USD / CAD-kaupat joutuvat tuoreen myyntipaineen alle Yhdysvaltain dollarin myyntivaltion keskellä!

Perjantaisen Aasian kaupankäynnin aikana USD / CAD valuuttapari ei pystynyt pysäyttämään alkuaikojen tappioita, ja se pysyi masentuneena melkein pudotessaan alle 1 3300: n puolivälin. USD / CAD-valuuttaparia ympäröivä myyntipaine saattoi kuitenkin liittyä laajapohjaisen Yhdysvaltain dollarin laskusuuntaiseen puolueellisuuteen, jonka laukaisi riskialttiiden markkinoiden sävy. Tämän lisäksi USA: n alituisimmat työttömyyskorvaustiedot painoivat myös dollaria, mikä vaikutti valuuttaparin tappioihin. Päinvastoin, raakaöljyn hintojen hillittyä / vaihteluväliin sidottua kaupankäyntiä voidaan pitää yhtenä avaintekijästä, joka auttoi rajoittamaan valuuttaparin syvempiä tappioita. Kirjoitushetkellä USD / CAD-valuuttapari kävi kauppaa 1,3353: ssa ja vakiintui välillä 1,3341 – 1,3367.

Maailmanmarkkinoiden kaupankäynnin ilmapiiri on vilkkunut vihreänä päivän alusta lähtien, ja viikon odotetaan päättyvän viikolla voitolla. Positiivista markkinatunnetta tukee kuitenkin optimismi mahdollisesta rokotteesta ja erittäin tarttuvan koronaviruksen hoidosta. Nämä toiveet lisääntyivät sen raportin jälkeen, että Novavax Inc on aloittanut myöhäisvaiheen kliiniset tutkimukset koronavirusrokotteestaan ​​Isossa-Britanniassa. Kokeellinen rokote valmistetaan kumppanuusehdoilla hallituksen rokotetyöryhmän kanssa.

Lisäksi riskialttiiden markkinoiden tunnelma vahvistui entisestään sen jälkeen, kun Yhdysvaltain edustajainhuoneen demokraatit toivoivat 2,2 biljoonan dollarin COVID-19-elvytyspaketista. Sillä välin edustajainhuoneen puhemies Nancy Pelosi ja Yhdysvaltain valtiovarainministeri Steven Mnuchin viittasivat myös viivästyneiden elvytysneuvottelujen jatkamiseen, mikä oli toinen tekijä, joka lisäsi toiveita elvytyspaketista.

Tämän seurauksena laajapohjainen Yhdysvaltain dollari ei saanut positiivista pitoa ja pysyi laskevana päivänä. Lisäksi dollarin tappiot saattoivat johtua myös markkinoiden riskisävystä, mutta ne saattavat liittyä myös Yhdysvaltojen suosituimpiin työttömyystietoihin, mikä lisäsi pelkoa siitä, että Yhdysvaltain talouden elpyminen epäonnistuu. Yhdysvaltojen tietorintamassa työttömyyttä hakeneiden Yhdysvaltain kansalaisten määrä nousi viime viikolla 870 000: een, mikä osoittaa talouden elpymisen pysähtymistä ja korosti kongressin kiireellistä tarvetta hyväksyä tukitoimenpiteet. Yhdysvaltain dollarin tappiot pitivät kuitenkin USD / CAD-valuuttaparin paineen alaisena. Samaan aikaan kello 21.52 ET (1:52 GMT) Yhdysvaltain dollari-indeksi, joka seuraa dollarin palautusta muiden valuuttojen koriin nähden, oli pudonnut 0,03% 94,365: een..

COVID-19-tapausten lisääntyminen maailmanlaajuisesti ja kiinalaisamerikkalainen tuska eivät kuitenkaan vaikuttaneet markkinoiden kaupankäyntiin. Yhdysvaltain ja Kiinan välillä jännitteet kahden talouden jättiläisen välillä lisääntyivät, kun Yhdysvaltain oikeusministeriö kehotti tuomaria sallimaan hallituksen kieltämään WeChat sovelluskaupoista. Viimeisimmän raportin mukaan Yhdysvaltain oikeusministeriö pyysi perjantaina aikaisin San Franciscon liittovaltion tuomarilta lupaa hallitukselle kieltää Apple Inc: n ja Googlen tarjoamasta WeChatia ladattavaksi sovelluskaupoissa..

Päinvastoin, raakaöljyn hinnoilla ei pystytty ylläpitämään päivän alun vaatimattomia voittoja, ja ne alkoivat vilkkua ristiriitaisilla signaaleilla ennen Euroopan istuntoa. Raakaöljyn hillittyjen hintojen syy johtui kuitenkin pelkoista ylitarjonnasta ja alhaisemmasta kysynnästä. Lisäksi Libyan uutiset siitä, että se jatkaa öljyn vientiä, lisäsi raakaöljyn hintoihin ylimääräisiä paineita. Siksi öljyn hintoihin liittyvä sekava mielipide pyrkii heikentämään loonien, joka on hyödykkeisiin sidottu valuutta, kysyntää, ja tästä on tullut keskeinen tekijä, joka voi auttaa rajoittamaan syvempiä tappioita valuuttaparissa.

Koska päivällä ei ole merkittäviä tietoja / tapahtumia, kauppiaat keskittyvät FOMC: n jäsen Williamsin puheeseen. Tämän lisäksi kestotavaratilaukset m / m ovat myös avainasemassa. Samaan aikaan kaikki katseet kohdistuvat myös USD: n ja koronaviruksen otsikoiden liikkumiseen, koska niillä on keskeinen rooli valuuttaparissa.

Päivittäinen tuki ja vastarinta

S1 36,93

S2 38,41

S3 39.02

Kääntökohta 39.89

R1 40,5

R2 41,38

R3 42,86

USD / CAD on tuettu yli 1.334-tason, ja kynttilöiden sulkeminen yli 1.3347-tason voi ajaa nousevaa puolueellisuutta 1.3450-tasoon asti. EMA: n ja MACD: n 50 jakson odotetaan pitävän hyödykevaluutan nousussa. Alemmalla puolella USD / CAD voi löytää tukea 1.3240-tasolla. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me