Osta Bitcoinia, Yhdysvaltain dollarista tulee arvoton: Varoittaa Kim Dotcomia lähestyvästä suuresta törmäyksestä

mainos Phemex

Yhdysvaltain velka kasvaa nopeasti ja suuren kaatumisen lähestyessä Kim Dotcom painottaa ihmisiä sijoittamaan Bitcoiniin, kryptovaluuttoihin ja kultaan, kun taloudet kaatuvat, mikä tekee Yhdysvaltain dollarista arvotonta prosessin aikana..

Yhdysvaltain velka pyörii käsistä, Bitcoin on paras veto

Kaikki puhuvat lähestyvästä kaatumisesta, joka saa taloudet romahtamaan, osakemarkkinoista osuman ja fiat-valuutoista kaatumaan. Goldman Sachsista, Bill Gates, ”Rich Dad, Poor Dad” -kirjoittajasta alan asiantuntijoihin ja analyytikoihin, ovat kaikki jatkuvasti korostaneet tilanteen vakavuutta..

Viimeisin lisäys tähän luetteloon on saksalainen-suomalainen Internet-yrittäjä ja poliittinen aktivisti Kim Dotcom. Eilen hän twiitti, että todellakin on tulossa iso kaatuminen ja kryptovaluutat ja kulta ovat paras suojaus tulevina vaikeina aikoina.

Luota minuun. Osta salausta ja kultaa. USD: stä tulee arvoton. Yhdysvaltain taloudellisen romahduksen myötä kaikki vanhan rahan valuutat kaatuvat.

Ajat tulevat vaikeiksi. Mutta olet kunnossa, jos suojaat osan varoistasi valmistautuaksesi kaatumiseen.

Suuri kaatuminen on tulossa 100%.

– Kim Dotcom (@KimDotcom) 12. elokuuta 2018

Hän jakoi tähtitieteellisen velan arvon,

”Keskimääräinen velka perhettä kohden Yhdysvalloissa on nyt 845000 USD. Keskimääräinen rahoittamaton vastuu Yhdysvalloissa on nyt 938000 dollaria veronmaksajaa kohti. Jokainen, joka ajattelee Yhdysvaltojen velan olevan ratkaistavissa talouskasvulla, uudella velalla tai painamalla lisää dollareita, on idiootti. Yhdysvaltain imperiumi on oletusarvo. “

”Olemme vähentäneet merkittävästi sijoitustamme Yhdysvaltain varoihin. Itse asiassa dollarista, jota pidetään kansainvälisenä valuuttana, tulee riskialtis maksuväline. “

– Venäjän valtiovarainministeri

Yhdysvaltain velkataakka on tullut hallitsemattomaksi. Katso USD, kun Kiina pudottaa Yhdysvaltain velkaa.

– Kim Dotcom (@KimDotcom) 12. elokuuta 2018

Nämä äskettäiset twiitit ovat jatkaneet hänen twiittejään muutama päivä sitten, jossa hän totesi:

1 biljoona dollaria ylimääräistä Yhdysvaltain valtion velkaa vuodessa!

Yhdysvaltain menoja rahoittavat luotonantajat, jotka eivät koskaan saa maksua. Yhdysvaltain imperiumi romahtaa, mitä seuraa maailmanlaajuinen taloudellinen romahdus. https://t.co/kdtB0GnewP

Siirrä USD kultaan & Bitcoin nousee ennen USD: stä WC-paperia. https://t.co/a5UIuhJvUT

– Kim Dotcom (@KimDotcom) 9. elokuuta 2018

Hän kuvasi edelleen tulevaa romahtamista:

“Trumpille annettiin imperiumi elämäntuesta. Mikään kauppasopimus, mikään talouskasvu, tullit tai sota eivät voi pelastaa tätä potilasta. Huippuekonomistit ympäri maailmaa ovat yhtä mieltä siitä, että Yhdysvaltojen velka on kestämätön. Tätä ei ole sokeria päällystetty. Yhdysvaltain imperiumi on rikki. Valmistaudu romahtamiseen. Kulta ja Bitcoin. ”

Hän kuitenkin jakoi suunnitelman selviytyä näistä vaikeista ajoista tämän twiitin avulla.

Suunnitelma:

Salaus paperirahan korvaamiseksi

Blockchain korvaa rahan hallinnan ja pankkivalvonnan

Salaus ja avoin lähdekoodi korvaamaan Deep State -vakooja

Hajautetut sosiaaliset verkostot korvaamaan Deep State -verkot

Totuus valheiden ja petoksen korvaamiseksi

Ihmiset saavat voimansa takaisin

– Kim Dotcom (@KimDotcom) 9. elokuuta 2018

Lue myös: Kryptot ovat mielenkiintoisin asia finanssissa, Govt. Ei pitäisi tunkeutua – Jeffrey A. Tucker

Kansalliset valuutat menettävät arvonsa kaikkialla maailmassa

Dotcom on ollut salakirjoitussuosittu pitkään, ja hänen varoitukset eivät ole perusteettomia, koska kongressin budjettitoimiston viimeisimmän raportin mukaan liittovaltion alijäämä on noussut 20% viimeisten 10 kuukauden aikana.

Tämän vuoden loppuun mennessä alijäämän odotetaan saavuttavan 793 miljardia dollaria, ja vuonna 2019 se saavuttaa biljoonan dollarin. Tämän velan korkomaksujen ennustetaan nousevan nopeimmin vuosittain.

Jos katsomme maailman maiden kansallisia valuuttoja, monet menettävät jo arvonsa. Äskettäin Turkin liira syöksyi vaarallisesti, koska se menetti 40% arvostaan, mikä johti kryptovaluuttojen kaupankäynnin kasvuun pörsseissä.

Etelä-Afrikan randi on nyt laskenut kahden vuoden matalin ja viime aikoina punta, euro, Kiinan yuan ja Japanin juan ovat myös laskeneet. Kuten Turkissa tapahtuu, se voi vain levitä myös muissa maissa, etenkin käynnissä olevan Yhdysvaltojen ja Kiinan kauppasodan keskellä.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me