Bancor täyttää tähän mennessä suurimman yksittäisen ICO: n

Tunnetun sijoittajan ja pääomasijoittajan Tim Draperin perustama kryptovaluuttayritys on viime aikoina tullut osa historiaa sillä, että sillä on suurin ICO- tai kolikkotarjous. ICO tapahtuu, kun uusi vaihtoehto digitaalisen valuutan verkkotunnuksessa aktivoituu ja tässä Bancor-niminen blockchain-projekti on onnistunut keräämään eetterissä yli 152 miljoonaa dollaria tuohon aikaan.

Tämä oli osa ethereumin lohkoketjussa tapahtunutta joukkoa, ja tiedot osoittavat, että se on kerännyt yli 390 000 yksittäistä eetterikolikkoa siihen mennessä, kun väkijoukko on tarvinnut. Sulkemishetkellä ETH: n hinta osoitti, että kerättyjen varojen tarkka määrä oli 152,3 miljoonaa dollaria.

Jotkut ovat julistaneet saman prosessin uudeksi luvuksi digitaalisen valuutan valtavasta vetovoimasta, joka pian ylittää helposti satoja miljoonia dollareita heidän ICO: llaan ja todennäköisesti saavuttaa miljardien luvut suhteellisen lyhyessä ajassa. Mutta samalla se on tuntematon alue, joten on monia kysymyksiä, jotka liittyvät tapaan, jolla nämä suuret investoinnit voivat kehittyä edelleen tulevina vuosina.

Ennätyksellinen kuva

Bancor-lohkoketjun keräämä raha on niin valtava, että se ylitti helposti DAO: n ICO: n asettaman luvun, josta tuli myöhemmin tunnetuksi sen seurauksena olevan hajoamisen takia. Tässä tapauksessa luotiin Bancor-verkkomerkit, nimeltään BNT, ja niiden lukumäärä oli hieman alle 80 miljoonaa.

50% tunnuksen kokonaismäärästä osoitettiin niiden myytäväksi yleisölle, kun taas toinen puoli varattiin tulevaa käyttöä varten. ICO: n tapahtuessa ostajia oli lähes 11 000 ja he suorittivat yli 15 000 erilaista liiketointa.

Saman prosessin aikana yksi ostaja osti lähes 7 miljoonaa BNT: tä, jotka tuolloin vastasivat 27 dollarin sijoitusta. Pelkästään luvut ovat vaikuttavia, mutta Bancor-aloitteessa on paljon enemmän, minkä vuoksi se onnistui saamaan niin suuren määrän pääomaa. Vaikka investoinnit bitcoiniin ja bitcoiniin eivät ole harvinaisia, BTC-verkolle ei ole koskaan ollut vastaavaa tapahtumaa.

Bancor Origins

Bancor lanseerattiin vuonna 2017 Bprotocol Foundationin valvonnassa, ja sen tärkein sävelkorkeus oli se, että sama foorumi tehtiin, jotta käyttäjät voisivat käynnistää blockchain-tunnuksensa helpommin. Nyt kiihkeästi menestyvän ICO: n kanssa blockchain-järjestelmä ilmoitti, että loput BNT-rahakkeissa olevista varoista käytetään yrityksen kumppanuuksiin, julkisiin palkkioihin, yhteisöapurahoihin ja erilaisiin projektineuvojiin.

Timothy Cook “Tim” Draper kuitenkin houkutteli alun perin potentiaalisten merkkikauppiaiden huomion. Draper on yhdysvaltalainen pääomasijoittaja, joka työskenteli uransa aikana useiden yritysten ja myös oppilaitosten kanssa. Hänen yhteytensä digitaalisiin valuuttoihin palaa myös jonkin aikaa taaksepäin, koska hän oli henkilö, joka osti vuonna 2014 yli 30000 BTC: tä, jotka Yhdysvaltain viranomaiset takavarikoivat Silk Road -markkinalta.

Tuolloin yleisö oli edelleen epävarma bitcoinin selviytymisestä Mt: n romahtamisen jälkeen. Gox, mutta Draperilla ei ollut samaa epätoivoa. Itse asiassa, kuten monet ihmiset, jotka käyttävät bitcoinia ja ovat kiinnostuneita siitä BTC-rahapelit, Draper panosti vuonna 2015 suuren summan, jonka mukaan bitcoin-verkko palautuu nopeasti taantumastaan. Nyt hänen läsnäolonsa pystyi rauhoittamaan Bancor-verkostoon tulleet (lievästi sanottuna) sijoittajat.

Tuloksena ICO: n jälkeisestä spekulaatiosta

Myynti johti epäuskoon blockchain-yhteisössä, ja jotkut kutsuivat investointia täysin hulluksi. Monet totesivat, että kerätyt varat eivät olleet yhtäpitäviä verkon todellisen kyvyn tarjota käyttäjille uusia kykyjä ja ominaisuuksia.

Valitusluetteloon sisältyy myös se tosiasia, että Bancor Company itse keskittyi omituisesti investointitasoon ikään kuin yrittäisi syöttää valtavirran mediaa ylipuhtaakseen koko prosessin. Monille Bancorin johto herätti tätä hypeä ja osittain jopa hyödynsi ICO: n ylihintaa.

Mutta vaikka tällä on ehdottomasti merkitystä koko tapahtumalle, totuus on, että digitaalinen valuutta onnistui houkuttelemaan tämän tason investointeja, vaikka se saavutti tämän käyttämällä hyväksikäyttöä. Lisäksi monet asiantuntijat varoittavat, että vaikka tässä hetkessä näyttää olevan enemmän sipulia kuin pihviä, verkostolla on vielä kaikki tarvittavat parannuslupausten todella toteuttamiseksi. Tämä antaisi sille merkittävän pitkän aikavälin arvon, joka saattaa hukkua nykyiseen superhyped-diskurssiin.

Toinen tosiasia, joka lisää tähän ajatukseen, on Draperin läsnäolo. Vaikka hän saattaa olla taipuvainen menemään all-in -prosessin edistämisessä, siihen pisteeseen asti, että jotkut ihmiset tuntevat olonsa epämukavaksi kertomuksen suhteen, hänen aiempi selkeytensä bitcoinista on lukematon. Uskominen siihen, että Bancor ei ole muuta kuin kuumaa ilmaa, on tässä vaiheessa yksinkertaisesti perusteetonta.

ICO-puomi

Tämä uskomaton myynti ei ole yksittäinen tapahtuma. Aikaisempien viikkojen aikana kolikoista on tarjottu paljon aktiviteetteja, jotka ovat herättäneet ICO-malliin paljon huomiota. Nyt monet pitävät sitä ensisijaisena kurssina, kun on kyse menetelmien valinnasta, jota käytetään projektien kaupallistamiseen ja isojen kirjainten käyttämiseen.

Tässä luokassa Brave, startup blockchain-pohjainen selain, onnistui keräämään 35 dollaria ICO: ssaan, kun taas Ghosis, ethereumiin perustuva ennustusmarkkinat, onnistui saavuttamaan 12 dollaria tämän vuoden huhtikuussa. Kaiken tämän ansiosta ICO-mallista tuli selvästi vaihtoehto perinteisille riskipääomarahoituskierroksille, mutta monet eivät ole varmoja, onko sama vimma tällä hetkellä terveellinen lisä prosessiin.

Mutta Draperin läsnäolo, kuten muutkin merkittävät finanssi- ja politiikkaluvut, on silti loistava osoitus blockchain-yhteisön onnistumisesta laajentaa ulottuvuuttaan. Kanssa merkittävät ihmiset, kuten Draper, projekteilla on huomattavan hyvät mahdollisuudet tehdä merkkinsä blockchain-verkkotunnuksessa.

Lähde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me