Suosituimmat ja parhaat Bitcoin-lompakot 2017

Mikä on Bitcoin-lompakko?

Bitcoin-lompakko on tapa tallentaa digitaalisia kolikoitasi, ei fyysisellä tavalla, koska tallennat itse asiassa tietoja. Jos sinun on verrattava Bitcoin-lompakkoa perinteiseen, on 3 suurta eroa:

Bitcoin-lompakot:

  • Säilytä vain Bitcoineja
  • Eivät ole fyysisiä
  • Anna sinulle mahdollisuus lähettää Bitcoineja Internetin kautta.

Jos etsit hyvää Bitcoin-lompakkoa, sinun on tiedettävä, että lompakoita on kolme tyyppiä: verkkolompakot, ohjelmistolompakot ja laitteistolompakot.

Web-lompakot

Ne ovat mukavimmat lompakot, koska jos sinulla on Internet ja selain, kaikki on kakku. Käyttöliittymä on erittäin käyttäjäystävällinen ja tilisi voidaan asettaa hetkessä. Nämä ovat joitain parhaita verkkolompakoita:

Atomic-lompakko

Atomic-lompakko

Atomic-lompakko on yksi parhaista Bitcoin-web-lompakoista. Se voi toimia myös Linux-, Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmissä. Lompakon avulla voit suorittaa salausvaluuttakauppoja ja jopa käyttää luottopankkikorttia Bitcoinin ostamiseen suoraan fiatilla.

Toinen Atomic Walletin etu on, että se voidaan asentaa sekä mobiililaitteisiin että pöytätietokoneisiin ja sisältää yhteensopivia sovelluksia Windowsille, Mac OS X: lle, Debianille, Fedoralle ja Ubuntuun sekä Androidiin ja iOS: ään.

Lompakko tallentaa kaikki tietosi, mukaan lukien blockchain-saldot, lukitsemalla kaikki yksityisellä avaimella, joka on vain sinulle. Tämä erityinen avain syntyy muistisiemenestä. Avaimen ja siemenen voi luoda ja käyttää vain lompakon käyttäjä.

Bitcoin-talletusten ja siirtojen tukemisen lisäksi lompakko tukee myös yli 300 kryptovaluutta.

Kolikkopohja

Coinbase on yksi parhaista Bitcoin-lompakoista, kun otetaan huomioon, että sitä käyttää valtava määrä käyttäjiä. Se on helppo ja turvallinen tapa säilyttää kryptovaluuttasi, ja se antaa sinulle myös mahdollisuuden asettaa useita lompakoita. Koska Coinbase on johtava Bitcoinin vaihtamisen kannalta, se voi olla etsimäsi.

Lue lisää Coinbasesta

Blockchain.info

Tämä foorumi on yksi Bitcoinin käyttäjien suosimista. He voivat helposti tarkistaa omaisuutensa ja tapahtumansa, ja he voivat myös lähettää ja vastaanottaa Bitcoineja. Blockchan.info on turvallinen, suojattu, helppo käyttää ja tarjoaa laadukkaita palveluja.

Tarkista se

Vastalompakko

Counterwallet on foorumi, jota monet kryptovaluuttafanit käyttävät. Asia, joka tekee siitä suosion monille käyttäjille, on se, että on olemassa maksu-valitsin, jonka avulla voit päättää, kuinka paljon haluat käyttää maksuihin. Mielestäni tämä mahdollisuus on jotain hienoa, etkä löydä sitä kaikkialta. Se ei myöskään ehkä näytä käyttäjilleen niin viihdyttävä, mutta se varmasti tekee työnsä.

Lue lisää Counterwalletista heidän verkkosivustoltaan

BTC.com

Tämän Bitcoin-lompakon käyttöliittymä on hyvin optimoitu. BTC.com on helppokäyttöinen ja palveluita tarjotaan hetkessä, joten se on täydellinen niille, joilla on aina kiire. Kauppa vaatii noin 30-60 minuuttia.

Katso se TÄSTÄ

Ohjelmistolompakot

Bitcoin-ydin

Tämä on todella yksi parhaista ohjelmistolompakoista ja se on varmasti tärkein. Se voi tehdä melkein mitä haluat, ja se tarjoaa sinulle ydinsolmun. Bitcoin Core -sovelluksessa on graafinen käyttöliittymä (GUI), joka auttaa sinua suorittamaan tehtävänne helposti.

Lue lisää täältä

Electrum

Electrum on yksi Bitcoin-markkinoiden vanhimmista ohjelmistolompakoista. Se ilmestyi ensimmäisen kerran marraskuussa 2011, ja voit ladata sen ja käyttää sitä tietokoneeltasi. Valitettavasti toistaiseksi voit käyttää sitä vain työpöydällä.

Lisätietoja

Laitteiston lompakot

Ledger Nano S

Ledger Nano on pienin ja suosituin laitteistolompakko. Se on erittäin tehokas, turvallinen eikä sen koko ole suurempi kuin USB. Voit ostaa Ledger Nano tai Ledger Nano S, toinen on tämän tuotteen uusin versio. Erona on, että Ledger Nano S pystyy tallentamaan myös Eteriä (ETH) ja tämä tekee siitä ainutlaatuisen.

Hanki omasi nyt

Trezor

Trezor on laitteistolompakko, joka on valmis palvelemaan tarpeitasi ja suojaamaan omaisuuttasi haittaohjelmilta. Jos menetät sen tai jos joku varastaa sen sinulta, Trezor palauttaa digitaalisen rahasi. Tässä tapauksessa se luo 9-numeroiset nastat ja 24-sanan avaimen kryptovaluutan palauttamiseksi.

Lisätietoja siitä

Avoinna

Opendime on laitteiston lompakko, jonka koko on USB, siksi sitä kutsutaan myös Bitcoin Stickiksi (ja myös Bitcoin Beared Bondiksi). Jos haluat viettää rahan verkossa, sinun on purettava se ja sitten hankittava toinen. Se ei ehkä kuulosta kovin kätevältä, mutta luota minuun, tämä on paras tapa turvata rahasi!

Voit lukea siitä lisää verkkosivustollamme OpenDime Review -sivustolta

Mielestämme nämä ovat joitain parhaita lompakoita, joita voit käyttää vuonna 2017. Tietenkin heti, kun tarjous on parempi, saat siitä tiedon verkkosivustoltamme.!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me