Kiinan kiinnostus keskittyy Bitcoinin ympärille, Signals Next Bull Run

mainos Phemex

Viime viikon aikana Bitcoin on vakiinnuttanut noin 10 700 dollaria. Mielenkiintoista on, että maailman suurin kryptovaluutta on pitänyt asemaansa joustavasti huolimatta joistakin negatiivisista uutisista, kuten BitMEXin CFTC-maksut, mikä johti pörssin 32 000 BTC: n eroosioon..

Bitcoiniin saapuvissa uusissa osallistujissa on kuitenkin ollut piikki, mikä näkyy selvästi uusien Bitcoin-osoitteiden piikkeinä. Näemme tyypillisesti 5-10 000 uutta Bitcoin-osoitetta joka päivä. Viime viikolla tapahtui kuitenkin mielenkiintoinen purkautuminen uudella BTC-osoitteella, joka ampui yli 22 k. No, jos tämän on osoitettava jotain, Bitcoin saattaa olla asettamassa vaihetta seuraavalle härkäajolle.

Bitcoin-osoitteet-kaavio-GlassnodeLähde: Glassnode

Vaikka tämä on varmasti mielenkiintoinen kehitys Bitcoin-yhteisölle, siinä on jotain enemmän kuin mitä näkee. Mielenkiintoinen analyysi Cole Garnerin mukaan kaikki nämä Bitcoin-osoitteet tulevat Kiinasta. Kyllä, näyttää siltä, ​​että Kiinasta tulee terveellinen ostomäärä, joka on tukenut BTC-hintaa viime viikolla huolimatta markkinoiden ei niin positiivisista uutisista.

Saatat ihmetellä, että Kiina on kieltänyt salauksen pitkään ja miksi tämä liike yhtäkkiä? Itse asiassa Kiinan hallitusten viimeaikaiset toimet viittaavat siihen, että koordinoidut ponnistelut ja markkinointikampanjat herättävät kiinalaisten sijoittajien mieltä salausta kohtaan. Tämä tarkoittaa, että Kiinan hallitus haluaa laukaista seuraavan härkäajon.

Hmm, tämä on mielenkiintoinen propagandatunnelma KKP: n virallisilta tiedotusvälineiltä kuten “参考 消息”, Xinhua ja CCTV2

otsikko “salausasetus on parhaiten tuottava omaisuus YTD” esiintyi kaikilla tavoilla, sanomalehdissä, online-mediassa ja TV: ssä

Tällaista koordinoitua työtä on harvinaista pic.twitter.com/2g6VDsV5SE

– Dovey 以德服人 Wan &# 129680;&# 129430; (@DoveyWan) 25. syyskuuta 2020

Kiinan piilotettu kiinnostus Bitcoiniin

On tunnettu tosiasia, että Kiinassa asuu eräitä maailman suurimmista Bitcoin-kaivostoiminnoista. Koska se hallitsee Bitcoin-kaivostoimintaa, sillä on myös suurin BTC kuin mikään muu maa planeetalla. Herra Garner toteaa, että Kiinan johtajuus edistää kaikkia heidän etuihinsa sopivia kertomuksia parhaalla mahdollisella tavalla.

Tiedämme myös, että Kiina etsii vain yhtä suurta mahdollisuutta, joka voi tehdä siitä maailmanlaajuisen talousjohtajan Yhdysvaltain kärjessä. Joten jos Bitcoin voi auttaa sitä saamaan taloudellisen vallan aseman, miksi ei? Lisäksi globaalit rahoituslaitokset ovat olleet taipuvaisia ​​kohti Bitcoinia, jonka taloudelliset näkymät ovat epävarmat. Siksi Kiina ei halua menettää paikkaa, jolla sillä on vahva asema.

Lisäksi Garner pitää Tetherin USD-tulostuksen viimeisintä nousua Kiinan markkinointikampanjassa.

10 / Äskettäinen räjähdys vuonna #Lieka painaminen on saattanut olla johtava edeltäjä Kiinan markkinointikampanjassa.

Kiina hallitsee USD USDT volyymi maailmanlaajuisesti – ja #Lieka hallitsee niiden fiat onramp -likviditeettiä. pic.twitter.com/wPoCl7z2qZ

– Cole Garner (@ColeGarnerBTC) 5. lokakuuta 2020

Siten Garner epäilee, että Kiinan viimeisin vähittäiskaupan kiinnostus on auttanut Bitcoinia ylläpitämään viime viikon laskusuuntauksia. Vaikka vähittäiskaupan ostajat eivät ole markkinoiden muuttajia, tarjous tarjoaa selkeät signaalit suurista muutoksista härkämarkkinoilla.

Bitcoin saavuttaa 1 biljoonan dollarin markkina-arvon vuoteen 2020 mennessä

BTC-hintaennuste ei ole markkinoilla uutta. Analyytikoiden joukossa on kuitenkin kasvava kuoro Bitcoinin seuraavalle härkätajalle. Blockstream-analyytikko Adam Back sanoi äskettäin, että Bitcoin saavuttaa miljardin dollarin seuraavien kahden vuoden aikana vuoteen 2020 mennessä. Nykyisellä markkina-arvolla noin 200 miljardia dollaria BTC-hinta viisinkertaistuu täältä jonnekin noin 50000 dollaria.

Konservatiivinen. sanoisin #bitcoin todennäköisesti näkee 1 triljoonan dollarin markkina-arvon 2 vuoden kuluessa, todennäköisesti aikaisemmin. 1 triljoona dollaria on noin 50 000 BTC. https://t.co/LJeq53DXgM

– Adam Back (@ adam3us) 5. lokakuuta 2020

Bloombergin uusin salausnäkymä raportti ehdottaa myös, että Bitcoinin hinta koskettaa 100 000 dollarin markkaa seuraavina vuosina eli 2 biljoonaa dollaria markkina-arvossa. Bloomberg Intelligence -analyytikko Mike McGlone sanoi:

“Kun otetaan huomioon normaali kypsyminen, noin kaksinkertainen aikajakso 1000 dollarista 10 000 dollariin tulee noin vuonna 2025, jotta Bitcoin voisi lisätä toisen nollan.”

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me