Ripple (XRP) -ennuste ja -analyysi lokakuussa 2020

xrp-hintaennuste

XRP on yksi salausmarkkinoiden parhaista salausvaluutoista. Mutta sillä ei ole mennyt hyvin jo jonkin aikaa. Tämän vuoksi Tether (USDT) on onnistunut korvaamaan sen kolmanneksi suurimpana kryptovaluuttana, ja tämä ei välttämättä muutu pian. Toivoa ei kuitenkaan menetetä XRP: lle, koska sillä on käyttötarkoituksia, joiden fanit uskovat sen kasvavan jonain päivänä.

Salausta käytetään ensisijaisesti Ripplen maksuverkossa, RippleNet, tarjota likviditeettiä rajatylittäville maksuille. Ripple ylpeilee, että sen asiakkaina on satoja rahoituslaitoksia. Vaikka tämä suuri asiakaskunta ei ole toistaiseksi osoittanut mitään vaikutusta XRP-hintaan, se voi tapahtua tulevaisuudessa. Tässä artikkelissa keskustelemme XRP-hintaennusteista ja -analyyseistä, joiden avulla voit tehdä parhaat päätökset investointisi suhteen lokakuussa.

Ripple (XRP) -yleiskatsaus

Sen lisäksi, että XRP on likviditeetin lähde Ripplelle, Ripple antaa liikkeeseen itse. Se lanseerattiin virallisesti XRP: nä vuonna 2012 ja se on yksi harvoista kryptovaluutoista, joita ei ole rakennettu lohkoketjuun vaan pikemminkin hajautettuun pääkirjaan. Tämä on johtanut kiistoihin siitä, onko XRP kolikko vai hyödyllisyysmerkki, ja asia on edelleen tuomioistuimessa.

Nykyään XRP: n markkina-arvo on 11 548 562 345 dollaria ja kiertävä tarjonta 45 162 407 484 XRP. XRP-laitteita on yhteensä 100 miljardia, jotka on kaivettu valmiiksi, joten niitä ei tarvitse kaivaa. Salausvaluutta on vaihdettu viimeisen 24 tunnin aikana 2 190 167 211 dollarin arvosta, ja hinta on 0,255712 dollaria.

Ripple (XRP) -ennuste: Analyysi

Ripple ei ole ollut kovin jännitystä viime aikoina. Syyskuun alussa se laski 0,2977 dollarista ja oli vain 0,023 dollaria 24. syyskuuta. Se on kuitenkin toipunut hieman saavuttaakseen nykyisen 0,25 dollarin hinnan. Tämä on edelleen kaukana vuoden korkeasta 0,33 dollarin hinnasta, joka saavutettiin 14. helmikuuta.

aaltoilu-hinta-ennuste

Huolimatta siitä, että Q3 ei yleensä ole yhtä hyvä kuin muut XRP: n vuosineljännekset, se on onnistunut voittamaan Bitcoinin ja saavuttamaan yli 33%. Ei ole varmaa, mitä Q4 koskee kryptovaluutta markkinoilla, mutta historiallisesti se on ollut parempi salaus kuin Q3. Toimiiko XRP paremmin? Se jää nähtäväksi.

Kehitykset

XRP: n varhainen sijoittaja Crypto BitLord on paljastettu kuinka hän näki arvon XRP: ssä, vaikka kaikki kutsuivat sitä huijaukseksi. BitLord osti XRP: n hintaan 0,008 dollaria, mikä osoittaa nykyiseen hintaan nähden valtavan sijoitetun pääoman tuoton. Kuten XRP saavutti kaikkien aikojen korkean hinnan, se oli noussut 50000%. Hänen mukaansa huijauksia on kaikilla aloilla, mutta se vaatii kyvyn tietää, mitä tehdä.

“Mutta asia on, että joskus vaihdat näitä asioita. Näin se on, jos haluat ansaita elantoa näiden tavaroiden kaupassa. Katso osakemarkkinat, siellä on huijauksia. Asia on, sinun on tiedettävä, miten se tehdään. Se on salaus, monet asiat ovat huijauksia. Jotkut väittävät, että XRP on huijaus ”, hän sanoi.

Viimeaikaisesta kehityksestä myös vastaperustettu XRP Ledger Foundation (XRPLF) on kielletty väitteet siitä, että Ripple on luopumassa XRP: stä. Säätiön tiedottaja Bharath Chari, joka puhui Forbesin kanssa, sanoi, että Ripple on edelleen sitoutunut tukemaan XRP Ledgerin kehitystä. XRP-yhteisössä oli syntynyt huhuja siitä, että Ripple jättää XRP Ledgerin kehityksen vasta perustetulle säätiölle, joka ei sopinut hyvin yhteisöön.

“XRPLF näkee Ripplen jatkuvassa roolissa keskeisenä kehittäjänä sekä XRPL: n teknisissä että liiketoiminnallisissa näkökohdissa”, Chari totesi.

XRP-hintaennuste: Markkinanäkymä lokakuussa 2020

Seuraavassa on suosituimpien salausmarkkinoiden ennustajien mielipiteet siitä, mitä lokakuussa on XRP: lle. Tämän pitäisi auttaa sinua tekemään parhaat päätökset.

Pitkä ennuste

Pitkä määrätään, että XRP avaa lokakuun nykyisellä hinnalla 0,24 dollaria ja sulkeutuu hieman korkeammalle, 0,25 dollarille, kun vaihtelu on 0,21 dollaria ja 0,27 dollaria.

Kaupankäynnin eläimet

Kaupankäynnin eläimet on hieman nouseva XRP-hintaennusteellaan. He ennustavat, että XRP avautuu lokakuussa 0,3020864 dollarilla ja sulkeutuu 0,3012653 dollarilla, ja maksimihinta 0,3765816 ja 0,2560755 dollaria, vastaavasti..

Gov. Pääoma

Gov. Pääoma on myös melko nousussa XRP: ssä lokakuussa, vaikka se myöntää, että kryptovaluutta ei ole mennyt hyvin. Avaushinta on 0,259 dollaria, kun taas kuukauden päätöskurssi on 0,246 dollaria, melkein takaisin nykyiseen hintaan. Alla on seuraavien 2 viikon hintaennuste:

XRP-hintaennuste: tuomio

XRP: n lokakuun hintaennusteiden perusteella näyttää siltä, ​​että hinta-analyytikot ovat melko positiivisia; se tulee paremmin. Jos tämä näkemys toteutuu, XRP voi tuoda melko hyvän sijoitetun pääoman tuoton vuodelle.

Esillä oleva kuva: blockchain.news

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me