CAD / INR-hintaennuste Q4 2020: Jatketaanko nousutrendi jälleen?

Riskivaluuttoina sekä CAD että INR käyttäytyvät samalla tavalla, kun mielipide markkinoilla on positiivinen tai negatiivinen. Intia on kuitenkin kehittyvä BRIC-maa, jolla on korkea inflaatio, kun taas Kanada on kehittynyt maa, mikä on hyödyllistä CAD: lle. Joten kun mielipide on positiivinen, CAD nousee kovemmin kuin INR, kun taas mielipide on negatiivinen, CAD heikkenee vähemmän kuin INR. Tämä on pitänyt CAD / INR: n nousussa pitkällä aikavälillä. Nykyinen hinta on kaksinkertainen vuoteen 2000 verrattuna, kun se on noussut noin 28: sta 56: een, missä se käy kauppaa nyt.

Tänä aikana liikkuvat keskiarvot ovat tehneet hyvää työtä tukemalla tätä paria kuukausittaisessa kaaviossa ja nostamalla trendiä korkeammalle. Vuonna 2013 pari nousi yli 65, kun INR kaatui, useiden kotimaisten ja ulkoisten tekijöiden vuoksi, jotka muuttuivat myrkyllisiksi rupialle. Mutta hinta vetäytyi jälleen tilanteen parantuessa. Liikkuvat keskiarvot pysäyttivät laskun ja työntävät tätä paria edelleen korkeammalle, ja nyt CAD / INR on vastustasolla 57-58, joka päättää, jatkuuko pitkän aikavälin nousutrendi jälleen virallisesti.    

Nykyinen CAD / INR Hinta: $

Viimeaikaiset muutokset CAD / INR-hinnassa

Aika Muuta ($) Muuta%
30 päivää +1.16 +2,1%
3 kuukautta +1.12 +2,0%
6 kuukautta +2.09 +3,8%
1 vuosi +2.98 +5,4%
3 vuotta +7.20 +12,9%

 

CAD / INR: ään vaikuttavat tekijät 

Raakaöljy on merkittävä vienti Kanadaan, mikä tarkoittaa, että raakaöljyn hintavaihtelut vaikuttavat Kanadan dollariin. Kun öljyn hinta nousee, myös CAD nousee. Koronaviruksen lukkiutumisilla oli vaikutuksia kaikkialla maailmassa, kun taas toinen aalto vaikuttaa vain länteen, joka painaa vastaavia valuuttoja, mukaan lukien CAD. Taloudellinen suorituskyky on tärkeä molemmille valuutoille, vaikka pandemia on tänä vuonna kärsinyt kaikkialta maailmasta. Ulkomaisilla suorilla ulkomaisilla sijoituksilla on tärkeä rooli maan taloudellisessa laajentumisessa, vaikka ne ovat alttiita myös riskialttiudelle ja laskevat vaikeina aikoina, kuten nyt käymme läpi.   

CAD / INR -ennuste: Q4 2020 CAD / INR -ennuste: 1 vuosi CAD / INR -ennuste: 3 vuotta
Hinta: 84 dollaria – 100 dollaria

Hintatekijät: Covid-19, Risk Sentiment, RBI Rates, Bank of Canada                                   

Hinta: 145,235 dollaria 

Hintatekijät: Covid-19-markkinoiden mielipide, talouden elpyminen, markkinoiden kehittäminen, USD-korrelaatio

Hinta: 221 dollaria

Hintatekijät: Inflaatio, markkinoiden kehittäminen, RBI-toimet, sijoittajien mielipiteet

CAD / INR Live -kaavio

CAD / INR

CAD / INR-hintaennuste seuraaville 5 vuodelle

Intian rupian perusteet

Intia on yksi BRICK-maista, joten se houkuttelee paljon ulkomaisia ​​investointeja kehitysmaana. Tämä tarkoittaa sitä, että se vastaanottaa suuria määriä ulkomaan valuuttoja, vaikka se on myös haavoittuva, kun tällainen likviditeetti kuivuu, kuten vuonna 2013. Suorien ulkomaisten sijoitusten osuus Intiassa oli noin 50 miljardia vuodessa, mutta tulovirrat vähenivät 38% , 22,42 miljardiin dollariin vuosina 2012–2013. Myös inflaatio lisääntyi ja nousi 2,5-3 prosentista 4,8 prosenttiin.

Näiden tekijöiden yhdistelmä sekä Intian dovish Reserve Bank (RBI) saivat rupian kaatumaan. Tänä vuonna tilanne näyttää vielä pahemmalta, kun ulkomaiset investoinnit ovat laskeneet koronaviruksen ja maailmanlaajuisen sulamisen vuoksi, kun taas inflaatio nousi jossain vaiheessa 7,6 prosenttiin, koska lukot häiritsivät toimitusketjuja maailmanlaajuisesti, etenkin Kiinasta, koska Intia on merkittävä kiinalaisten tavaroiden maahantuoja. Tämä pitää Intian rupiaa laskussa ja tämä valuuttapari nousussa.     

Kanadan dollarin perusteet

Riskivaluuttana Kanadan dollari otti osuman COVID-19-pandemian ensimmäisten kuukausien aikana helmi- ja maaliskuussa. Huhtikuun raakaöljyn onnettomuus, jonka aikana Yhdysvaltain WTI oli lähellä -40 dollaria, painoi edelleen CAD: ää, mutta öljyn hinta on kääntynyt siitä lähtien, ja pari on ollut nouseva siitä lähtien, mikä on hyötynyt CAD: lle. Taloudelliset tiedot heikkenivät kuitenkin Kanadassa syksyn aikana, ja talvella näemme todennäköisesti uuden taantuman, kun talous on jälleen lukkiutumassa. CAD tuntee painon, ja jos öljy taas laskee uusien lukkojen vuoksi, se vetää myös CAD: n. Mutta tilanne näyttää hieman paremmalta kuin Intiassa, joten nousutrendin pitäisi jatkua EUR / CAD: n suhteen.   

Tekninen analyysi – nousutrendi on hidastunut vuoteen 2013 verrattuna

CAD / INR: n kehitys on ollut nouseva kaaviosta lähtien. Suuntaus oli melko voimakas vuoteen 2013 asti, jolloin näimme nousun yllä mainituista syistä, mutta sitten nähtiin paluu takaisin alas toukokuussa 2017, jolloin lasku päättyi. Näyttää siltä, ​​että nousutrendi on jälleen palannut, mutta se ei ole virallista ennen kuin vastus 57.50: ssä on murtunut.

 

 100 SMA nostaa USD / CAD korkeammalle

Kun trendi oli vahva, pienemmät liikkuvat keskiarvot, kuten erityisesti 20 SMA (harmaa) ja 50 SMA (keltainen), antoivat vankan tuen tälle parille, työntämällä sitä korkeammalle. Mutta vuoden 2013 nousua seuranneen vetovoiman jälkeen 100 SMA (vihreä) muuttui tueksi kuukausikaaviossa huolimatta siitä, että se lävistettiin lyhyesti vuonna 2017, ja juuri tämä liukuva keskiarvo on työntämässä CAD / INR: ää korkeammaksi tällä aikataululla kaavio nyt.

 EUR / CAD rikkoo tällä kertaa vastustuskykyä

Viikkokaaviosta näemme, että 100 SMA tarjosi tukea nousun aikana vuoteen 2013 saakka, sitten kun hinta laski matalammaksi, 50 SMA (keltainen) muuttui vastustukseksi, vaikka 46,50: n alue muuttui tueksi CAD / INR. Hinta on noussut korkeammalle vuodesta 2017, mutta vauhti ei ole yhtä vahva kuin ennen vuotta 2013. Tässä kaaviossa näemme, että hinta lähestyy vastusvyöhykettä 57.50: ssä, joten näemme, murtuvatko ostajat sen yläpuolelle vai vetävätkö hinnat takaisin alas.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me