Aussie kommer ned! Ugentlig tidsramme hjemsøger AUD / USD

Jeg har set AUD / USD i et stykke tid nu. Dette par har allerede handlet i en bred vifte i omkring et år, og det ser ikke ud til at det snart vil bryde ud af det. Jeg er begejstret for dette par i øjeblikket, fordi det ser ud til, at en pletfri short-selling-mulighed præsenterer sig på de større tidsrammer, hvilket især er synligt på det ugentlige diagram. Lad os se nærmere på AUD / USD:

 

AUD / USD – Bjørnerne er klar!

Aussie kommer ned 1Ugentligt AUD / USD-diagram

Som du tydeligt kan se i dette diagram, har prisen handlet ind i en vigtig modstandszone, som også er en rækkevidde. Tyrerne har udfordret dette niveau adskillige gange i det sidste år, men har ikke været i stand til at overvinde det. I mellemtiden har rækkeviddehandlere opnået sunde overskud, da prisen svinger over dette interval.

Ikke kun er handel med priser tæt på området her, men det viser tegn på udmattelse. Dette er præcis, hvad vi skal kigge efter i området inden for området topmodstand. De sidste tre daglige lys har alle opadgående væger, der viser os, at sælgerne træder ind her, mens køberne bliver udmattede. Disse afvisningslys kan bruges som en udløser for at gå kort. De danner også et mønster, der kaldes en høj bølge. En høj bølge er et par doji-lignende lys med væger, der peger enten op eller ned. I dette tilfælde peger vægerne opad, hvilket indikerer en mulighed for at gå kort. Her er et diagram, der fremhæver dannelsen af ​​høje bølger:

Aussie kommer ned 2Ugentligt AUD / USD-diagram

En måde, hvorpå vi kan handle med denne opsætning, er at indtaste til den aktuelle markedspris med et stoptab placeret et par pips over lysets højeste midt i denne røde ellipse. Målet skal helst være dobbelt så langt som stoptabet, hvilket i dette tilfælde ser ud som en meget realistisk målafstand.

Husk, at vi ser på en ugentlig tidsramme her, og at det kan tage et par uger at spille denne type handel. Du har muligvis brug for tålmodighed her. Jeg siger “måske”, fordi denne handel endda kan tage mindre end en dag at spille, hvis markedet producerer nok volatilitet.

Om et par minutter har vi nogle virkelig vigtige økonomiske data ud af Australien – BNP-tal kl. 00:30 GMT. 30 minutter efter det har vi fremstillingsnumre ud af Kina. Dette er vigtigt for Australien og for den australske dollar, fordi Kina importerer store mængder råvarer fra dette land, og det er Australiens vigtigste handelspartner. Når fremstillingen stiger i Kina, kan det forventes, at der købes flere varer fra Australien, hvilket er positivt for både den australske økonomi og dens valuta.

 

EUR / USD – Stadig afgørende bearish

Aussie kommer ned 3EUR / USD dagligt diagram

EUR / USD har også udskrevet opadgående væger i de sidste tre handelsdage. Det tekniske billede antyder stærkt et yderligere fald i denne valutakurs. Dette par kan handles ved enten at indtaste til den aktuelle markedspris, handle med en breakout af tirsdagens bearish afvisningslys eller vente på, at der opstår en retracement, inden du går ind i kort. Tirsdagens lys er et stærkt afvisningslys, der gennemboret 20-EMA. Disse afvisningslys har tendens til at producere god opfølgning i de dage, der følger efter det. Dette bliver interessant …

 

S&P 500 – Flyver stadig højt

S&P 500, som er et amerikansk aktieindeks, har været bemærkelsesværdigt bullish på det seneste. Denne utrolige tyrkørsel er aftaget noget i de sidste par dage, men det betyder ikke, at det nødvendigvis snart vil bevæge sig lavere. Selvfølgelig er chancerne for en korrektion altid der, men lad os ikke bekæmpe denne magtfulde tendens. Lad os se på et dagligt diagram over dette indeks:

Aussie kommer ned 4S&P 500 dagligt diagram

Her ser vi et par doji-lys, der blev dannet i de sidste par dage. Disse dojis og den nylige sidebevægelse antyder, at vi snart kunne se en lav korrektion. Selvfølgelig kunne prisen bare fortsætte med at handle højere uden at danne en bemærkelsesværdig korrektion, men en korrektion ville være mere ønskelig for at få en renere mulighed for at genindtræde på dette marked. Hold øje med dette indeks. Denne bull run er ikke forbi endnu!

 

Andre nyhedsbegivenheder onsdag

Den amerikanske præsident Donald Trump holder en tale om få timer kl. 02:00 GMT.

De britiske og amerikanske produktionsdata er op senere på dagen henholdsvis kl. 09:30 og 15:00 GMT.

BoC (Bank of Canada) rentesats er kl. 15:00 GMT.

Rentabel handel!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me