Nopein VPN

Haluatko surffata netissä minimaalisilla riskeillä? Haluatko saada pääsyn sisältöön, jota ei ole saatavana sijainnissasi? Haluatko pysyä turvassa selatessasi sivustoja? Haluatko tämän ilman kompromisseja yhteyden ja nopeuden suhteen? No, vastaus on yksinkertainen, käytä a VPN palvelu.

Mutta kumpi? Mahdollisuuksien meressä ei ole yhtä kokoa kaikille. Monet VPN-palveluntarjoajat väittävät, että heillä on nopein VPN. Olen tehnyt yksityiskohtaista tutkimusta tästä aiheesta ja tuon sinulle luettelon nopeimmista VPN-palveluista.

Pikatiedot

Nopein VPN

VERTAILU

NordVPN-logo

Nord VPN

 • Nopein VPN
 • Paljon palvelimia
 • Yksi DNS-vuoto aiemmin

OSTA NYT LUE TARKISTUS ExpressVPN-logo

Express VPN

 • Useimmat yksityiset VPN
 • Liekki nopeasti
 • Suurin osa kaikkien VPN: n palvelimista ja maista

OSTA NYT LUE TARKISTUS Proton VPN-logo

Proton VPN

 • Sveitsin VPN
 • Yksityisyyden asiantuntijat
 • Ei nopein

OSTA NYT LUE TARKISTUS Surfshark-logo

Surfshark VPN

 • Suuri nopeus
 • Suuri tietoturva
 • Uusi VPN

OSTA NYT LUE TARKISTUS

koodimalli

Ei ole olemassa yhtä yksittäistä “nopeinta VPN-palvelua”. Yhteyden nopeus riippuu monista tekijöistä. Sijainti on ensisijainen tekijä. Seuraava on, mitä käytät sitä, kuten suoratoisto, surffaus, lataaminen tai online-pelaaminen. Suojausprotokollat, selain ja paljon muuta vaikuttavat nopeuteen.

Ennen kuin jaan luettelon ja testit, joita käytin voittajan määrittämiseen, tässä on yleiskatsaus VPN: n perusteista.

Mikä on VPN?

VPN tarkoittaa virtuaalista yksityisverkkoa. Tämä palvelu laajentaa yksityisen verkon yksityisyysasetuksia. Sen avulla julkisen verkon kautta kulkevaa käyttäjäliikennettä voidaan pitää osana yksityistä verkkoa.

VPN-tekniikka alkoi yrityksillä olla suojattu yhteys kaikkiin konttoreihin. Mutta se levisi ja on ensisijainen liitettävyys monien sen tarjoamien etujen kanssa. VPN: n tärkein näkökohta on liikenteen salaus, samoin kuin turvallisuus ja toiminnallisuus.

Kaikki nämä piirteet ovat kustannuksiltaan, ja tämä hinta on yhteyden nopeus. Silti kaikki VPN-palvelut eivät ole samat niiden tarjoamien nopeuksien ja palveluiden suhteen. Siksi olen suunnitellut testin selvittääksesi, mikä on nopein VPN.

verkkomalli

Suosituimmat VPN-palvelut

Tässä annan sinulle pienen taustan valinnastani ylimmälle kilpailijalle.

NordVPN

Perustuu pohjoismaisiin luottamuksen ja luottamuksen periaatteisiin, NordVPN on erinomainen VPN-palvelu. Palveluissa ja ominaisuuksissa on mielessä käyttäjien turvallisuus. Tällä VPN: llä on 5542 palvelinta 59 maassa, ja sillä on nopea palvelu ja kunnioitetaan käyttäjien yksityisyyttä.

Se on saatavana kaikilla alustoilla ja älytelevisiojärjestelmissä suojauksen parantamiseksi. yhdellä tilauksella voidaan liittää jopa kuusi laitetta. Asiakkaiden avuksi NordVPN tarjoaa erinomaisen 24/7 live-chat-tuen. NordVPN soveltuu erinomaisesti maantieteellisesti estetyn sisällön estoon. Lisäksi pääsy online-suoratoistopalveluihin, kuten Netflix, HBO, BBC iPlayer, Hulu ja paljon muuta.

Lue NordVPN-arvostelu

ExpressVPN

Tämä VPN-palvelu on alan parhaita. Se on kuuluisa hyvistä ominaisuuksistaan ​​ja suojausprotokollistaan ​​sekä tarjoaa nopeita palveluja. ExpressVPN on verkko, jossa on yli 3000 palvelinta 94 maassa. He ovat tunnettuja myös moitteettomasta asiakaspalvelustaan, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden. Yhdellä tilauksella voidaan liittää jopa viisi laitetta.

Palvellakseen asiakkaitaan ExpressVPN: llä on sovelluksia kaikille alustoille, älytelevisiojärjestelmille ja runsaalle Wi-Fi-reitittimelle. Se on yksi parhaista päästäksesi geo-estettyihin ominaisuuksiin ja suoratoistopalveluihin, kuten Netflix, Hulu, BBC iPlayer, ESPN ja HBO.

Lue ExpressVPN-arvostelu

Surfshark

Nopeasta VPN-yhteydestä Surfshark tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden. Ei ole väliä, että sillä on pienempi palvelinverkko kuin muilla tässä luettelossa. Sillä on 1700+ palvelinta 63+ paikassa ja sillä on erinomaiset maksusuunnitelmat.

Kaikille alustoille on natiivisovelluksia, ja niillä on yksinkertainen käyttöliittymä, joka on erittäin aloittelijaystävällinen. Surfshark on hyvä valinta VPN: lle geo-estettyjen palveluiden eston avaamiseksi. Se tukee pääsyä online-suoratoistopalveluihin, kuten HBO, Netflix, Hulu ja muut. Surfsharkin hieno asia on, että se voidaan laittaa rajoittamattomalle määrälle laitteita yhdellä tilauksella ja sillä on 24/7 live-tuki

Lue SurfsharkVPN-arvostelu

ProtonVPN

ProtonVPN ei ole yhtä kuuluisa kuin muut tässä luettelossa olevat VPN: t, mutta testauksen jälkeen se ansaitsi paikkansa tässä luettelossa. Noin 800 palvelimen verkolla 50 maassa voidaan olettaa, että ProtonVPN: llä on hitaampi nopeus. Silti ne tarjoavat nopean nopeuden ja luotettavat, turvalliset yhteydet.

Tämä VPN on myös hyvä pääsy geo-estettyyn sisältöön. Se on hyvä katsella online-suoratoistopalveluja, kuten Netflix, Hulu, Amazon ja paljon muuta. Siinä on natiivisovellukset kaikille tärkeimmille alustoille, ja yhtä tilausta voidaan käyttää viidellä laitteella.

Lue ProtonVPN-arvostelu

VPN-nopeustestit

Tätä analyysiä varten olen ottanut tänään neljä suosituinta VPN-palvelua verkkoon ja testannut niiden suorituskyvyn. Nämä testattiin mahdollisimman objektiivisesti useita kertoja 24 tunnin kuluessa. Nopeustestin tekemiseksi käytin kutakin näistä VPN: istä ja mitasin latausnopeudet.

En sisällyttänyt ping-aikaa. Olen Euroopassa ja ping-aika on hitaampi, kun muodostan yhteyden kaukaisiin palvelimiin. Mutta tämä ei mitenkään mittaa VPN: n tarjoamia latausnopeuksia. Kuitenkin, jos aiot käyttää VPN: ää verkkopeleihin, ping-aika on tärkeä ominaisuus.

Tätä sovellusta varten suosittelen, että muodostat yhteyden sijaintisi lähimpään suojattuun palvelimeen. Ehdotan myös, että pidät poissa käytöstä niin kutsuttujen nopeuden tehostinsovellusten käytöstä. Nämä ovat useimmiten huijaussovelluksia, jotka keräävät tietojasi ja hylkäävät koko VPN-palvelun käyttötarkoituksen.

Koska en pysty testaamaan VPN: n jokaisen palvelimen nopeutta todellisen keskinopeuden määrittämiseksi, tein pyöristystestin. Tässä testissä käytin Windows 10: tä ja Chrome-selainta ja suoritin Ooklan nopeustestin universaalimpana nopeustestinä.

Yhdistin Alankomaissa sijaitsevaan palvelimeen kaikkien näiden VPN-verkkojen kautta ja suoritin nopeustestin kolme kertaa päivässä. Kerran keskipäivällä, kello 20.00 ja keskiyö. Ottaen huomioon, että Internet-palveluntarjoajani on hieman niukka nopeuksilla, yhteyden ilman VPN: ää keskinopeus nousee parhaimmillaan jopa 7 Mbit / s. Kun kaikki tiedot on kerätty ja koottu, tässä ovat nopeustestin tulokset.

Kuten odotettiin, keskipäivällä kaikki VPN: t osoittivat hyvää nopeutta.

NordVPN:

Nord-VPN-keskipäivä

ExpressVPN:

Express-VPN-keskipäivä

Surfshark:

Surfshark-VPN-keskipäivä

ProtonVPN:

. Protoni-VPN-keskipäivä

8 PM -testi osoitti merkittäviä nopeuseroja, kuten odotettiin suuremmasta käyttäjämäärästä.

NordVPN:

Nord-VPN-8-pm

ExpressVPN:

Express-VPN-8-pm

Surfshark:

Surfshark-VPN-8-pm

ProtonVPN:

Protoni-VPN-8-pm

Keskiyön testi osoitti joillekin kilpailijoille vähän hitaampia nopeuksia. Kuten odotettiin, useimmat ihmiset käyttävät VPN-yhteyttä myöhään yöhön surffailuun.

NordVPN:

Nord-VPN-keskiyö

ExpressVPN:

Express-VPN-keskiyö

Surfshark:

surfshark keskiyön nopeustestit

ProtonVPN:

Protoni-VPN-keskiyö

VERTAILU

NordVPN-logo

Nord VPN

 • Nopein VPN
 • Paljon palvelimia
 • Yksi DNS-vuoto aiemmin

OSTA NYT LUE TARKISTUS ExpressVPN-logo

Express VPN

 • Useimmat yksityiset VPN
 • Liekki nopeasti
 • Suurin osa kaikkien VPN: n palvelimista ja maista

OSTA NYT LUE TARKISTUS Proton VPN-logo

Proton VPN

 • Sveitsin VPN
 • Yksityisyyden asiantuntijat
 • Ei nopein

OSTA NYT LUE TARKISTUS Surfshark-logo

Surfshark VPN

 • Suuri nopeus
 • Suuri tietoturva
 • Uusi VPN

OSTA NYT LUE TARKISTUS

Tulokset!

Käytin vain latausnopeutta vertailukohteena, ympyröity keltaisella kuvakaappauksissa. Nopeustesteihin perustuvien keskimääräisten päivittäisten nopeuksien mukaan NordVPN on voittaja, jonka keskinopeus on 6,33 Mbps. Ensisijainen valinta nopeaan, luotettavaan VPN: ään on NordVPN, joka voitti kaikissa tekemissäni nopeustesteissä.

Osta NordVPN

Ensimmäinen sija on ExpressVPN, jonka keskimääräinen päivittäinen nopeus on 6,04 Mbps. Tämä on erinomainen VPN-palvelu, joka sisältää kaiken turvallisuuden ja nimettömyyden, jota VPN-palvelulta voi odottaa.

Kolmas sija kuuluu Surfshark-palveluun, jonka keskinopeus on 5,57 Mbps. Tämä on edullisin VPN kaikista neljästä tässä luettelossa.

Neljäs täällä testattu VPN, ProtonVPN, osoitti hyvät keskimääräiset päivittäiset nopeudet 5,34 Mbps. Silti se osoitti suurimmat erot testiaikojen välillä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me