USD / CAD-handler kommer under nyt salgstryk midt i US Dollar-salgsbias!

Under fredagens asiatiske handelssession, USD / CAD valutapar undlod at standse tabene tidligt på dagen, og det forblev deprimeret og faldt næsten under midten af ​​1.3300. Salgspreset omkring USD / CAD-valutaparet kunne imidlertid være forbundet med den baisse bias i den bredbaserede amerikanske dollar, hvilket blev udløst af den risikofyldte markedstone. Desuden vejede de nedadgående amerikanske arbejdsløshedsdata også på greenback og bidrog til tabene i valutaparet. Tværtimod kunne de afdæmpede / områdebundne handelsbevægelser i råoliepriserne betragtes som en af ​​de nøglefaktorer, der var med til at begrænse dybere tab i valutaparet. I skrivende stund handlede USD / CAD-valutaparet til 1.3353 og konsoliderede sig i intervallet mellem 1.3341 og 1.3367.

Det globale markedssentiment har blinket grønt siden dagen startede, og det forventes at afslutte ugen med gevinster. Det positive markedssentiment understøttes imidlertid af optimisme med hensyn til en mulig vaccine og behandling af det stærkt infektiøse coronavirus. Disse forhåbninger blev styrket efter rapporten om, at Novavax Inc har startet kliniske forsøg med sent på deres koronavirusvaccine i Storbritannien. Den eksperimentelle vaccine produceres på partnerskabsbetingelser med regeringens Vaccines Taskforce.

Desuden blev risikostyringen på markedet yderligere styrket, efter at demokraterne i US Repræsentanternes Hus rejste håb om $ 2,2 billioner COVID-19-stimuleringspakken. I mellemtiden antydede Repræsentanternes præsident Nancy Pelosi og den amerikanske finansminister Steven Mnuchin også genoptagelsen af ​​de forsinkede stimulusforhandlinger, hvilket var en anden faktor, der øgede håbet om en stimuluspakke.

Som et resultat kunne den brede amerikanske dollar ikke få nogen positiv trækkraft og forblev baisse på dagen. Desuden kunne tabene i greenbacken tilskrives markedsrisikotonen, men de kan også være forbundet med de uslåede amerikanske ledighedsdata, hvilket gav anledning til frygt for, at opsvinget i den amerikanske økonomi mislykkes. På den amerikanske datafront steg antallet af amerikanske borgere, der hævdede arbejdsløshed i løbet af den sidste uge, til 870.000, hvilket indikerer et stop i det økonomiske opsving og fremhæver det presserende behov for Kongressen til at vedtage støtteforanstaltningerne. Tabene i den amerikanske dollar holdt dog USD / CAD-valutaparet under pres. I mellemtiden var kl. 21:52 ET (kl. 01:52 GMT) det amerikanske dollarindeks, der sporer greenback mod en kurv med andre valutaer, faldet med 0,03% til 94,355.

Imidlertid var markedets handelsstemning temmelig upåvirket af det stigende antal COVID-19 tilfælde globalt og den kinesisk-amerikanske kamp. På fronten mellem USA og Kina steg spændingerne mellem de to økonomiske giganter, efter at det amerikanske justitsministerium opfordrede en dommer til at tillade regeringen at forbyde WeChat fra app-butikker. I henhold til den seneste rapport tidligt på fredag ​​appellerede det amerikanske justitsministerium til en føderal dommer i San Francisco om at tillade regeringen at forbyde Apple Inc og Google fra at tilbyde WeChat til download i deres appbutikker..

Tværtimod kunne råoliepriserne ikke opretholde de beskedne gevinster tidligt på dagen, og de begyndte at blinke blandede signaler inden den europæiske session. Årsagen til de afdæmpede priser på råolie kunne imidlertid tilskrives frygt for et for stort udbud og en lavere efterspørgsel. Desuden tilføjede Libyens nyhed om, at det vil genoptage sin olieeksport, ekstra pres på råoliepriserne. Således har den blandede stemning med hensyn til oliepriserne en tendens til at undergrave efterspørgslen efter loonie, som er en råvarebundet valuta, og dette er blevet en nøglefaktor, der kan hjælpe med at begrænse dybere tab i valutaparet.

I mangel af større data / begivenheder på dagen vil markedshandlere fokusere på talen fra FOMC-medlem Williams. Bortset fra dette vil varige varer ordrer m / m også være nøglen til at se. I mellemtiden vil alle øjne også være rettet mod bevægelsen af ​​overskrifterne i USD og coronavirus, da de spiller en nøglerolle i valutaparet.

Daglig support og modstand

S1 36,93

S2 38,41

S3 39.02

Pivot Point 39.89

R1 40,5

R2 41,38

R3 42,86

USD / CAD understøttes over 1.334-niveauet, og lukning af stearinlys over 1.3347-niveauet kan drive den bullish bias indtil 1.3450-niveauet. De 50 perioder EMA og MACD forventes at holde råvarevalutaen bullish. På den nederste side kan USD / CAD muligvis finde support på 1.3240 niveau. Held og lykke!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me