Aussie on tulossa alas! Viikoittainen aikataulu ahdistaa AUD / USD: tä

Olen katsonut AUD / USD: tä jo jonkin aikaa. Tämä pari on käynyt kauppaa laajalla alueella jo noin vuoden ajan, eikä vaikuta siltä, ​​että se irtoaa siitä pian. Olen tällä hetkellä innostunut tästä parista, koska näyttää siltä, ​​että tahraton lyhyeksi myyntimahdollisuus on esillä suuremmissa aikatauluissa, mikä näkyy erityisesti viikkokaaviossa. Katsotaanpa tarkemmin AUD / USD:

 

AUD / USD – Karhut ovat valmiita!

Aussie on tulossa alas 1AUD / USD -viikkokaavio

Kuten voit selvästi nähdä tässä kaaviossa, hinta on vaihdettu tärkeälle vastusvyöhykkeelle, joka on myös korkealuokkainen. Härät ovat haastaneet tämän tason useita kertoja viimeisen vuoden aikana, mutta eivät ole kyenneet voittamaan sitä. Sillä välin vaihtokauppiaat ovat ansainneet terveellisiä voittoja, kun hinta vaihteli tällä alueella.

Hintakauppa ei ole vain lähellä vaihteluväliä, mutta siinä on merkkejä uupumisesta. Juuri tätä meidän pitäisi etsiä alueen ylimmän vastuksen alueelta. Kaikilla kolmella viimeisellä päivittäisellä kynttilällä on ylöspäin suuntautuvat sydämet, jotka osoittavat, että myyjät astuvat tänne, kun ostajat ovat ehtyneet. Näitä hylkäyskynttilöitä voidaan käyttää liipaisimena. Ne muodostavat myös kuvion, jota kutsutaan korkeaksi aalloksi. Korkea aalto on pari doji-tyyppistä kynttilää, joiden sydämet osoittavat joko ylös tai alas. Tällöin sydänlanka osoittaa ylöspäin, mikä osoittaa mahdollisuutta mennä lyhyeksi. Tässä on kaavio, joka korostaa korkeaa aaltomuodostusta:

Aussie on tulossa alas 2AUD / USD -viikkokaavio

Yksi tapa käydä kauppaa tällä asetuksella on päästä nykyiseen markkinahintaan, jossa stop-häviö on sijoitettu muutaman pisteen kynttilän korkeuden yläpuolelle tämän punaisen ellipsin keskelle. Kohteen tulisi mieluiten olla kaksinkertainen pysäytyshäviön etäisyyteen nähden, mikä näyttää tässä tapauksessa hyvin realistiselta kohdeetäisyydeltä.

Muista, että tarkastelemme täällä viikoittaista aikataulua ja että tämän tyyppinen kaupankäynti voi kestää pari viikkoa. Saatat tarvita kärsivällisyyttä täällä. Sanon “saattaa”, koska tämä kauppa voi kestää jopa alle päivän pelaamisen, jos markkinat tuottavat riittävästi volatiliteettia.

Muutaman minuutin kuluttua meillä on todella tärkeitä taloudellisia tietoja Australiasta – BKT: n lukumäärä klo 00:30 GMT. 30 minuuttia sen jälkeen meillä on valmistusnumeroita Kiinasta. Tämä on tärkeää Australialle ja Australian dollarille, koska Kiina tuo maasta suuria määriä hyödykkeitä ja on Australian tärkein kauppakumppani. Kun valmistus kasvaa Kiinassa, voidaan odottaa, että enemmän hyödykkeitä ostetaan Australiasta, mikä on positiivista sekä Australian taloudelle että sen valuutalle.

 

EUR / USD – silti ratkaisevasti karhu

Aussie on tulossa alas 3EUR / USD päivittäinen kaavio

EUR / USD on myös painanut ylöspäin suuntautuneita sydänkohtauksia kolmen viimeisen kaupankäyntipäivän aikana. Tekninen kuva viittaa voimakkaasti tämän valuuttakurssin edelleen laskuun. Tätä paria voidaan vaihtaa joko syöttämällä nykyiseen markkinahintaan, vaihtamalla tiistain laskevan kynttilän kynttilä tai odottamalla jälkikäteen ennen lyhyen saapumista. Tiistain kynttilä on vahva hylkäyskynttilä, joka lävisti 20-EMA: n. Nämä hylkäyskynttilät pyrkivät tuottamaan hyvää seurantaa sen jälkeisinä päivinä. Tämä tulee olemaan mielenkiintoinen…

 

S&P 500 – edelleen korkealla

S&P 500, joka on Yhdysvaltojen osakeindeksi, on ollut viime aikoina huomattavan nouseva. Tämä uskomaton härkätaistelu on hidastunut jonkin verran viime päivinä, mutta se ei tarkoita, että se tulee välttämättä siirtymään matalammaksi pian. Tietenkin mahdollisuudet korjaukseen ovat aina olemassa, mutta älkäämme taistele tätä voimakasta suuntausta vastaan. Tarkastellaan tämän indeksin päivittäistä kaaviota:

Aussie on tulossa alas 4S&P 500 päivittäinen kaavio

Täällä näemme muutamia viime päivinä muodostuneita doji-kynttilöitä. Nämä dojit ja viimeaikainen sivuttaisliike viittaavat siihen, että saisimme nähdä matalan korjauksen pian. Tietysti hinta voisi vain jatkaa kaupankäyntiä korkeammalle muodostamatta merkittävää korjausta, mutta korjaus olisi toivottavampi, jotta saataisiin puhtaampi mahdollisuus palata takaisin näille markkinoille. Pidä silmällä tätä hakemistoa. Tämä härkäajo ei ole vielä ohi!

 

Muut uutiset Tapahtumat keskiviikkona

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump pitää puheen muutamassa tunnissa klo 02.00 GMT.

Ison-Britannian ja Yhdysvaltain valmistustiedot ovat myöhemmin päivällä kello 9.30 ja 15.00 GMT.

BoC: n (Bank of Canada) korkopäätös on klo 15.00 GMT.

Kannattava kauppa!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me