TronWallet on kaikki asetettu julkiseksi KLV Token Sale -sovellustarjouksen avulla

mainos Phemex

TronWallet on käynnistänyt KLV-tunnuksen sovellusten sisäisen tarjouksen (IAO) lompakon sisäänrakennetulla Swap-työkalulla ennen ensi viikon Klever-sovelluksen julkaisua.

TronWallet on kokenut massiivisen kasvun viimeisten kolmen vuoden aikana, sillä nykyinen maailmanlaajuinen käyttäjäkunta on yli 600 000 käyttäjää, ja siitä on tullut yksi cryptocurrency-alueen suosituimmista blockchain-sovelluksista, joka tukee Bitcoinin, Ethereumin ja Tronin lohkoketjuja. Tavoitteena on siirtyä näiden ekosysteemien ulkopuolelle ja houkutella käyttäjiä koko salausalueelta, ja se on käynnistänyt uuden KLV-tunnuksensa rajoitetun pikamyynnin sovelluksen sisäisenä tarjouksena (IAO) TronWallet’s Swap -työkalun sisällä..

KLV-myyntitapahtuma alkaa ennen heidän 4. sukupolven TronWallet-lompakkonsa mega-julkaisua. Tämä antaa TronWalletille, josta tulee pian Klever.io, lanseerata itsensä tosiasialliseksi salausratkaisuksi, joka tarjoaa tehokkaita, turvallisia ja nopeita tapahtumia kaikille blockchain-protokollille tulevaisuudessa.

Tämä sovelluksen sisäinen tarjous tarjoaa nykyisille TronWallet-käyttäjille mahdollisuuden ostaa KLV-tunnuksia ennen heidän tulevaa listautumistaan ​​ensiluokkaisiin salausvaluuttaan Top 10 ja DEX. Käyttäjät voivat ostaa KLV-tunnuksia BTC-, TRX-, ETH- ja USDT-koodeillaan. Yhden KLV: n hinta on 0,003 USD, jolloin käyttäjille on myytävänä noin 1,2 miljardia KLV: tä. 300 miljoonaa KLV-rahaketta on jo myyty VIP-myynnissä yksityisille osapuolille ja VIP-jäsenille.

TronWalletin kasvava käyttäjäkanta

TronWalletin käyttäjäkanta on kasvanut viime aikoina valtavasti, mikä on saanut alkunsa tulevasta siirtymisestään Klever.io-palveluun. Siirtymällä pyritään houkuttelemaan uusia käyttäjiä tarjoamalla heille yksinkertaisempi, tehokkaampi ja intuitiivisempi alusta salauksen päivittäiseen käyttöön.

Kleverin 1. heinäkuuta antaman ilmoituksen jälkeen TronWallet on kokenut valtavaa kasvua, jonka aikana se on rekisteröinyt yli 222 000 päivittäistä aktiivista käyttäjää (DAU). Samaan aikaan se on houkutellut yli 370 000 uutta käyttäjää alle kahdessa kuukaudessa, yhteensä yli 625 000 käyttäjää maailmanlaajuisesti. Tämä eksponentiaalinen kasvu merkitsee TronWallet-sovelluksen tulevaisuuden potentiaalia. Tämä massiivinen kasvu käyttäjäkunnassaan johtuu myös viimeaikaisesta Ethereumin ja Bitcoin-lohkoketjujen integroinnista alustaan ​​tuen ollessa 10 tuhannelle ERC20-tunnukselle. Nämä ovat kaksi eniten käytettyä kryptovaluuttaa ja lohkoketjua, ja ovat siten herättäneet suurta yleisön kiinnostusta TronWalletia ja sen yksinkertaista ja monipuolista käyttökokemusta kohtaan. 

Viimeaikainen kasvu johtuu myös siitä, että TronWallet on esillä Google Playn mobiilimaksusovellusluokassa, jossa se sijoittui ykköseksi Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Australiassa ja Thaimaassa sekä 22 muussa maassa.

TronWalletsin päivittäiset aktiiviset käyttäjät (DAU) ovat kasvaneet 222 000: een sekä Android- että iOS-sovelluksissa.

625 tuhatta käyttäjää – lisätty yli 370 tuhatta käyttäjää klever.io 1. heinäkuuta julkaistun ilmoituksen jälkeen.

TronWalletin kasvu 1. heinäkuuta lähtien, 481k kuukaudessa aktiivisia käyttäjiä (MAU) ja 331k viikkoa aktiivisia käyttäjiä (WAU).

Strategisen muutoksen jälkeen TronWallet tarjoaa yksinkertaisemman salauskokemuksen hyödyntämällä uutta talon sisäistä Klever OS -käyttöjärjestelmää (optimoitu käyttöjärjestelmä) ja optimoitua automaatiota käyttäjäpalveluille. 

Ominaisuudet ja ekosysteemi

Klever.io on uusi ja laajennettu TronWallet-koti. Uusi tuotemerkki ja nimi ovat aktiivisia elokuun 2020 viimeisellä viikolla. Alusta on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen paras ja turvallisin käyttökokemus. Se koostuu neljästä pääelementistä, mukaan lukien Klever App, Klever OS, Klever Exchange ja Klever Labs. Tuoteekosysteemi tarjoaa työkaluja, jotka kouluttavat käyttäjiä tekemään parempia salauksen sijoituspäätöksiä samalla kun nauttivat omaisuutensa täydellisestä hallinnasta yhdistettynä huippuluokan tietoturvaan ja kaiken tiedon sotilaalliseen salaukseen.

KLV-tunnus

KLV on Kleverin ekosysteemiin tuotu alkuperäinen tunnus. Se on merkki kaikkien ekosysteemin ympäristöjen, tuotteiden ja palvelujen käyttämisestä. Tämän tunnuksen takana on luoda yksi apuohjelman tunnus useille käyttötapauksille. Sillä on potentiaalia tehdä siitä eniten käytetty salaustunnus salaussfäärissä, koska se käyttää koko ekosysteemiä. Tämä tarkoittaa, että tulevaisuudessa KLV: n kysyntä kasvaa jatkuvasti ja KLV: n hinta nousee huimasti sen tuotepaketin käytön lisääntyessä.

Klever-ekosysteemi lisää säännöllisesti uusia lohkoketjuja lisätäkseen käyttötapauksiaan ja osuvuuttaan käyttäjille ympäri maailmaa. Tämän peräkkäisen uusien lohkoketjujen käyttöönoton tarkoituksena on hyödyntää näiden lohkoketjujen etuja sovelluksen käyttäjien vaatimalla tavalla.

Klever OS, joka on rakennettu antamaan kehittäjille mahdollisuus integroida älykäs valmis salauslompakko mihin tahansa sovellukseen ja useisiin laitteisiin, kuten älypuhelimiin, laitteistoihin ja kelloihin yksinkertaisen SDK: n kautta. Tämä alusta on rakennettu suojaamaan salauslompakot kokonaan uudella tasolla ja tarjoamaan monen panoksen kyvyt muiden seuraavan sukupolven ominaisuuksien lisäksi.

Monet TronWallet-seuraajista odottavat innokkaasti tulevaisuutta hyödyntääkseen ekosysteemin tarjoamia hämmästyttäviä uusia ominaisuuksia.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me