CAD / INR-prisprognose Q4 2020: Genoptages stigningen igen?

Som risikovalutaer opfører både CAD og INR sig på samme måde, når stemningen på markederne er positiv eller negativ. Imidlertid er Indien et BRIC-land under udvikling med høj inflation, mens Canada er en udviklet nation, hvilket er gavnligt for CAD. Så når stemningen er positiv, samles CAD hårdere end INR, mens når stemningen er negativ, falder CAD mindre end INR. Dette har holdt CAD / INR på en langsigtet bullish tendens. Den nuværende pris er dobbelt så høj som den var i 2000 efter at være steget fra omkring 28 til 56, hvor den handler nu.

I løbet af denne tid har glidende gennemsnit gjort et godt stykke arbejde med at støtte dette par på det månedlige diagram og skubbe tendensen højere. I 2013 steg parret over 65, da INR styrtede ned på grund af en række indenlandske og eksterne faktorer, der blev giftige for rupien. Men prisen trak sig tilbage igen, da situationen forbedredes. De glidende gennemsnit stoppede faldet og fortsætter med at skubbe dette par højere, og nu står CAD / INR over for et modstandsniveau på 57-58, som vil afgøre, om den langsigtede bullish tendens officielt vil være på igen.    

Nuværende CAD / INR Pris: $

Seneste ændringer i CAD / INR-pris

Periode Skift ($) Lave om %
30 dage +1.16 +2,1%
3 måneder +1.12 +2,0%
6 måneder +2,09 +3,8%
1 år +2.98 +5,4%
3 år +7.20 +12,9%

 

Faktorer, der påvirker CAD / INR 

Råolie er en stor eksport for Canada, hvilket betyder, at udsvingene i råoliepriserne påvirker den canadiske dollar. Når oliepriserne stiger, stiger CAD også. Coronavirus-lockdowns havde indflydelse over hele kloden, mens den anden bølge kun påvirker Vesten, som vil veje på de respektive valutaer, inklusive CAD. Den økonomiske præstation er vigtig for begge valutaer, skønt økonomien over hele verden er ramt af pandemien i år. Direkte udenlandske investeringer i Indien spiller en vigtig rolle i landets økonomiske ekspansion, skønt de også er tilbøjelige til risikosentimentet og falder i vanskelige tider som den, vi gennemgår nu.   

CAD / INR-prognose: 4. kvartal 2020 CAD / INR-prognose: 1 år CAD / INR-prognose: 3 år
Pris: $ 84 – $ 100

Prisdrivere: Covid-19, Risk Sentiment, RBI Rates, Bank of Canada                                   

Pris: $ 145.235 

Prisdrivere: Covid-19-markedssentiment, økonomisk genopretning, udviklingsmarkeder, USD-korrelation

Pris: $ 221

Prisdrivere: Inflation, udviklingsmarkeder, RBI-handlinger, investorstemning

CAD / INR Live-diagram

CAD / INR

CAD / INR-prisforudsigelse for de næste 5 år

Indiske rupee grundlæggende

Indien er et af BRICK-landene, så det tiltrækker mange udenlandske investeringer som en udviklingsland. Det betyder, at det modtager store mængder udenlandske valutaer, skønt det også er sårbart, når sådan likviditet tørrer op, som det gjorde i 2013. Udenlandske direkte investeringer tegnede sig for omkring 50 mia / år i Indien, men tilstrømningen registrerede et fald på 38% , til $ 22,42 mia. i 2012–2013. Inflationen steg også og steg fra 2,5% -3% til 4,8%.

Kombinationen af ​​disse faktorer såvel som den dovish Reserve Bank of India (RBI) sendte Rupee til at styrte ned. I år ser situationen endnu værre ud, da udenlandske investeringer er faldet på grund af coronavirus og den globale nedsmeltning, mens inflationen på et tidspunkt steg til 7,6%, da lockdowns forstyrrede forsyningskæderne globalt, især fra Kina, da Indien er et største importør af kinesiske varer. Dette holder den indiske rupee bearish, og dette valutapar er bullish.     

Fundamentals i canadiske dollar

Som en risikovaluta tog den canadiske dollar et hit i løbet af de første måneder af COVID-19-pandemien i februar og marts. Nedbruddet i råolie i april, hvor den amerikanske WTI var tæt på $ -40, vejede yderligere på CAD, men oliepriserne er vendt siden da, og parret har været bullish siden da, hvilket har været til gavn for CAD. Imidlertid blev de økonomiske data svækket i Canada i løbet af efteråret, og om vinteren vil vi sandsynligvis se en anden recession, da økonomien går i en anden blokering. CAD vil føle vægten, og hvis olien falder igen på grund af de nye lockdowner, vil den også trække CAD lavere. Men situationen virker lidt bedre end i Indien, så den bullish tendens bør fortsætte for EUR / CAD.   

Teknisk analyse – Den opadgående tendens er aftaget sammenlignet med før 2013

Trenden i CAD / INR har været bullish så langt tilbage som diagrammet viser. Tendensen var ret stærk indtil 2013, hvor vi så en stigning af ovennævnte grunde, men så så en tilbageførsel tilbage indtil maj 2017, hvor nedgangen sluttede. Det ser ud til, at den bullish tendens er genoptaget igen, men den vil ikke være officiel, før modstanden ved 57.50 er brudt.

 

 100 SMA skubber USD / CAD højere

Da tendensen var stærk, leverede især de mindre glidende gennemsnit, ligesom 20 SMA (grå) og 50 SMA (gul), solid støtte til dette par og skubbede det højere. Men efter tilbagetrækningen, der fulgte stigningen i 2013, blev 100 SMA (grøn) til støtte på det månedlige diagram, på trods af at de blev gennemboret kort i 2017, og det er dette glidende gennemsnit, der skubber CAD / INR højere på denne tidsramme kort nu.

 EUR / CAD bryder over modstanden denne gang

På det ugentlige diagram ser vi, at 100 SMA ydede støtte under stigningen, indtil 2013, hvorefter prisen, hvor prisen faldt lavere, blev 50 SMA (gul) til modstand, selvom området omkring 46,50 blev til støtte for CAD / INR. Prisen er steget højere siden 2017, men tempoet er ikke så stærkt som før 2013. På dette diagram ser vi, at prisen nærmer sig modstandszonen ved 57,50, så vi vil se, om købere vil bryde over det, eller om prisen trækker tilbage.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me