Valko-Venäjä laillistaa kryptovaluutan ja ICO: n askeleena houkutellakseen ulkomaisia ​​investointeja

mainos Phemex

Suuri yliopisto käynnistää salaustodistuskursseja

Miksi salaus- ja Blockchain-kurssit?

Akatemia seuraa markkinoita. Elektroniikan ja tietokoneiden insinöörikurssit tulivat tietokoneiden tullessa markkinoille ja huomattiin, että tietokoneiden ammattilaisia ​​tarvitaan markkinoilla. Hallitukset ja yksityiset toimijat näkevät mahdollisuuden ja täyttävät markkinoiden tyhjiön ottamalla käyttöön kursseja kouluissa, vain siitä, miten teknologian kehitys yhdessä hallituksen säänneltyihin valuuttoihin liittyvien kysymysten kanssa aiheutti kryptovaluutta ja Blockchain.

Salauskurssin käynnistäminen Valkovenäjän yliopistossa

Viime aikoina johtava Valkovenäjän yliopisto Itä-Euroopassa on aloittanut salauksen valuuttakurssikurssin, joka seuraa salauksen laillistamista Valko-Venäjällä. Tämä on herättänyt suosiota, kun kurssitiedustelut koko alueelta ovat tulossa. Valko-Venäjä suostui kryptovaluuttojen käyttöön ja vapautti kryptoihin liittyvät tulot verotuksesta myös seuraavien kymmenen vuoden ajan. Ilmeisesti tämä on tullut iso sysäys Bitcoin-yhteisön tulevaisuudelle maassa ja alan työpaikat varmasti lisääntyvät.

Katsotaanpa tarkemmin kurssin sisältöä ja katsotaan, kuinka se eroaa blockchainin ja kryptovaluuttojen ympärillä olevista.

Mitä kurssi kattaa?

Kurssi käsittelee “kryptovaluuttaoperaatiot”, “kryptovaluuttaoperaatioiden tulevaisuus”, “Blockchain-tekniikan käyttö” ja “ICO uutena IPO: na”. Kurssin kesto on yksi vuosi ja kahdeksan kuukautta, ja palkkiot ovat 966 USD vuodessa, mikä joidenkin mukaan on hiljaista. Mutta niin trendikäs tekniikka vaatii infrastruktuuria ja kouluttajia, jotka maksavat paljon.

Mitä kurssilla on salausaiheiden lisäksi?

Kurssilla käsitellään myös muita sijoittamiseen ja hallintaan liittyviä alueita sekä salaus- ja Blockchain-tietämystä. Se sisältää opettaa osakemarkkinoiden instrumentteja, kuten osakkeita, joukkovelkakirjoja jne., Mikä tekee siitä kurssin, joka tekee sinusta täydellisen markkinoiden ammattilaisen.

Älä huoli, jos et ole Valkovenäjällä, tässä on muutama kurssi, joilla voit hioa blockchain-taitojasi.

Online-salauskurssit

Jos tiedät jo tietokoneista ja investoinneista, voit jatkaa työtäsi ja tehdä nopean verkkokurssin Blockchainista e-opetusohjelmien verkkosivustoilla, kuten Coursera ja Khan-akatemia. Tämä antaa sinulle nopean kaatumiskurssin Blockchainista ja kryptovaluutasta, ja voit ottaa opetusohjelmia milloin haluat.

Korkeakoulututkinnot salauksessa

Jos tarvitset vain online-opetusohjelman, mutta hyvin jäsennellyn ja suunnitellun jatkokurssin, myös sitä varten on yliopistokursseja. Yliopistot kuten Stanfordin yliopisto ovat käynnistäneet Bitcoin- ja salauskurssit pari vuotta sitten. Sillä aikaa UC- Berkley, ja MIT tarjoavat myös samoja kursseja Blockchainsista.

Blockchainiin ja salaukseen liittyvien kurssien kysynnän kasvu markkinoilla

Blockchain-tekniikka on maailman nopeimmin nouseva ja laajeneva ala. Tämän tekniikan tavoitteena on lisätä kaikkien muiden toimialojen tehokkuutta pankkitoiminnasta, osakkeista, musiikista, energiasta, kirjanpidosta ja mistä ei. Sen tavoitteena on myös vähentää näillä alueilla aiheutuvia kustannuksia.

Lähde- www.twitter.com//UCLA_Blockchain

Aivan kuten Blockchain-tekniikan kysyntä nousee, sitä seuraa opiskelijoiden kysyntä koulutusmahdollisuuksille, mikä antaa heille mahdollisuuden täyttää kysyntä ja tehdä urastaan ​​maailman tulevaisuus vuosikymmenien ajan. Yritykset aikovat maksaa valtavasti rahaa hyvin koulutetuille ja päteville ammattilaisille ja blockchain-asiantuntijoille, mikä tekee siitä yhden parhaista valinnoista teollisuudelle päästä ja korkeakoulut sekä opiskelijat tietävät sen hyvin, Valkovenäjän yliopisto on yksi tällainen esimerkki.

Blockchain-työ on nousussa ja niin ovat myös työnhakut!

Linked ‘ins UK -maajohtaja Josh sanoo, että Blockchainiin liittyvät työpaikkailmoitukset ovat nousseet LinkedInissä ja kasvavat 40% vuosineljänneksellä ja lisäävät edelleen-

“Liittyvien alojen, kuten salauksen ja koneoppimisen, ammattilaiset saattavat haluta tarkastella käytettävissä olevia rooleja ja kehitettäviä taitoja, koska Blockchain-osaamiselle on varmasti kasvava kysyntä teknologia-, rahoitus- ja vakuutusalalla.”

On olemassa useita yliopistoja kaikkialla maailmassa, jotka tarjoavat Blockchainiin ja salaukseen liittyviä kursseja, jotka seuraavat nykyisiä markkinoita ja tekevät sinusta täydellisen korkeakoulutuksen, jotta pääset markkinoille. Hyvän opiskelijan on myös helppo saada itselleen kunnollinen harjoittelumahdollisuus varmasti jo ennen valmistumistaan ​​- koska ammattilaisten kysyntä on enemmän kuin tarjonta, joten tällaiset kurssit ovat yksi markkinoiden kuumimmista.  Princetonin yliopisto ja Duke University Amerikassa tarjoavat myös erinomaisia ​​Blockchain-kursseja, jotka tarjoavat lupaavan uran. Kaiken kaikkiaan Blockchain-tutkinto on jotain, jonka arvon on määrä nousta eksponentiaalisesti ajan myötä vuosikymmenien ajan!

Kerro meille ajatuksesi blockchain-kursseista ja kryptovaluutasta alla olevissa kommenteissa tai kirjoita meille osoitteessa [sähköposti suojattu]

Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me