integroitu lompakko. Ja ettet luule heidän yksinkertaisesti integroivan kaikkia kolikoita, esimerkiksi Coinomi-lompakkoon, helpottaakseen toimintaansa – he eivät. Monia kolikoita ei tueta Coinomissa tai Jaxxissa, ja monet eivät ole ERC 20: ssä, mikä tarkoittaa, että niiden kaikkien turvaaminen on kunnianhimoinen yritys.

Suosittelemme kolikon siirtämistä kolmannen osapuolen lompakkoon ostamisen jälkeen.

Coinspot-alusta

Coinspot on hienosti suunniteltu sekä esteettisyyden että käyttökokemuksen suhteen. Hallintapaneeli tarjoaa tilannekuvan varoistasi sekä AUD: ssä että jokaisessa salauslompakossa ja antaa nopean pääsyn suosituimpaan ja nopeimmin liikkuvaan salaukseen.

Napsauttamalla mitä tahansa näistä salausluokista pääset Coinspot-välittäjän käyttöliittymään. Coinspot perii 1%: n maksun näiden välitystilausten käsittelystä, mutta noteeratut spot-hinnat ovat yleensä oikeassa USD-markkinahinnan ympärillä.

Jopa joidenkin epämääräisempien alttien tarkastus osoitti, että kaikki olivat noin prosentin maksuja. Katso alla, osto- ja myyntitilauksen ero, keskipiste on hieman yli 1%.

Coinspotin tarjoamista yli 100 salauksesta ei ole yksinkertaisesti parempaa vaihtoehtoa ostaa ja myydä AUD: lla. Ja jos haluat käydä kauppaa kryptien välillä, tämä vaihtoehto on myös käytettävissä, ja 1%: n maksu on oikeassa hinnassa, jonka saatat odottaa maksavan Changellyltä tai Shapeshiftiltä.

Coinspot tarjoaa kuitenkin valuuttamarkkinoita btc: lle, eth: lle, ltc: lle, dogelle, neolle ja powrille. Pörssimarkkinat tarjoavat alemman 25%: n kaupankäyntimaksun, mutta likviditeetti on ongelma, joten kaupankäynnin täyttäminen voi olla vaikeampi.

Kuten yllä voit nähdä, osto- ja myyntitilausten välillä on melko suuri ero. Kauppiaiden on maksettava hyvä palkkio kaikista merkittävistä tilauksista.

On olemassa “sidottu tilausvaihtoehto, joka auttaa varmistamaan, että markkinatilauksesi ei täyty hinnoilla, jotka ovat kaukana markkinoiden keskikurssin ulkopuolella.

Määritä yksinkertaisesti prosenttiosuus, jonka olet valmis ostamaan tai myymään keskihinnan ylä- ja alapuolella, ja Coinspot vastaa tilaustasi.

Palkkiot

Palvelumaksu
POLi-talletukset Ei maksua
BPay 0,9%
Käteistalletukset 2%
Välitön osto ja myynti 1%
Markkinatilaukset 0,25%

Matkapuhelin

Coinspotilla ei ole vielä mobiilisovellusta, mutta alusta on suunniteltu toimimaan erittäin hyvin mobiililaitteellasi.

Bottom Line

Coinspot on kunnollinen altcoin-välitys Australian markkinoilla. Emme suosittele sellaisen valuutanvaihtoa, joka kärsii lähes täydellisestä likviditeetin puutteesta, mutta heidän 1%: n välityspalkkionsa on hieno, vaikka hinnoittelu voi nousta hieman korkeaksi. Tämän pitäisi ehkä odottaa ottaen huomioon heidän AUD-markkinansa kymmeniä salauksia vastaan. Voit tietysti saada paremman yleisen hinnoittelun, jos vaihdat kauppaa btcmarketsin kautta ja siirryt sitten Binanceen altcoin-kaupankäynnillesi tai yksinkertaisesti vaihdat AUD: n USD: ksi ja valitset parhaat vaihdot, mutta mitä saavutat hinnoittelussa, sinä menettää mukavuutensa vuoksi.

Mielestämme tämä on erinomainen aloitusvaihto Australian bitcoin-yhteisölle, vaikka vakavammat kauppiaat suosivat epäilemättä likvidimpiä, maailmanlaajuisia pörssejä päivittäiseen kauppaan. Kuten aina, suosittelemme vaihtoehtoisten lompakoiden hankkimista salauksen ostojen pitämiseksi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me