Pettyneet kauppiaat etsivät Coinbase-vaihtoehtoa viimeaikaisen kaatumisen jälkeen

mainos Phemex

Viimeaikaiset seisokit Yhdysvaltain pörssissä Kolikkopohja on motivoinut tyytymättömiä kauppiaita tekemään kahta asiaa: kritisoi San Franciscossa sijaitsevaa alustaa Crypto Twitterissä ja etsi toimivaa vaihtoehtoa. Viime viikolla bitcoin rikkoi 10000 dollarin esteen vain Coinbasen kaatumiselle, kun hinta hiipui kohti tätä psykologista tasoa, jota testattiin niin usein myöhään. Vihje laajalti epäluottamuslauseesta ja tuomitsemisesta yhteisössä, jota seuraa kiire blogipostaus ohjelmistoinsinööri Michael de Hoog selitti, että pörssin automaattinen skaalaus ei kyennyt pysymään mukana dramaattisella viisinkertaisella liikenteen kasvulla.

Tekosyyt ovat kaikki hyviä ja hyviä, mutta ne eivät vähennä hankalaa kauppiaiden kanssa, jotka ovat aiemmin kohdanneet tämän ongelman. Kolmen viime kuukauden aikana Coinbase on mennyt offline-tilaan vähintään neljä kertaa. Ja se ei ole ainoa PR-hitti, jonka yritys on viime aikoina ottanut: uutiset siitä valvontaohjelmistojen myynti Yhdysvaltain hallitukselle aiheuttama tuki on saanut monet käyttäjät ojaa kori

Avoimesta palvelusta Full KYC: ksi

Joillekin käyttäjille se on viimeinen olki ja ennustettavissa oleva päätetapahtuma Coinbasen siirtymisestä hallituksen nukkeeksi heidän ymmärtämällään tavalla. Tyypillinen vastaus Coinbasen siirtymiseen KYC-malliin julkaistiin Bitcointalk-foorumilla vuoden 2018 lopulla BitHodlerin kanssa huomauttamalla ”Minua yllättää, että näiden toimenpiteiden keksiminen kesti kauan. Coinbase oli avoin palvelu, jonka avulla ihmiset voivat tallettaa ja nostaa rahaa milloin tahansa ilman kysymyksiä.

“Olen käyttänyt Coinbasea kaikessa vapaudessa jo jonkin aikaa, ja se on nyt ohi. Ehkä se on hyvä asia, kuinka se pakottaa ihmiset huolehtimaan omasta varastostaan ​​tästä lähtien. “

Kriitikasta huolimatta Coinbase on yli 30 miljoonaa käyttäjää, kahdeksan miljoonaa ilmoittautui vuoden 2018 puolivälistä vuoden 2019 puoliväliin. Äskettäisten kaatumisten seuraukset selviävät vasta, kun ja jos uusien käyttäjien numerot julkistetaan, vaikka väitetään, että vaihto “näyttää olevan ohjelmoitu menemään offline-tilaan milloin tahansa, kun bitcoinin hinnassa on yli 500 dollaria“Eivät tee sille mitään suosiota.

Kuusi parhaista Coinbase-vaihtoehdoista

Coinbase-vaihtoehdoista ei ole pulaa niille, jotka haluavat vaihtaa. bitFlyer USA on vain yksi niistä. Loppuvuodesta 2017 käynnistetty käyttäjäystävällinen foorumi toimii 47 osavaltiossa ja alueella, ja sen avulla käyttäjät voivat yhdistää pankkitilisi ja ostaa bitcoinia USD: llä. Siinä on myös a Salama Pro Wall Streetin veteraanien rakentama vaihto edistyneemmille käyttäjille. bitFlyer USA tukee tällä hetkellä bitcoinia, ethereumia, ethereum classicia, litecoinia ja bitcoin käteistä.

Johdannaiset ja spot-pörssi, joiden pääkonttori on Singaporessa, Phemex aloitti marraskuussa entisten Morgan Stanley -välittäjien ryhmä ja tarjoaa jatkuvia sopimuksia (futuureja ilman voimassaolon päättymispäivää) varoista, mukaan lukien bitcoin ja eetteri, 100-kertaisella vipuvaikutuksella. Phemex ilmoitti äskettäin a Premium-tilaus ohjelma, joka tarjoaa spot-kaupankäynnin ilman nollamaksuja vain 9,99 USDT kuukaudessa, ja sen kaupankäynnin moottori pystyy käsittelemään 300 000 tapahtumaa sekunnissa, tilausten vasteajat alle 1 millisekunnin.

Binance, sillä välin, se on maailman suurin salauspörssi kaupankäyntimäärän mukaan ja käsittelee yli 2 miljardin dollarin arvosta tapahtumia päivässä. Se voi tukea yli 1,4 miljoonaa tapahtumaa sekunnissa. Yksi Coinbasen pääkilpailijoista, Binance, käynnisti sen Yhdysvaltain käsivarsi viime syyskuussa ja tukee USD fiat -paria. Spot-kaupankäynnillä, fiat-rampeilla, salauslainoilla, futuureilla, joissa on 125-kertainen vipuvaikutus, ja DEX: llä, Binance on ansaitsemisen arvoinen.

Deribit on maailman suurin pörssi optiokaupan mukaan ja antaa käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa bitcoinilla ja ethereumilla jopa 100x vipuvaikutuksella. Varoitus on, että talletuksiin hyväksytään vain BTC. Panamassa sijaitseva Deribit on kunnollinen vaihtoehto kokeneemmille kauppiaille. On vakuuttavaa, että sen asteittainen selvitystila ja riskienhallintajärjestelmä on kärsinyt nolla tapausta sosiaalistuneista tappioista sen käynnistämisen jälkeen vuonna 2016.

Niille, jotka kaipaavat mielenrauhaa, joka tulee pitkään vakiintuneen alustan käytöstä, Bittileima on kultastandardi. Pääasiassa siksi, että se avasi virtuaaliset ovet vuonna 2011. Yli neljän miljoonan käyttäjän sisälle saapuneen Lontoon pääkonttorin alusta yhdistää kaupankäynnin helppouden huipputason turvallisuuteen, vaikka tosin se kärsi 4,5 tunnin seisokista 25. huhtikuuta. Tämän jälkeen tehtiin katsauksia. ratkaisemaan ongelmat ja varmistamaan, että kaikki järjestelmät toimivat normaalisti. Bitstamp tukee bitcoinia, ethereumia, litecoinia, aaltoilua ja bitcoin-käteistä.

Toinen vaihtoehto Coinbasesta pakeneville kauppiaille on Kaksoset, maailman ensimmäinen SOC 1 Type 1 ja SOC 2 Type 1 ja 2 -sertifioitu salauksenvaihto ja säilytys. Kuten Coinbase, se sijaitsee Yhdysvalloissa ja tarjoaa joukon kaupankäyntityökaluja aloittelijoille ja edistyneemmille käyttäjille. Tukemalla 22 kaupankäyntiparia ja ilmaisia ​​talletuksia / nostoja, Gemini on turvallinen veto ja se on erityisen suosittu institutionaalisten sijoittajien keskuudessa.

Coinbase ei selvästikään ole ainoa näyttely kaupungissa. Jos olet pettynyt alustaan, mikään ei estä sinua viemästä yritystäsi muualle. Vaikka kaikilla vaihtoilla on todennäköisesti huono päivä silloin tällöin, kun olet menettänyt uskon, on aika alkaa.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me