Yhdysvaltain vaalien epävarmuus ravistaa markkinoita

Markkinatoimijat ovat paikkojensa reunalla ja odottavat innokkaasti Yhdysvaltojen presidentinvaalien tuloksia. Uskotaan, että Hillary Clintonin mahdollisuudet voittaa tiistaina ovat noin 90 prosenttia. FBI ilmoitti sunnuntaina, ettei häntä peritään syytteistä, jos hän olisi käyttänyt yksityistä sähköpostipalvelinta valtion työhön (kuten on väitetty). Tämä vahvisti Yhdysvaltain dollaria voimakkaasti ja aiheutti myös aggressiivisen osakekurssin, kun riskinottohalukkuus lisääntyi. Myös Kanadan dollari ja Australian dollari (suurimmista valuutoista) hyötyivät tästä uutisesta ja olivat jopa vahvempia kuin Yhdysvaltain dollari maanantaina ja tiistaina. Ison-Britannian punta, euro, Sveitsin frangi ja Japanin jeni laskivat maanantaina jyrkästi dollaria vastaan ​​ja jatkoivat kauppaa tiistaina.

 

Lopullisten tulosten odotetaan lähetettävän TV: n keskiviikkona aamulla noin klo 04.00 GMT. Ensimmäisten poistumiskyselyjen odotetaan tulevan kello 00.00 GMT. Nämä ovat ennuste siitä, mitä vaaleilta voidaan odottaa.

 

Valuuttamarkkinoilla on tänään tapahtunut kunnollisia toimia. Australian dollari toimi erittäin hyvin, ja myös Kanadan dollari vaikutti. Kun olen kiireinen tämän artikkelin kirjoittamisessa, Yhdysvaltain dollari antaa takaisin osan voitoistaan, jotka se on kerännyt viikonlopun jälkeen. Katsotaanpa joitain kaavioita:

 

AUD / USD

 

AUD / USD päivittäinen kaavio

 

Lopuksi pari on irtautunut kiilasta, johon se oli kiinni niin kauan. Pari ei ole vielä tyhjentänyt kaikkia viimeaikaisia ​​tärkeitä swing-huippuja, mutta ne ovat ehdottomasti hyvin tavoitettavissa nouseville markkinatoimijoille ottamaan ne pian ulos. Tämän parin nykyinen nouseva vauhti on vaikuttava, ja jos Hillary Clinton kävelee pois voiton kanssa, tämä pari voisi mahdollisesti vahvistaa vielä enemmän. Australian dollari on riskiherkkä valuutta, ja riski-alttiusympäristö suosii Australian dollarin vahvuutta. Ei ole vaikeaa nähdä voimakasta noususuuntausta tällä AUD / USD: n tuntikaaviona:

 

AUD / USD tuntikaavio

 

Huomaa kuuden viimeisen kynttilän nousun terävä kulma.

 

Jos käydään kauppaa vaaleilla, sinun on oltava myös varautunut republikaanien ehdokkaan Donald Trumpin voittoon. Hänen mahdollisuutensa voittaa Hillary Clinton on pieni, mutta se on mahdollista. Sinun on oltava tietoinen siitä, että Trumpin voitto ravistaisi markkinoita valtavasti ja volatiliteetti olisi valtava.

 

USD / JPY

 

USD / JPY päivittäinen kaavio

 

Tämä on tärkeä pääpariskunta seuraavien 48 tunnin aikana. USD / JPY: hen vaikuttavat myös suuresti riskit, varsinkin kun Japanin jeni on niin tärkeä turvasatama. Kun sijoittajat pelkäävät, he pakenevat usein jeniin. Japanin jenin lainaaminen on erittäin halpaa valuutan matalan korkotason vuoksi. Sijoittajat haluavat siis ostaa korkotuottoisempia varoja Japanin jenillä. Nämä korkotuottoisemmat varat ovat yleensä riskialttiimpia, ja kun pelko alkaa olla suurempi kuin sijoittajien ahneus, nämä riskialttiimmat varat muunnetaan takaisin Japanin jeneiksi. Näillä kotiuttamisvirroilla voi olla suuri vaikutus jenin vahvistamiseen vaikeina aikoina. Jos Donald Trump voittaa tänään pidettävät vaalit, äskettäinen USD / JPY: n härkätaistelu voi nopeasti kääntyä. Trumpin voitto laukaisi epävarmuuden Yhdysvaltain ulkopolitiikasta ja muista tekijöistä, kuten kansainvälisestä kaupasta ja kotimaisista taloudellisista olosuhteista. Jos Hillary Clinton voittaa, USD / JPY todennäköisesti pysyisi tuettuna ja mahdollisesti saisi lisää maata lähipäivinä.

 

Tämä pari on saavuttanut todella paljon tällä viikolla, enkä olisi yllättynyt, jos näemme siihen lisää nousupaineita seuraavien päivien aikana.  

 

USD / CAD

 

Vaikka Yhdysvaltain dollari on menestynyt hyvin kahden viime päivän aikana, Kanadan dollari on toiminut paljon paremmin. Kanadan dollari on hyödykevaluutta, joka voidaan sijoittaa samaan luokkaan kuin Australian dollari, joka on myös hyödykevaluutta. Huomaat, että monta kertaa myös nämä kaksi valuuttaa korreloivat hyvin. Toistaiseksi nämä kaksi valuuttaa ovat molemmat paljon vahvemmat kuin Yhdysvaltain dollari tällä viikolla. Katso seuraava kaavio:

 

USD / CAD päivittäinen kaavio

 

Tämä pari voisi mahdollisesti käydä kauppaa täältä, jos vaalien tulos suosii Kanadan dollarin vahvuutta. En kuitenkaan pidä lyhyestä ajatuksesta, koska trendi on nousussa ja hinta on tärkeällä vyöhykkeellä, joka oli entinen vastustaso, ja siitä voisi mahdollisesti tulla tärkeä tukitaso.

 

Huomenna meillä on Yhdysvaltain raakaöljyvarastot kello 15:30 GMT. Tämä voi olla merkittävä USD / CAD: n liikkuja, koska Kanadan dollari korreloi voimakkaasti öljyn hintaan. Yhdysvaltain vaalit ovat tietysti keskeisessä asemassa rahoitusmaailmassa huomenna. Tämä voi varastaa osan Yhdysvaltain raakaöljyvarastojen vapauttamisen mahdollisesta volatiliteetista.

 

On hyvä aika käydä kauppaa siellä!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me