Usikkerhed om valg i USA rokker på markedet

Markedsaktører er på kanten af ​​deres pladser og venter spændt på resultaterne af det amerikanske præsidentvalg. Det menes, at Hillary Clintons chancer for en sejr tirsdag ligger på omkring 90 procent. FBI sagde søndag, at der ikke ville blive anlagt nogen sigtelse mod hende, hvis hun havde brugt en privat e-mail-server til regeringsarbejde (som det er blevet påstået). Dette styrkede den amerikanske dollar mægtigt og forårsagede også en aggressiv rally i aktier, da risikovilligheden steg. Den canadiske dollar og den australske dollar (af de største valutaer) har også haft gavn af denne nyhed og var endnu stærkere end den amerikanske dollar mandag og tirsdag. Det britiske pund, euro, schweiziske franc og den japanske yen faldt alle kraftigt over for dollaren mandag og fortsatte med at handle lavere tirsdag.

 

De endelige resultater forventes udsendt over tv omkring kl. 04:00 GMT onsdag formiddag. De første afstemningsmålinger forventes at komme ud kl. 00:00 GMT. Disse er en fremskrivning af, hvad man kan forvente af valget.

 

Der har været en anstændig handling på valutamarkedet i dag. Den australske dollar klarede sig særdeles godt, og den canadiske dollar imponerede også. Da jeg er optaget af at skrive denne artikel, giver den amerikanske dollar lidt tilbage af sine gevinster, som den akkumulerede siden weekenden. Lad os se på nogle diagrammer:

 

AUD / USD

 

AUD / USD dagligt diagram

 

Endelig er parret brudt ud af kilen, hvori det blev fanget så længe. Parret har ikke ryddet alle de nylige vigtige svinghøjder endnu, men de er bestemt inden for rækkevidde for de bullish markedsaktører at tage dem ud snart. Det nuværende bullish momentum på dette par er imponerende, og hvis Hillary Clinton går væk med sejren, kan dette par muligvis styrke endnu mere. Den australske dollar er en risikosensitiv valuta, og et risiko-on-miljø favoriserer den australske dollarstyrke. Det er ikke svært at se det stærke bullish momentum på dette timeschema for AUD / USD:

 

AUD / USD Time-diagram

 

Bemærk den skarpe vinkel på de sidste seks stearinlys.

 

Hvis du handler ved valget, skal du også være forberedt på en sejr af Donald Trump, den republikanske kandidat. Hans chance for at slå Hillary Clinton er lille, men det er muligt. Du skal være opmærksom på, at en Trump-sejr ville ryste markederne enormt, og volatiliteten ville være enorm.

 

USD / JPY

 

USD / JPY dagligt diagram

 

Dette er et vigtigt stort par at se i løbet af de næste 48 timer. USD / JPY er også stærkt påvirket af risikosentiment, især fordi den japanske yen er en så vigtig sikker havn. Når investorer bliver bange, flygter de ofte til yenen. At låne japanske yen er meget billigt på grund af valutaens lave rente. Investorer vil derfor gerne købe aktiver med højere rente med japansk yen. Disse aktiver med højere afkast er normalt mere risikable aktiver, og når frygt begynder at opveje investorernes grådighed, konverteres disse mere risikable aktiver til japanske yen. Disse hjemsendelsesstrømme kan have en stor effekt til at styrke Yen i vanskelige tider. Hvis Donald Trump skulle vinde dagens valg, kunne det nylige bull-run på USD / JPY hurtigt vende om. En Trump-sejr ville udløse usikkerhed om amerikansk udenrigspolitik og andre faktorer som international handel og indenlandske økonomiske forhold. Hvis Hillary Clinton vinder, ville USD / JPY sandsynligvis forblive understøttet og muligvis vinde mere plads i løbet af de næste par dage.

 

Dette par har virkelig vundet meget i denne uge, og jeg ville ikke blive overrasket, hvis vi så yderligere pres på det i løbet af de næste par dage.  

 

USD / CAD

 

Selv om den amerikanske dollar har klaret sig godt de sidste to dage, har den canadiske dollar klaret sig meget bedre. Den canadiske dollar er en handelsvaluta, der kan placeres i samme klasse som den australske dollar, som også er en handelsvaluta. Du vil bemærke, at disse to valutaer ofte også er stærkt korrelerede. Indtil videre er disse to valutaer begge meget stærkere end den amerikanske dollar i denne uge. Se på følgende diagram:

 

USD / CAD dagligt diagram

 

Dette par kan muligvis handle lavere herfra, hvis resultatet af valget favoriserer den canadiske dollarstyrke. Ikke desto mindre kan jeg ikke lide den korte idé, fordi tendensen er op, og prisen er på en vigtig zone, der var et tidligere modstandsniveau og muligvis kunne blive et vigtigt niveau for støtte.

 

I morgen har vi amerikanske råoliebeholdninger kl. 15:30 GMT. Dette kan være en bemærkelsesværdig motor for USD / CAD, fordi den canadiske dollar er stærkt korreleret med olieprisen. Valget i USA vil naturligvis indtage centrum i den finansielle verden i morgen. Dette kan stjæle noget af den potentielle volatilitet i frigivelsen af ​​den amerikanske råoliebeholdning.

 

Hav en fremragende tid på at handle derude!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me