Bitfinex-arvostelu

Kryptot

Lisätiedot

 • Valmistaja: 0,0-0,1%; Takaaja: 0,1-0,2% kaupankäyntimaksut
 • Spot Marginaalin kauppa
 • [email protected] Sähköposti

Kohdemarkkinat

 • Maailmanlaajuinen

Tallettaa

 • Pankkilanka

Valuutat

 • USD, EUR, GBP, JPY

Plussat

 • Johtava USD-likviditeetti, erittäin alhaiset palkkiot
 • Tilaustyyppien, marginaalikaupan ja luotonantomarkkinoiden täydellinen valinta
 • Massiivinen kryptovaluuttojen kokoelma

Haittoja

 • Lopetti Yhdysvaltain kauppiaiden hyväksymisen
 • Hongkongissa sijaitseva pankki – korkeammat maksut länsimaalaisille
 • Marginaalikorko voi nousta hieman korkeaksi

Bitfinex on volyymiltaan suurin BTC / USD-vaihto osittain sen erinomaisen marginaalikauppajärjestelmän ansiosta, jonka avulla bitcoinin haltijat voivat lainata vielä kaksi bitcoinia kutakin hallussa olevaa. Tätä helpottaa vertaisluottomarkkinat, joilla muut käyttäjät lainaavat bitcoininsa vallitsevalla markkinakorolla vastineeksi lainanottajan korolle. Vaikka lainanottaja hallitsee bitcoinia, koko position tuotot säilyvät, ja kun laina on maksettu, bitcoinin arvo fiat-muodossa – lainan myöntämishetkellä – palautetaan lainanantajalle plus sovittu korko.

Bitfinex on ollut nopea integroimaan muita tärkeitä kryptovaluuttoja, ja niiden massiiviset kaupankäyntimäärät mahdollistavat marginaalin käytön myös näillä jälkimarkkinoilla, ominaisuus ei yksinkertaisesti ole mahdollista pienemmissä pörsseissä. Hyödyntämällä niiden kokoa ja merkitystä markkinoilla Bitfinex on myös perustanut johdannaismarkkinat, jotka mahdollistavat spekulatiivisen kaupankäynnin vielä vapauttamattomilla kolikoilla. Tämä oli erityisen tärkeä piirre, kun markkinoille oli tulossa Segwit2X: n lähestyvä julkaisu. Vaikka monet ovat saattaneet olla harhaanjohtavia Segwit2x: n suosion suhteen aggressiivisten astroturfikampanjoiden vuoksi, jotka suoritetaan twitterissä ja r / btc: ssä, johdannaisvaltuutuksen bitfinexin hinta – 15% jaetun postin jälkeisen btc-tunnuksen hintaan – havainnollistettu todellinen markkinoiden ilmapiiri ja myötävaikuttanut epäonnisen hankkeen peruuttamiseen (kiitos hyvästä).

Bitfinex on sulkenut ovensa yhdysvaltalaisille kauppiaille. Niille, jotka ovat kiinnostuneita käyttämään marginaalikauppapalvelua, vain salaustilit eivät vaadi KYC-vahvistusta. Vaikka emme koskaan kannattaisi tietoisesti ajaa välittäjien käyttöehtoja, on monia kauppiaita, jotka käyttävät VPN: itä sijainnin peittämiseen.

Bitfinex Security

Elokuussa 2016 Bitfinexiltä varastettiin tuolloin 120 000 bitcoinia, arvoltaan 72 miljoonaa dollaria. Bitfinex sosiaalisti tappiot asiakkaiden keskuudessa tarjoamalla merkkejä, jotka edustavat tappioita, jotka lopulta maksettiin takaisin kokonaisuudessaan, vaikka koko tappion selvittäminen kesti noin vuoden.

Bitfinexin integrointi bitgon multisig-lompakkoarkkitehtuuriin ja varojen erottelu käyttäjätasolla teki hakkeroinnista erityisen raivostuttavan. Bitgo totesi, ettei heidän palvelimiaan ollut rikottu. Koska Bitfinex hallitsi kahta kolmesta avaimesta, joita vaaditaan asiakkaiden varojen nostamiseen, se tarkoitti, että he olivat allekirjoittaneet 72 miljoonan dollarin arvosta nostoja tietämättä, että asiakkaita hakkeroitiin, mikä paljasti vakavia puutteita sisäisissä riskitoimenpiteissään.

Vastauksena hakkerointiin bitfinex siirsi tietopalvelimensa, suoritti täydellisen tarkastuksen ja laajensi tietoturvaryhmäänsä. Joten luulen, mikä ei tapa sinua, tekee sinusta vahvemman?

Bitfinex-tilin avaaminen

Salausvaluutat voidaan siirtää Bitfinexiin ja sieltä pois käymättä melko pitkää KYC-prosessia, joka on kuvattu alla.

Huomaa, että kaikkien tietojen on oltava englanninkielisiä. Muut kuin englanninkieliset asiakirjat on käännettävä käyttäjän kustannuksella.

IndividualCorporate
Henkilökohtaiset tiedot Vakiotiedot henkilötiedoista Vakiotiedot henkilötiedoista
Todistus henkilöllisyydestä Kaksi henkilöllisyystodistuksen muotoa: passi, kansallinen henkilötodistus, ajokortti N / A
Todistus asumisesta Yleislasku, veroilmoitus, palvelulasku, lisensoitu yritys N / A
tiliote Pankkitili tililtä, ​​jolta ensimmäinen pankkisiirto lähetetään. Nimi ja lausunnon päivämäärä näkyvät selvästi Tiedot pankista, josta liiketoimintaa harjoitetaan. Yrityksen pankkitili, jossa osoite näkyy
Vahvistuslomake Allekirjoitettu lausunto, joka vahvistaa ladattujen tietojen ja asiakirjojen oikeellisuuden Allekirjoitettu lausunto, joka vahvistaa ladattujen tietojen ja asiakirjojen oikeellisuuden
Yritystiedot N / A Perustamistiedot – 13 erilaista asiakirjaa, mukaan lukien: omistusrakenne, perustamistodistus ja yritysrekisteri, 20% osakkeenomistajien ja johtajien luettelo, hyvämaineinen todistus, valtuutettujen allekirjoitusten luettelo, upseerirekisteri

KYC-prosessin loppuunsaattaminen antaa käyttäjille oikeuden tallettaa ja nostaa fiat-valuuttaa sekä käyttää Tether-tekniikkaa, joka on äskettäin integroitu.

Bitfinex-ohjelmiston tarkistus

Bitfinex-pörssi on yksi salausvaluuttamarkkinoiden parhaista tuotteista. Korkea likviditeettitaso varmistaa tilausten nopean täyttämisen markkinahintaan. Näiden kahden tekijän yhdistelmä tekee bitfinexistä vertailukohdan ammattimaisille kauppiaille.

Bitfinexin käyttöliittymä on upea. Vaihtonäyttö tarjoaa nopean, kahden napsautuksen vaihtoehdon osto- tai myyntimahdollisuuksien tekemiseen mille tahansa 25+ markkinoista viidellä eri tyyppisellä tilauksella (limiitti, markkinat, stop, peruspysäkki, täyttö tai tappaminen).

Spot Marginaali

Tarjottu marginaali on 30%, mikä tarkoittaa, että käyttäjätilin kokonaispääoman on oltava vähintään 30% lainamäärästä. Marginaupyyntö on 15%, jolloin positiot puretaan automaattisesti sen varmistamiseksi, että elinkeinonharjoittaja ei laiminlyö marginaalilainaa.

Kyseinen vakuuslaina myönnetään luotonmyyntipaikan kautta. Käyttäjät voivat lainata bitcoinia lainanottajille päivittäistä korkoa vastaan.

Kirjoitushetkellä “Flash-palautusprosentti” on 0531% eli noin 19% vuodessa. Luotonantajat voivat määrittää päivittäisen koron, jolla ne ovat valmiita lainaan pääomaa alustalla; lainanottajat hyväksyvät kaikki alle 1 prosentin korot, vaikka paras korko otetaan luonnollisesti ensin.

Erittäin hieno tuotto, mutta millä riskillä luotonantajalle? Luonnollisesti lainanottaja palkitaan kaikista kohde-etuuden voitoista vähennettynä korkomaksulla. Päinvastoin, jos markkinoiden on siirryttävä lainanantajan asemaa vastaan, teoreettisesti suojataan lainanantajaa, koska 15 prosentin marginaali on pakollinen. Lainanottaja kattaa näin ollen koko tappion ja on edelleen koronmaksun, joka vähennetään automaattisesti hänen oman pääomansa pääomasta.

Jos markkinat kääntyvät dramaattisesti ja erittäin nopeasti, kaupankäyntiaktiviteetit saattavat kuitenkin kuivua, eikä marginaalioperaatioiden toteuttajia voisi olla. Tässä tilanteessa lainanantaja saattaa menettää osan tai kaikki lainatusta omaisuudesta.

BitFinex-palkkiot

Toteutettu viimeisten 30 päivän aikana (vastaava USD) Maker-palkkiot * Taker-palkkiot **
<500 000 .1% .2%
<1000000 .08% .2%
<2 500 000 .06% .2%
<5 000 000 .04% .2%
<7500000 .02% .2%
<10000000 0% .2%
<15 000 000 0% .18%
<20000000 0% .16%
<25 000 000 0% .14%
<30000000 0% .12%
>30000000 0% .1%

* joka lisää likviditeettiä bitfinex-ekologiaan. ** Ottaja on se, joka poistaa likviditeetin bitfinex-ekologiasta.

Bitfinex ei ehkä ole sinulle, jos:

Asut Yhdysvalloissa.  

Bitfinex on sulkenut oven todennettujen yhdysvaltalaisten käyttäjien talletuksille ja nostoille. Olemme kuulleet, että asiakkaat pääsevät edelleen alustalle VPN: n avulla. Olisimme iloisia voidessamme kuulla kokemuksia kommenttikentästä.

Haluaisit käydä kauppaa korkeammalla vipuvaikutuksella.

Vaikka joillekin 3: 1 sopii, monet kauppiaat ovat kiinnostuneita korkeammista vipuvaikutuksista. Bitmex on meidän brändimme bitcoin-spot- ja futuurijohdannaisille, joka tarjoaa 100X: n nenäverenvivut, vaikka voit säätää vipuvaikutuksen mihin tahansa haluamaasi, välillä 1-100. Kuten Bitfinex, myös Bitmex on vaihto (matalan) maksupohjaisen mallin kanssa. Ne tarjoavat läpinäkyvän hintaindeksin, joka perustuu sekoitukseen suurimmista pörsseistä (mukaan lukien bitfinex, coinbase ja bitstamp).

Et halua tallettaa pankkisiirrolla tai salauksella. 

Bitfinex hyväksyy fiat-talletukset vain pankkisiirrolla, ja Hongkongin kanssa pankin sijaintitalletusmaksut ovat hieman korkeammat. Tarkista vertailumme parhaista bitcoin-vaihdoista vaihtoehtoihin valitsemasi talletusvaihtoehdon tai maan perusteella.

Bottom line

Bitfinex tarjoaa upean tuotteen. Kaupankäyntialusta on yksi markkinoiden parhaista, ja luotonantomarkkinat ovat ainutlaatuinen ja arvokas ominaisuus. Korkealla likviditeetillä ja erittäin matalilla maksuilla Bitfinex on bitcoin-kauppiaiden kohdesivusto, ja niin. Ainoa haittapuoli on, että pankin sijainti ei ole ihanteellinen maksunäkökulmasta – ellei satut asumaan Kiinassa tai Hongkongissa – mutta kauppiaiden tulisi harkita bitcoiniensa siirtämistä Bitfinexille paikallisten ostosten jälkeen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me