Kinas interesse er centreret omkring Bitcoin, signaler næste Bull Run

reklame Phemex

I løbet af den sidste uge har Bitcoin konsolideret omkring $ 10.700 niveauer. Interessant nok har verdens største kryptokurrency holdt sin position elastisk på trods af nogle negative nyheder som BitMEXs CFTC-afgifter, der fører til en erosion på 32.000 BTC fra børsen.

Der har imidlertid været en stigning i nye deltagere, der kommer til Bitcoin, tydeligt angivet med en stigning i nye Bitcoin-adresser. Vi ser typisk 5-10.000 nye Bitcoin-adresser hver dag. Der var dog en interessant breakout i sidste uge med en ny BTC-adresseskydning over 22k. Nå, hvis dette skal indikere noget, kan Bitcoin muligvis oprette scenen til sin næste bull run.

Bitcoin-adresser-diagram-GlassnodeKilde: Glassnode

Selv om dette bestemt er en interessant udvikling for Bitcoin-samfundet, er der noget mere ved det end hvad der ser øjet ud. En interessant analyse præsenteret af Cole Garner antyder, at alle disse Bitcoin-adresser kommer fra KINA. Ja, der ser ud til, at der kommer en sund købsvolumen fra Kina, der har støttet BTC-prisen i sidste uge på trods af ikke så positive nyheder på markedet.

Du undrer dig måske over, at Kina har forbudt krypto i lang tid, og hvorfor pludselig dette skridt? Faktisk antyder de nylige aktioner fra de kinesiske regeringer, at der koordineres indsats og marketingkampagne for at kildre kinesiske investorers sind mod krypto. Det betyder, at den kinesiske regering ønsker at udløse den næste bull run.

Hmm dette er en interessant propagandastemning fra CCP’s officielle medier som “参考 消息”, Xinhua og CCTV2

Overskriften “kryptoasset er det bedst mulige aktiv YTD” blev vist på alle veje, avispapir, online medier og tv

Det er sjældent for en sådan koordineret indsats pic.twitter.com/2g6VDsV5SE

– Dovey 以德服人 Wan &# 129680;&# 129430; (@DoveyWan) 25. september 2020

Kinas skjulte interesse i Bitcoin

Det er et kendt faktum, at Kina er hjemsted for nogle af de største Bitcoin-mineaktiviteter i verden. Da den kontrollerer Bitcoin-minedrift, har den også den største BTC end noget andet land på planeten. Hr. Garner bemærker, at den kinesiske ledelse vil fremme enhver fortælling, der passer bedst til deres interesser.

Vi ved også, at Kina kun ser på en stor mulighed, der kan gøre det til den globale økonomiske leder, der ligger øverst i USA. Så hvis Bitcoin kan hjælpe det med at få den økonomiske magt, hvorfor ikke? Desuden har globale finansielle institutioner lænet sig mod Bitcoin med usikre økonomiske udsigter. Derfor vil Kina ikke være villig til at miste det sted, hvor det har en stærk fod.

Desuden tilskriver Garner også den seneste stigning i Tether’s USD-udskrivning til Kinas marketingkampagne.

10 / Den nylige eksplosion i #Tether udskrivning kunne have været en førende forløber for Kinas marketingkampagne.

Kina dominerer $ USDT volumen globalt – og #Tether dominerer deres fiat onramp likviditet. pic.twitter.com/wPoCl7z2qZ

– Cole Garner (@ColeGarnerBTC) 5. oktober 2020

Garner har således mistanke om, at Kinas seneste interesse for detailkøb har hjulpet Bitcoin med at opretholde sidste uges baisse nyheder. Mens detailkøbere ikke er markedsførere, tilbyder tilbuddet klare signaler om store træk på tyremarkedet.

Bitcoin rammer $ 1 billion billion Cap inden 2020

BTC-prisforudsigelse er ikke noget nyt på markedet. Der er dog et voksende kor blandt analytikere til Bitcoins næste bull run. Blockstream-analytikeren Adam Back sagde for nylig, at Bitcoin vil ramme 1 billioner dollars i de næste to år inden 2020. Med den nuværende markedsværdi på omkring 200 milliarder dollars vil BTC-prisen femdobles herfra et sted omkring $ 50.000..

Konservativ. jeg ville sige #bitcoin sandsynligvis ser $ 1 billion markedsværdi inden for 2 år, sandsynligvis før. $ 1 billion handler om BTC $ 50k. https://t.co/LJeq53DXgM

– Adam Back (@ adam3us) 5. oktober 2020

Bloombergs seneste kryptoperspektiver rapport antyder også, at Bitcoin-prisen vil røre ved $ 100.000-mark i de næste år, dvs. $ 2 billioner i markedsværdi. Bloomberg Intelligence-analytiker Mike McGlone sagde:

“I betragtning af normal modning ville omkring dobbelt så lang tidsramme fra $ 1.000 til $ 10.000 komme omkring 2025, for Bitcoin kunne potentielt tilføje endnu et nul.”

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me