Cointree-arvostelu

Kryptot

Lisätiedot

Kohdemarkkinat

  • Australia

Tallettaa

  • Käteinen, POLi

Valuutat

  • AUD

Plussat

  • Australian dollarit muunnetaan välittömästi bitcoiniksi heti, kun se osuu CoinTreen
  • Integrointi Shapeshiftin kanssa mahdollistaa kaupankäynnin kymmenillä altcoineilla ilman lisämaksua
  • Todella mukava, puhdas käyttöliittymä

Haittoja

  • 3%: n maksu hieman korkea, vaikka se sisältää kaiken – pankkisiirtokulut ja kaikki.

Cointree on australialainen bitcoin-välitys, joka tekee tiensä tarjoamalla erinomaisen käyttökokemuksen. Heidän vahvistusprosessinsa kestää viisi minuuttia, jos sinulla on kätevä henkilötodistus. Suunnittelu on erinomainen, joten ostaminen ja myyminen on intuitiivista jopa aloitteleville asiakkaille. Talletustavan valitsemisen jälkeen Cointree muuntaa käteisesi bitcoiniksi, kun se osuu heidän tileihinsä, ja kiinnittää sen Cointree-bitcoin-lompakkoosi. Sieltä voit maksaa laskuja bitcoinilla, vaihtaa sen altcoineiksi tai siirtää sen omaan suojattuun lompakkoon.     

Suuremmille ostoksille CoinTree ei todennäköisesti ole paras valinta. 3%: n maksu on selvästi korkeampi kuin minkä tahansa nestemäisen vaihdon hinta, vaikka jos olet juuttunut audbtc-markkinoiden hyödyntämiseen, tämä on hyvä rampilla.

Tilin avaaminen

Tilin vahvistus ei ole koskaan hauska harjoitus. Cointree on kuitenkin kiitettävä siitä, että se on antanut online-todentamisyritykselle Green ID: n hoitaa tämän heidän puolestaan. Liian usein näemme, että vaihdot yrittävät käsitellä KYC: tä sisäisesti ja epäonnistuvat valitettavasti tarjoamalla oikea-aikaisen ja käyttäjäystävällisen kokemuksen. Green ID integroituu saumattomasti ja verkkovahvistus lajitellaan yleensä noin 5 minuutissa.

Kun olet vahvistanut, seuraavat vaihtoehdot ovat käytettävissä tilisi rahoittamiseen.

FeeMax PurchaseProcessing Time
Käteinen paikallisessa sivuliikkeessä Vapaa 5000 dollaria 1-2 päivää
POLi Vapaa 1000 dollaria Välitön
Internetpankki Vapaa 1000 dollaria 1-2 päivää

Huomaa, että Cointree sallii jopa 20 dollarin ostot. Asiakkaat saavat ostaa enintään 10 000 dollaria päivässä.

Cointree-alusta

Cointree on kaunis välitys. Sitä on helppo ja hauska käyttää kokemustasostasi riippumatta.  

Jos napsautat +/- kuvaketta, pääset ostolomakkeeseen, josta löydät yksityiskohtaiset tiedot kaikista talletusvaihtoehdoista. Huomaa, että bitcoin-ostosi laskettiin siitä hetkestä, kun käteinen todella osui CoinTreen tilille; talletussumman valinnassa näytettävä korko on arvio, eikä sitä ole lukittu.

Cointree tarjoaa sinulle parhaan hinnan, jonka he voivat löytää, ja lisää 3%: n maksun päälle. Huomaa, että tämä maksu kattaa kaikki kulut, mukaan lukien talletuksen siirto. Kun kauppa on suoritettu, bitcoinisi siirretään Cointree-lompakkoon. Suosittelemme siirtämään bitcoinia, jota aiot pitää omassa henkilökohtaisessa lompakossa. On kuitenkin muutamia mielenkiintoisia asioita, jotka voidaan tehdä suoraan Cointree-palvelusta.

Ensinnäkin Cointree integroi Shapeshift-widgetin, joka mahdollistaa bitcoinisi muuntamisen useiksi erilaisiksi alteiksi. Cointree ei ota lisämaksua tästä palvelusta. Jos päätät ostaa altcoineja, muista, että sinun on asennettava ulkoinen altcoin-lompakko. Suosittelemme Coinomia tähän tarkoitukseen.

Voit myös maksaa minkä tahansa yleisen Australian laskun bitcoinissa, jos haluat. Tämä saattaa houkutella kaikkia pankkiirin ulkopuolella asuvia bitcoinereita – jos se kuvaa sinua, saatat olla kiinnostunut yksinkertaisesti avaamaan CoinTree-tilisi ja siirtämään jotakin bitcoinia laskua varten.

Voi olla parempi muualla, jos:

Aiot ostaa huomattavan määrän bitcoinia.

Cointree on erittäin käyttäjäystävällinen ja kohdistaa uusille bitcoin-ostajille markkinoiden veteraanien sijaan. Tällä helppokäyttöisyydellä on hinta – itse asiassa 3%, mikä on korkea summa. Aktiivisemmat kauppiaat suosivat todennäköisesti vaihtoehtoja – ehkä alkuperäiseen muuntamiseen AUD: sta bitcoiniksi, ehdottomasti säännölliseen päivittäiskauppaan.  

Bottom Line

Etsitkö helppoa ja mukavaa tapaa vaihtaa Australian dollarit Bitcoiniksi? CoinTree on hyvin yksinkertainen ratkaisu, vaikka 3%: n maksu katkaisee monet. Yksinkertaisuuden kannalta yksinkertaisesti siirrä AUD: si CoinTreeen ja kun se osuu, sinulle hyvitetään heti sopiva määrä bitcoinia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me