Poloniex-arvostelu

Kryptot

Lisätiedot

Kohdemarkkinat

  • Maailmanlaajuinen

Tallettaa

  • Vain salaus

Valuutat

  • Vain salaus

Plussat

  • Tonnia salausta tarjolla
  • Näyttää olevan puhtainta yli 100 salausvaihdosta
  • Erinomainen monikolikoiden kaupankäyntialusta

Haittoja

  • Tarjoa sääntelemättömiä kolikkoja, ei läpinäkyviä
  • Oli menneisyydessä turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä
  • Älä tarjoa mobiiliratkaisua

Yhteenveto

Poloniex on yhdysvaltalainen kryptovaluutanvaihto, joka tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoisia valuuttoja kauppaa varten. Se on usein viiden parhaan likviditeetin tarjoaja altcoineille, jotka käyvät kauppaa bitcoineja vastaan, ja tarjoaa erityisen hyvää likviditeettiä useille ristille..

Poloniexin johtotaso pidetään nimettömänä, ja käyttäjät eri puolilta maailmaa – New Yorkin, New Hampshiren ja Washingtonin osavaltioiden ulkopuolelta – voivat käydä kauppaa, vaikka he ovat alkaneet vaatia KYC: n yksityiskohtia. Mikä tahansa sammuttaa sinut? Katso Binance.

Turvallisuus

Kuten useimmat pörssit, myös Poloniex tarjoaa kaksivaiheisen valtuutuksen kirjautumisen varmistamiseksi ja luvan nostamiseen. Lisäksi nostoista tarjotaan sähköpostivahvistus, mikä tarkoittaa, että pyynnöt on varmuuskopioitava sekä tiliin liittyvällä sähköpostilla että puhelimella. Poloniex väittää, että suurin osa käyttäjien varoista pidetään kylmävarastoissa ja että “vaihtoa tarkastetaan ja tarkastetaan jatkuvasti epätavallisen toiminnan varalta”.

Maaliskuussa 2014, vain kaksi kuukautta julkaisun jälkeen, käyttäjä käytti hyväkseen Poloniexin peruuttamisen hyväksymiskoodin heikkoutta ja pystyi varastamaan 12,3% pörssin bitcoinista, noin 50 000 dollaria. Hakkeri havaitsi virheellisen logiikan, jossa välittömät nostopyynnöt todella siirretään, mikä johtaa negatiiviseen saldoon (jota ei tietenkään koskaan makseta takaisin). Tämä oli suhteellisen helppo korjata haavoittuvuus – asettamalla nostot jonoon maksettavaksi yksi kerrallaan, eheys varmistetaan.

Omistajan Tristan D’Agostan mukaan lisäturvatoimenpiteet otettiin nopeasti käyttöön: “Hakkeroinnin jälkeen otimme käyttöön koko keskuksen jatkuvan automaattisen tarkastuksen, vahvistimme kaikkien palvelimien turvallisuutta ja suunnittelemme uudelleen komentojen käsittelytavan niin, että hyödyntäminen kuten maaliskuussa käytetty on mahdotonta. “

Gravitas

Poloniex-pörssi ei kyennyt kattamaan tappiota. Hyökkäyksen jälkeisen foorumiviestin mukaan herra D’Agosta totesi: “Jos minulla olisi rahaa kattamaan koko velka juuri nyt, kattaisin sen sydämenlyönnillä. En yksinkertaisesti, enkä voi vain vetää sitä tyhjästä ”. Sen sijaan varastettu summa – 12,3% – vähennettiin väliaikaisesti kaikilta asiakastileiltä. Palkkiota nostettiin jälleen väliaikaisesti 2 prosentista 1,5 prosenttiin, kunnes lisävarat kerättiin. Tasapainot palautettiin vajaat kaksi kuukautta myöhemmin, heinäkuun alussa, ja säännöllinen palkkiotaulukko palautettiin.

Toisaalta herra D’Agosta hoiti asiaa erittäin hyvin. Hän palasi välittömästi tapahtuman julkisuuteen, selitti tarkalleen, mitä tapahtui, miksi se tapahtui, ja esitteli toimenpiteet, jotka on toteutettu sen varmistamiseksi, ettei se toistu. Lähes vuotta myöhemmin ei ole tapahtunut uusia tapahtumia, joten toistaiseksi hänen lähestymistapansa on ollut perusteltu. Yhteisö oli erittäin tukeva ja suosii hänen suorasukaisuuttaan ja lähestymistapaansa.

Toisaalta se tosiasia, että pörssi ei kyennyt kattamaan 12,3 prosentin rikkomusta, osoitti vakavista varantopuutteista ja riittävän rahoitustuen puutteesta. Vaikka vaihto oli vasta käynnistetty eikä siten kyennyt luomaan riittävästi varantoja orgaanisesti, ei ole todisteita siitä, että tällainen varanto olisi sittemmin rakennettu.

Tilin avaaminen

Koska kaupat rajoittuvat salausvaluuttoihin, Poloniex hyötyy erittäin yksinkertaisesta rekisteröintiprosessista, ellei fiat- / krypto-pörsseissä löydettyjä KYC / AML-vaatimuksia ole. Syötä vain sähköpostiosoitteesi, luo salasana ja napsauta ruutua osoittaaksesi, ettet ole robotti ja olet hyvässä asemassa oleva jäsen.

Ohjelmiston tarkistus

Kaupankäyntinäyttö on erittäin älykäs. Ylpeys paikasta on varattu suurelle kaavioon, joka tarjoaa useita aikakehyksiä, kynttilänjalkoja 5 minuutin ja 1 päivän välein sekä mahdollisuuden lisätä bollingerin nauhoja ja fib-tasoja. Vaikuttavinta on, että se kattaa kaikki ~ 200 paria tarjolla. Kun tietty kaupankäyntipari on valittu, kaavio latautuu nopeasti, ja alareunassa näkyvät tilauskannat vaihtavat näyttääkseen asiaankuuluvat osto- ja myyntitilaukset. Siellä on osto- ja myyntitilauksia sekä rajoituksia ja voittoja, ja näitä kaikkia voidaan käyttää haluamallesi parille.

Poloniexilla on kolme päämarkkinaa – Bitcoin, Monero (XMR) ja Tether (USDT). Jokainen markkinat näytetään omassa laatikossaan alustan oikealla puolella, ja kaikki ristiparit on lueteltu alla. Olemme erityisen iloisia nähdessämme, että Tether, jonka mielestämme tarjoamme merkittävää innovaatiota markkinoille, saavuttaa riittävän likviditeetin, jotta se voidaan listata omiksi markkinoille. Huhtikuusta 2015 lähtien Poloniexin osuus näyttää olevan lähes 100% Tetherin kaupankäyntimääristä.

Huomautuksessa on muutamia käyttäjäystävällisiä piirteitä – käyttäjät voivat merkitä korkeimmat altcoin-markkinat ja rajoittaa näytön vain näihin suosikkeihin. Kuten btc-e, siellä on peikkolaatikko, mutta se näyttää suhteellisen kesyttävältä ja käyttäjät voidaan jättää huomiotta, mikä on mukava toiminto. Kauppahistoria-sivulla on hieno kauppa-analyysiominaisuus, jossa käyttäjä voi tarkastella historiallisia voittotappioita kutakin kauppaa käyvää valuuttaparia kohti. Lisäksi käyttäjille ilmoitetaan näkyvä hälytys kaikista tärkeistä tiedoista, kuten kolikoiden poistamisesta.

“Oma saldo” -näyttö tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden luoda lompakko mille tahansa altcoinille yhdellä napsautuksella, joka voidaan sitten rahoittaa. Nosto on aivan yhtä helppoa – syötä kohdelompakon osoite, määritä summa ja napsauta “nostaa”.

Matkapuhelin

Sovellusta ei ole, eikä muotoilu ole reagoiva. Vaikka voisit käydä kauppaa hyppysellä, se kirjaimellisesti vaatii paljon näytön puristamista ja sijoittamista. Ei suositella niille, joilla on rasvaiset sormet.

Saatat olla parempi vaihtoehtoisella vaihdolla, jos:

Sinun on talletettava tai nostettava fiatissa.  

Poloniex on vain salaus, joten suosikki uuden ICO-shitcoinisi ostaminen vaatii sinua ostamaan bitcoinia pörssistä, siirtämään bitcoinin poloniexiin, käymään kauppaa shitcoinilla ja lähettämään sen sitten ulkoiseen lompakkoon. Bitfinexin kaltaisissa pörsseissä on useita erilaisia ​​kryptoja, jotka ovat saatavana USD: tä vastaan, mikä yksinkertaistaa prosessiasi.

Haluaisit käydä kauppaa joillakin pääkryptoilla vipuvaikutuksella.

Voit käydä kauppaa paljon korkeammilla vivutuksilla sekä spot- että futuurimarkkinoilla Bitmexissä ja murto-osalla maksuista, vaikka saatavilla on vain kymmenkunta salausta.

Bottom Line

Jos Poloniex integroisi oikean mobiilituotteen, se olisi korkeampi. Sellaisena kuin se on, työpöydän käyttäjät, Poloniexin tuote ja palkkiot vaativat harkintaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me