BitBuy.ca-arvostelu

Kryptot

Lisätiedot

Kohdemarkkinat

  • Kanada

Tallettaa

  • Pankkilanka, pankkiluonnos, interac, Flexepin

Valuutat

  • CAD

Plussat

  • Kilpailukykyinen hinnoittelu
  • Paikalliset talletusvaihtoehdot
  • Nopea tilin vahvistus

Haittoja

  • Nostomaksut ovat hieman korkeat

Bitbuyn omistaa ja ylläpitää Toronton oma First Ledger Corporation, ryhmä, joka on sitoutunut tarjoamaan paitsi vähittäiskaupan vaihtoalustan myös OTC-pöydän suuremmille kauppiaille ja kauppiasratkaisun Kanadan paikallisille yrityksille. Tämä tarkastelu rajoittuu vähittäiskaupan pörssiympäristöön, joka on loistava muutamilla alueilla – hinnoittelu on kilpailukykyistä muiden Kanadan pörssien kanssa ja kaupankäyntimaksut ovat alhaiset. Kanadalaiset ovat kehittäneet kaikki paikalliset talletusvaihtoehdot, ja Torontosta lähtevä joukkue tukee asiakkaita..

Bitbuy-, litecoin-, ethereum- ja bcash-markkinoiden kanssa Bitbuy on loistava paikka rennolle kanadalaiselle bitcoin- ja krypto-kauppiaalle turvallisena ja intuitiivisena alustana erinomaisella tuella..

Päästä alkuun

Käyttäjillä on mahdollisuus rekisteröityä Facebookin tai google plus -tietojen avulla. Haluamme vain käydä läpi tavallisen rekisteröintiprosessin – emme halua antaa facebookille tietää, että käytämme bitcoin-vaihtoa, ilmeisistä syistä.

Nyt on aika määrittää kaksivaiheinen todennus. Sinun on määritettävä kaksivaiheinen todennus kanadalaisella puhelinnumerollasi. Jos jostain syystä olet ilman puhelintasi, ota yhteyttä tukeen ja ehkä he avaavat kaksi tekijää.

Sinut ohjataan asetusnäyttöön, jossa voit suorittaa rekisteröinnin loppuun. Anna biotiedot alla esitetyllä tavalla.

Lataa Kanadan hallituksen henkilötodistus, selfie, jolla on kyseinen henkilöllisyystodistus, ja osoitteen vahvistusasiakirja, kuten sähkölasku, jossa näkyy koko nimesi ja osoitteesi. Tavallisia juttuja.

Napauta ”Pyydä vahvistusta” -painiketta käynnistää prosessin. Automaattisen vahvistuksen Trulioon kautta on tarkoitus tarjota useimmille kanadalaisille asukkaille nopea pääsy.

Tallettaminen ja nostaminen

Hienoa, nyt sinut on vahvistettu ja voit tehdä talletuksen. Näet heidän talletusvaihtoehtonsa sekä tärkeät tilastot, kuten palkkiot ja kuinka kauan talletuksesi kestää.

Voit myös tallettaa btc: n, ltc: n, eth: n ja bch: n, jos haluat, vaikka tämä on manuaalinen prosessi, joka edellyttää osoitteen pyytämistä tuelta, joka toimitetaan sähköpostitse. Kun olet rahoittanut osoitteen, summa näkyy bitbuy-lompakossa, ja sitä voidaan vaihtaa, myydä tai nostaa tavalliseen tapaan suoraan alustalta.

Katso alla nostotavat ja palkkiot.

Bitbuy Cryptocurrency -alusta

Bitbuy tarjoaa turvallisen, luotettavan, kätevän ja asiakaslähtöisen alustan kanadalaiselle salausyhteisölle. Tutustu alla olevaan kaupankäyntirajapintaan, joka on tarpeeksi intuitiivinen käytettäväksi edes aloittelijoiden bitcoinereille.

Voit seurata bitbuy-hintatoimintoja kojelaudassa sijaitsevassa kaaviossa. Tämä tarkoittaa, että voit odottaa saavasi markkinoiden parhaan CAD-hinnoittelun tai riittävän lähellä sitä voidaksesi käydä kauppaa luottavaisin mielin huolimatta siitä, että saat ahdistuksen.

Katso alla välityspalvelun palkkiot, myös Express-kaupat:

CAD-paritOsta myynti
BTC .75% .5%
ETH .75% .5%
XRP .75% .5%
LTC .75% .5%
BCH .75% .5%

Jos käydään kauppaa pörssissä, saat paljon parempia ammattikauppakursseja:

Kaupankäynti PairMakerTaker
BTC / CAD .16% .26%
ETH / BTC .16% .26%
XRP / BTC .16% .26%
BTC / BCH .16% .26%
BTC / LTC .16% .26%
ETH / CAD .16% .26%
XRP / CAD .16% .26%
LTC / CAD .16% .26%
BCH / CAD .16% .26%

Jos kuitenkin odotat ostavan paljon kolikkoa, vähintään 5000 dollaria, avaa tilisi, kirjoita osoitteeseen [email protected] aiheella ”Premium Request” ja pyydä heiltä alennusta. Kerro heille, että bitreview on lähettänyt sinulle!

Pienempien palkkioiden lisäksi premium-asiakkailla on pääsy bitbuy-välittäjiin, jotka auttavat logistiikan ostamisessa ja myynnissä ja vastaavat kaikkiin kysymyksiin. Ensiluokkaiselle asiakaskunnalle järjestetään usein yksinomaisia ​​tarjouksia, joten ohjelma kannattaa tarkistaa.

Tuki

Ensisijaiset agentit erottavat meidät hienosti yleiseen bitbuy-tukeen, joka on epäilemättä paras kaikista Kanadan salausalustoista, ja pää ja hartiat laiminlyötyjen salausjoukkojen yläpuolella, joilla on epäonnea vaatia palvelua Yhdysvaltojen pörsseiltä. Vaikka riippuvuus sähköpostista esimerkiksi ei-btc-osoitteen saamiseksi saattaa olla hieman turhauttavaa, se osoittaa myös aktiivisen tukiverkon bitbuy-palvelussa! Ja he ovat aktiivisia, ja asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta on käytettävissä auttamaan nopeasti Kanadan kaupankäyntiaikoina. Olemme yleensä lopettaneet tuen korostamisen arvosteluissamme, ellei se ole erityisen hyvää tai kamalaa – joten bitbuyn tuki on vahva ja mainitsemisen arvoinen.

Matkapuhelin

Bitbuy on suunniteltu melko ystävälliseksi mobiililaitteilla, ja kaikkia tilin toimintoja voidaan hyödyntää yhtä helposti mobiililaitteellasi kuin työpöydältä.

Bottom Line

OK, niin arvostelun moraali – bitbuy on turvallinen ja helppokäyttöinen salausalusta, jolla on hyvä hinnoittelu ja laatu, huomaavainen tuki. Jos oli yksi tartunta, CAD-nostomaksut olisivat hieman korkeammat kuin kilpailijat, mutta jos ostat pitää, bitbuy on markkinoiden huipputuote.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me