BitQuick-arvostelu

Kryptot

Lisätiedot

Kohdemarkkinat

  • Yhdysvallat

Tallettaa

  • Käteinen raha

Valuutat

  • USD

Plussat

  • Osta Bitcoin käteisellä!
  • 2% ei todellakaan ole niin huono maksu kaikista asioista

Haittoja

  • Kalliimpaa kuin vaihdot
  • Päästävä pois sohvalta

Yhteenveto

Bitquick yhdistää bitcoinin ostajat ja myyjät käteistalletuksilla myyjän pankkitilille. Bitquick pitää hallussaan myyjän varoja turvatalletuksessa, kunnes heille ilmoitetaan, että käteistalletus on todella osunut myyjän pankkitilille, jolloin he siirtävät varat ostajan kolmannen osapuolen bitcoin-lompakkoon. Tämä antaa pohjimmiltaan kenellekään ostaa bitcoinia käteisenä ilman tarvetta tavata suoraan myyjää, ja samalla kun kirjoitat vain sähköpostiosoitteen ja bitcoin-osoitteen bitquick-sivustolle.

Ostajalta veloitetaan 2% palvelusta, ja se saa yleensä bitcoinin kolmen tunnin kuluessa talletuksesta myyjätilille – usein alle tunnissa. Vaihtotilin avaamiseen ja rahoittamiseen vaadittavaan prosessiin verrattuna se on erittäin nopea rampilla.

Hinnat näyttävät olevan noin 3-5% korkeammat kuin markkinahinnat, joten palvelun käytöstä on melko suuri palkkio.

Turvallisuus

Ostajat ovat siirtäneet bitcoinin omaan kolmannen osapuolen lompakkoonsa, jonka osoite on syötettävä ostotilaukseen. Bitquick pitää jokaisen myyjän kolikkoa erillisessä escrow-tilissä, jota pidetään johtavalla multisig-lompakon tarjoajalla bitgo. Bitquick tarjoaa bitgo-palvelun avulla “todistuksen varauksesta” -näytön, joka näyttää jokaisella escrow-tilillä olevan kolikon määrän. Myyjät voivat tarkistaa reaaliajassa, että heidän kolikkonsa pidetään turvallisesti vastaavassa lompakossa, ja myytävänä olevien kolikoiden kokonaismäärä näkyy kokonaisuudessaan..

Gravitas

Bitquick on laajentunut melko nopeasti Pohjois-Amerikan tukikohdastaan, ja sillä on nyt toimintaa Intiassa ja Taiwanissa. Olemme epävarmoja projektin tehokkuudesta, mutta bitquick-malli on erittäin skaalautuva, edullinen ja helppo toteuttaa etänä. He ovat myös laajentuneet altcoin-markkinoille, käyttämällä muodonmuutos-sovellusliittymää tarjotakseen yli 30 altcoinia myytäväksi.

Bitquick sai noin 15 000 dollaria siemenrahoitusta BoostVC: ltä, kryptovaluuttaan keskittyvältä käynnistysinkubaattorilta. BoostVC tarjoaa konsultointia erittäin menestyviltä mentoreilta bitcoin-tilassa, jotka ovat ilmaisseet tukensa BitQuickissa.

Tilin avaaminen

Sinun ei tarvitse itse avata bitquick-tiliä ostaa tai myydä bitcoinia. Ostajien on yksinkertaisesti annettava ulkoinen lompakon osoite ja sähköpostiosoite ja suoritettava kaupat bitquickin kautta tapahtumakohtaisesti. Myyjien on täytettävä hieman suurempi lomake, mutta jälleen näyttää siltä, ​​että myynti hoidetaan tullessa – kiinteän tilin avaamisen sijaan myyjät yksinkertaisesti antavat tietonsa jokaisesta uudesta bitcoin-myynnistä, jonka haluavat hallita bitquickin kautta.

Bitcoinin ostaminen BitQuickista

Nopean oston käynnistämisen jälkeen käyttäjiä pyydetään antamaan ostettavan bitcoinin määrä, minkä jälkeen on annettava sähköpostiosoite ja bitcoin-lompakon osoite. Tämän jälkeen käyttäjälle näytetään luettelo pankeista, joista jokaisella on vastaava hinta per bitcoin. Kun hän on valinnut kätevän paikallisen pankin, käyttäjälle lähetetään vahvistusviesti, jossa luetellaan asianmukainen pankkitilin numero, johon käteinen tulee tallettaa. Summa on maksettava missä tahansa valitun pankin konttorissa. Huomaa – on erittäin tärkeää maksaa VAIN käteisellä. Prosessi riippuu myyjän tilillä olevan rahan välittömästä hyvittämisestä, mikä on mahdollista vain käteistalletuksia käyttämällä – mikä tahansa muu tapa voi kestää liian kauan, ennen kuin se näkyy bitcoin-myyjän tilillä, joka ei voi vahvistaa, että talletus on todella tehty sovitun kolmen tunnin SLA: n puitteissa.

Tehtyään talletuksen ostajan on otettava kuva kuitista ja ladattava se bitquickin tilauksen vahvistusviestissä olevaan linkkiin. Tämä on välttämätöntä siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että myyjä epäilee tahattomasti, että talletusta ei ole tehty. Yleisesti ottaen myyjä yksinkertaisesti ilmoittaa bitquickille, että rahat on vastaanotettu, jolloin bitcoin siirretään turvatalletuksesta ostajan lompakkoon – yleensä kolmen tunnin kuluessa talletuksesta. Jos pidätysaika päättyy ilman, että myyjä vahvistaa varojen vastaanottamista ja ilman kuittia, bitcoin listataan jälleen julkisesti myytäväksi. Jos käyttäjä jostain syystä ei pysty lataamaan kuittiä pidätysajan kuluessa, lähetä sähköpostia bitquick-tuelle välittömästi.

Bitcoinin myynti BitQuickilla

Bitcoinin myynti on suhteellisen helppo prosessi niille, jotka haluavat välttää kaupankäyntiä pörssin kautta, ja on täysin ilmainen. Ensinnäkin, täytä vain myyjän lomake, joka sisältää lähinnä tapahtumiin tarvittavat pankkitiedot ja vähän elämäkerrallisia tietoja.

Myyjän on sitten asetettava myytävän bitcoinin määrä sekä vähimmäistapahtumakoko. Haluttu hinta voidaan asettaa dynaamisesti seuraamaan bitcoin-keskiarvon (hintojen aggregaattori), bitfinexin tai bitstampin hintaa, ja myyjä voi määrittää prosentuaalisen määrän menevän valuuttakurssin ylä- tai alapuolella. Kun olet toimittanut kaikki nämä tiedot, näytetään osoite, joka on myyjän henkilökohtainen escrow-osoite – kun kyseinen bitcoin-summa on lähetetty tähän osoitteeseen, tilaus näkyy suorana bitquickillä. Kun ostaja asettaa bitcoinille pidätyksen, myyjä saa vahvistussähköpostin, jossa on kaksi linkkiä – yksi vahvistaa talletuksen ja toinen kiistauttaa talletuksen. Talletus on hyvitettävä välittömästi pankkitilille, koska se maksetaan käteisellä – ja siten myyjän on vastattava kolmen tunnin kuluessa vahvistusviestin vastaanottamisesta.

Jos myyjä haluaa nostaa bitcoinin escrow-osoitteesta, bitquick veloittaa 5%: n maksun. Varmista, että haluat ehdottomasti myydä bitcoinisi bitquickillä, ennen kuin talletat talletusosoitteeseen – että 5% on iso purema!

BitQuick-palkkiot

Bitquick ottaa 2%: n maksun ostajan puolelta liiketoimista. Bitcoinin myynnistä bitquickin kautta ei peritä maksuja.

BitQuick Mobile

Sivusto on suunniteltu reagoivasti, ja osto- ja myyntitilaukset voidaan helposti tehdä kämmenlaitteilla.

BitQuick-tuki

Bitquick on päivystysaikana pankkituntien aikana hallinnoidakseen kauppojen escrow-puolen. He vastaavat suhteellisen nopeasti sähköposteihin, jotka voidaan lähettää heidän paikan päällä olevasta lippujärjestelmästään.

Voi näyttää muualta, jos:

Sinun ei tarvitse tallettaa käteisellä.

Ilmeisesti. Tutustu arvosteluihimme parhaista Yhdysvaltain bitcoin-vaihdoista vaihtoehtoihin. Jos bitquick on yritys pysyä tutkan alla, tutustu paikallisiin bitcoineihin ennen kuin otat bitquickin sisään.

Bottom Line

Bitquick on todella fiksu, matalan teknologian tapa helpottaa bitcoinin ostamista ja myyntiä käteisenä. Se on yksi niistä älykkäistä, yksinkertaisista ideoista, jotka saavat sinut kysymään “miksi en ajatellut sitä ?!” Haluatko ostaa bitcoinia, mutta et voi vaivautua avaamaan vaihtotiliä? Eikö sinulla ole pankkitiliä? Etkö halua syöttää kaikkia henkilökohtaisia ​​tietojasi vaihtoon? Siisti, Bitquick on hyvä ratkaisu sinulle. Maksat hieman enemmän, ja sinun on poistuttava sohvalta ja mene pankkiin käteisellä, mutta se tekee mitä on tarkoitus tehdä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me