Kuinka aloittaa työskentely Dappsin kanssa opiskelijoille?

Salausvaluutta on virtuaalinen tai digitaalinen valuutta, jota käytetään salauksena rahansiirtojen turvallisuuden varmistamiseksi. Siinä on parannettu tietoturvaominaisuus, joka tekee sen väärentämisestä vaikeaa. Sen on tarkoitus olla vaihtokanava, ja se käyttää salausta varmistaakseen rahansiirtojen turvallisuuden Internetin kautta. Se auttaa myös hallitsemaan uusien valuuttayksiköiden luomista. On myös hienoja Dapps-kursseja, joita voit käyttää puolestasi ja joiden avulla voit ymmärtää hajautettuja sovelluksia ja muita blockchain-sovelluksia.

Verkossa on lukuisia sovelluksia. Joistakin on jopa sovellus, joka auttaa sinua kotitehtävissäsi, jotta voit sanoa heidät suostui tekemään kotitehtäväni ja auttoi sinua kaikessa tylsässä paperityössä! Kotitehtävien ei tarvitse enää olla kauhistuttavia. Saat apua siihen, että kotitehtävät voidaan tehdä muutamassa minuutissa essee-palvelun avulla.

Ensinnäkin ymmärrä mitä lohkoketjut ovat:

Salausvaluutat käyttävät salausprotokollia. Nämä protokollat ​​voidaan määritellä myös monimutkaisiksi koodeiksi, jotka mahdollistavat tiedonsiirron salauksen ja turvallisen rahanvaihdon. Näiden koodien kehittäjät käyttävät kehittynyttä tietokonetekniikkaa ja matemaattisia periaatteita, jotka mahdollistavat niiden rikkoutumattomuuden. Siksi on haastavaa kopioida kryptovaluutta. Koodit tekevät kryptovaluutan käyttäjistä anonyymejä, ja tapahtumat ja virtaukset ovat haastavia jäljittää tietyille ihmisryhmille.

Näillä valuutoilla on hajautettu valvonta. Tämä tarkoittaa, että hallitus ei valvo niitä, kuten muut perinteisesti käytetyt valuuttamuodot. Toiset käyttäjät hallitsevat niiden toimitusarvoa toiminnallaan. Koodit tarjoavat protokollia, jotka säätelevät valuuttojen käyttöä. Siksi keskuspankit tai muut viranomaiset, jotka hallitsevat muita perinteisiä valuuttoja, eivät valvo niitä. Kaivostyöläisten toiminta, jolla on laaja kokemus laskentatehon ennätystapahtumista, jotka viime aikoina luotut kryptovaluuttayksiköt vastaanottavat, ja muut käyttäjät maksavat vakauden kannalta kriittisen ja sujuvan transaktiopalkkion valuutan toimintaa.

On tärkeää huomata, että kryptovaluuttoja käytetään vaihtamaan fiat-valuuttoja erityisillä markkinoilla. Tämä tarkoittaa, että valuutalla on vaihteleva valuuttakurssi muiden maailman tärkeimpien valuuttojen, kuten dollarin, Ison-Britannian punnan ja euron, kanssa. Vaikka insinöörit yrittävät tehdä näistä valuutoista turvallisia, on aina suuri mahdollisuus hakkerointiin, joka johtaa digitaalisten valuuttojen varastamiseen.

Tässä on joitain suosituimpia Dapp-sovelluksia

Jos mietit kuinka Dapps toimii ja miksi sinun pitäisi käyttää niitä, tässä on luettelo markkinoiden suosituimmista:

 • Tronbet
 • 888tron
 • Steemer
 • Huumeiden sodat
 • MakerDAO
 • Partiko
 • Perushuomiotunnus
 • Steem hirviöitä
 • Tila
 • Vahvista
 • Geon-sovellus
 • DTube
 • KyberNetwork
 • HÄRKÄ
 • Eos-ritarit

Mitä opit tekemään tällä kurssilla?

Hajautettujen sovellusten (Dapps) avulla voit tutkia käsitystä siitä, että blockchain-palvelimet ovat perusta ja oppimisvaihe blockchain-palvelinten käytön oppimiseen. Tällä kurssilla opit luomaan vertaisverkko solmuista ja kuinka itse asentaa blockchain-palvelimet. Ennen kuin otat Dappit käyttöön julkisessa verkossa, sinun on testattava se myös paikallisessa verkossa. Parasta oppiminen Dapps-kehityksestä on, että olet oppinut viikossa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää, ja voit myös harjoitella tarpeeksi oman sovelluksen luomiseen.

Tryffeli kehitys

Vain 4 tunnissa ymmärrät kaiken mitä tarvitset tryffelien kehittämiseen.

Kurssi antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia käyttäjäystävällistä ympäristöä, jossa tryffeli antaa heille mahdollisuuden kehittää ja testata näitä sovelluksia. Joitakin tutkittavia tärkeimpiä komentoja ovat: kehittää, kääntää, aloittaa, siirtää ja testata. Nämä opitaan kaikilla parametreilla ja tryffelillä niiden edessä. Tässä moduulissa kuvataan myös, mitä on kehitettävä ja testattava täydelliset Dappit.

Suunnittelun parannukset

Tämän moduulin suorittaminen vie vain 2 tuntia. Opit myös joitain parhaita käytäntöjä, jotka sisältävät myös pienet sopimukset, joita Dapps parantaa ja jotka parantavat merkittävästi Dappin perusmalleja.

Sovellusmallit

Tämä kestää vain noin 5 tuntia. Tälle moduulille opit lisää Ethereumin parannusehdotuksista ja ERC-prosesseista, jotka ovat välttämättömiä Ethereumin lohkoketjun päivityksen varmistamiseksi. Tässä tutustutaan myös kaikkien tunnisteiden Dapps vakiokokoonpanoon ERC 20 ja muihin kuin vaihdettavissa oleviin tunnuksiin ERC721.

Yksityisten avainten parempi ymmärtäminen

Se vaatii sinua käyttämään enemmän aikaa ymmärtämiseen. Joka salausvaluutan haltija yleensä yksityinen avain. Tätä avainta käytetään niiden tunnistamiseen ja niiden vaihtamiseen. Käyttäjät saavat tehdä yksityiset avaimensa kokonaisina muotoiltuina numeroina, jotka ovat 1–78 numeroa. Satunnaislukugeneraattori on järjestelmä, joka voi myös luoda avaimen kaikille, jotka haluavat sen. Kun yksi on saanut avaimen, he saavat kuluttaa ja hankkia kryptovaluuttoja. Ilman tätä avainta haltijat eivät voi muuntaa kryptovaluuttojaan, ja siten heidän omistuksensa ovat arvottomia, kunnes he saavat avaimen.

Johtopäätös

Heidän lähdekoodinsa on suunniteltu siten, että kryptovaluutta käännetään automaattisesti kaivostehon määräksi, jota käytetään uusien lohkoketjujen kopioiden luomiseen. Kaivostehon kasvaessa salausvaluutan luominen vaikeutuu ja kaivostehon luomisen helppous vähenee. Tavoitteena on yleensä luoda aikaväli lohkoketjujen luomisen välille tasaiselle, ennalta määrätylle tasolle. Siksi Dapps-sovellusten oppiminen on niin tärkeää.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me