Kulta on iskenyt vastarintaa, S&P ja Dax pitävät tasaisesti

Hei, kauppiaat! Toivon, että olet edelleen markkinoiden kärjessä. Kaupankäynti voi joskus viedä sinusta paljon, varsinkin jos olet ylityöllistetty, et nuku paljon, sinulla on pieniä lapsia pitämään sinua yöllä, selviytymään stressistä, ratkaisemaan kaikenlaisia ​​ongelmia jne. Kaupankäynti voi tuntua helpolta, mutta ostamisen ja myymisen henkiset ja emotionaaliset rasitteet, jotka voivat olla hyvin arvaamattomia, voivat olla iso haaste.  

Minulla oli henkilökohtaisesti erinomainen päivä markkinoilla, mutta se ei ollut ollenkaan helppoa. Monet kaupat eivät toimineet, tein pienen virheen yhden kaupan kanssa ja niin edelleen. Tärkeää oli vakaa rahanhallinta, hyvä riski-palkkasuhde, kaupankäynti trendin kanssa, mutta ennen kaikkea sitkeys. Loppujen lopuksi onnistuneet kaupat korvaavat häviäjät ja paljon muuta.

Kaupankäynti on kuin nyrkkeily – sinun on taisteltava riittävän hyvin ja sitkeästi ottamaan muutama laukaus silloin tällöin ja pysyttelemään taistelussa, kunnes saat hallinnan vastustajasi suhteen.

Okei, joten kaupankäynnin psykologia riittää tänään, katsotaanpa muutamia indeksejä, kulta- ja valuuttapareja.

 

S&P 500 – Vakaa pitäminen lähellä kaikkien aikojen korkeimpia kohtia

S&P 500 on käynyt kauppaa sivuttain jo muutaman päivän. Tämä amerikkalainen vertailuindeksi nousi kaikkien aikojen korkeimmalle vasta muutama päivä sitten. Tarkastellaan päivittäistä kaaviota:

S&P 500 päivittäinen kaavio

Kuten näette, tämä indeksi on tullut konsolidointialueelle, joka on kestänyt jo pari päivää. Nämä yhdistelmät johtavat usein voimakkaisiin purkauksiin, kun ne toteutuvat. Ne voivat kuitenkin myös saada monet elinkeinonharjoittajat kiinni väärillä purkauksilla tai “väärennöksillä”, kuten jotkut ihmiset kutsuvat.

Tämän päivän heikosta sulkemisesta huolimatta tämän indeksin nouseva muodostuminen on edelleen pelissä. Huomaat tämän indeksin nousutrendin riippumatta siitä, katsotko viikoittaista, päivittäistä vai jopa 4 tunnin kaaviota. Tätä etsimme – instrumentti, joka antaa meille saman signaalin kaikissa tärkeissä aikatauluissa.

Joten miten voimme käydä kauppaa tällä yhdistämisellä S: llä&P? Odottamalla vahvaa päivittäistä sulkeutumista tämän konsolidointialueen ulkopuolella, mitä seuraa takaisinveto siihen. Katso seuraava kaavio:

S&P 500 päivittäinen kaavio

On tärkeää odottaa vahvistusta siitä, että trendi on valmis jatkamaan noususuuntaansa.

 

Dax – Härät ovat edelleen vahvoja

Dax-päivittäinen kaavio

Tämä saksalainen osakeindeksi on tällä hetkellä selvästi myös konsolidointivaiheessa. Tämä yhdistyminen on ollut paljon vähemmän voimakasta kuin S&P 500: t. Dax näyttää myös olevan nousevampi kuin S&P tällä hetkellä. Vaikka Dax ei ole lähellä kaikkien aikojen huippuja, kuten S&P, sen muodostuminen näyttää olevan nousevampi kuin S&P: t tässä vaiheessa. Voimme etsiä ostomahdollisuuksia tulevina päivinä, meille ei ole toistaiseksi syytä katsoa markkinoiden toista puolta.

 

Nikkei – kompastuminen alle 20-EMA

Tämä japanilainen osakeindeksi näyttää tällä hetkellä erittäin raskasta. Tänään on neljäs peräkkäinen päivittäin lähellä 20 päivän eksponentiaalista liukuvaa keskiarvoa. Tässä on päivittäinen kaavio:

Nikkei 225 -taulukko

Täällä voimme nähdä, että tämän päivän kynttilä törmää vastarintaan 20-EMA: ssa, josta se kävi jälleen matalampaa kauppaa. Olisi ollut ihanteellista, jos tällä kynttilällä olisi paljon pidempi ylempi sydän antamaan meille vahvemman myyntisignaalin. Tämä hylkäyskynttilä on kuitenkin otettava huomioon. En olisi hämmästynyt, jos tämän indeksin kurssi olisi matalampi seuraavan tai parin viikon aikana.

 

Kulta – entinen tuki, joka tarjoaa uutta vastarintaa.

Kulta päivittäinen kaavio

Kirjoitin tästä teknisestä kehityksestä muutama päivä sitten. Ajattelin vain antaa sinulle nopean päivityksen. Joten näyttää siltä, ​​että kulta on vihdoin kohdannut jonkin verran vastarintaa matkan varrella, ja tämä tapahtuu tärkeällä teknisellä tasolla. Tämä ei tarkoita sitä, että aallot näkyvät välttämättä heti alhaisemmalla tasolla, vaikka se onkin varmasti mahdollista.

Henkilökohtaisesti haluaisin nähdä vankan hinnan kääntymissignaalin kullalle, ennen kuin oikosulun tämän hyödykkeen. Katsotaanpa, mitä markkinat tarjoavat meille tulevina päivinä.

 

NZD / JPY – Härkä myrskee jälleen

Mietit todennäköisesti, miksi kirjoitan tänään pienestä parista. No, suurin osa suurimmista pareista on tällä hetkellä hieman hämmentävää ja vaikeasti ennustettavissa. Toisaalta, NZD / JPY on tänään tehnyt voimakkaan liikkeen suuremman nousutrendinsä suuntaan. Katso tätä päivittäistä kaaviota:

NZD / JPY päivittäinen kaavio

Pidän siitä, miten tämä pari irtautui tältä konsolidointialueelta räjähdyksellä tänään. Teknisesti on järkevää pelata pitkää puolta tällä parilla. Tämä asettaisi sinut trendin oikealle puolelle, missä suurin onnistumisen todennäköisyys on.

Tämän päivän nouseva kynttilä on todella aggressiivinen, ja odotan kunnollista seurantaa seuraavina päivinä.

 

USD / CHF – Muutama haittapuoli matkalla?

USD / CHF päivittäinen kaavio

Tämä on suurin pari, joka vetoaa minuun tällä hetkellä eniten. Vaikka se ei ole kaikkien aikojen suurin hylkäyskynttilä, tämän päivän päivittäinen palkki viittaa tämän valuuttakurssin edelleen laskuun. Jos näemme jatkuvan Yhdysvaltain dollarin heikkoutena tulevina päivinä, USD / CHF saattaa olla tämän heikkouden uhri.

Kun lähdemme viikonloppuun, meillä on huomenna tärkeitä taloudellisia tietoja. Meillä on Yhdistyneestä kuningaskunnasta vähittäismyyntinumerot klo 09.30 GMT ja klo 13.30 GMT: n Kanadan ydin CPI- ja vähittäismyyntinumerot..

Lisäksi meillä on kaksi tärkeää puhetta huomenna. FED: n puheenjohtaja Janet Yellen puhuu klo 01.00 GMT ja Yhdysvaltain uusi presidentti Donald Trump klo 17.00 GMT.

Onnea kaupassa ja hauskaa viikonloppua!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me