Hurtigste VPN

Ønsker du at surfe på nettet med minimale risici? Vil du få adgang til indhold, der ikke er tilgængeligt på din placering? Vil du være sikker, mens du gennemsøger sider? Vil du have dette uden at gå på kompromis med forbindelse og hastighed? Svaret er simpelt, brug en VPN service.

Men hvilken? I havet af muligheder er der ingen one-size-fits-all. Mange VPN-udbydere hævder, at de har den hurtigste VPN. Jeg har foretaget en detaljeret undersøgelse af dette emne, og her giver jeg dig en liste over de overordnede hurtigste VPN-tjenester.

Hurtig info

Hurtigste VPN’er

SAMMENLIGNING

NordVPN-logo

Nord VPN

KØB NU LÆS ANMELDELSE ExpressVPN-logo

Express VPN

 • Mest private VPN
 • Flammer hurtigt
 • De fleste servere og lande af alle VPN’er

KØB NU LÆS ANMELDELSE Proton VPN-logo

Proton VPN

 • Schweizisk VPN
 • Eksperter i privatlivets fred
 • Ikke den hurtigste

KØB NU LÆS ANMELDELSE Surfshark logo

Surfshark VPN

 • Store hastigheder
 • Stor sikkerhed rekord
 • Ny VPN

KØB NU LÆS ANMELDELSE

kodemønster

Der findes ikke en enkelt “hurtigste VPN-tjeneste”. Forbindelsens hastighed afhænger af mange faktorer. Placeringen er en primær faktor. Dernæst er hvad du bruger det til som streaming, surfing, download eller online spil. Sikkerhedsprotokollerne, browseren og meget mere påvirker hastigheden.

Før jeg deler listen og testene, som jeg brugte til at bestemme vinderen, er her en generel oversigt over VPN-basics.

Hvad er en VPN?

VPN står for et virtuelt privat netværk. Denne tjeneste udvider privatlivsindstillingerne for et privat netværk. Det gør det muligt at behandle brugertrafik, der går gennem et offentligt netværk, som en del af det private netværk.

VPN-teknologi startede som en måde for virksomheder at have en sikker forbindelse til alle deres filialer. Men det spredte sig og er den foretrukne tilslutningsmulighed for de mange fordele, det giver. Det vigtigste aspekt, en VPN tilbyder, er kryptering af trafikken, ligesom sikkerhed og funktionalitet.

Alle disse træk har en pris, og disse omkostninger er forbindelsens hastighed. Alligevel er ikke alle VPN-tjenester de samme, når det kommer til de hastigheder og tjenester, de tilbyder. Derfor har jeg udtænkt en test for at finde ud af, hvad der er den hurtigste VPN.

netværk-mønster

Bedst bedømte VPN-tjenester

Her vil jeg give dig en lille baggrund om mine valg til en topudøver.

NordVPN

Grundlagt på de nordiske principper om tillid, tillid og innovation, NordVPN er en fremragende VPN-tjeneste. Tjenesterne og funktionerne har brugersikkerhed i tankerne. Denne VPN har 5542 servere i 59 lande, og den har hurtig service og stor respekt for brugernes privatliv.

Den er tilgængelig på alle platforme og smart-tv-systemer for øget beskyttelse. et enkelt abonnement kan forbinde op til seks enheder. For at hjælpe klienterne har NordVPN fremragende 24/7 live chat support. NordVPN er fantastisk til at fjerne blokering af geo-blokeret indhold. Plus adgang til online streamingtjenester som Netflix, HBO, BBC iPlayer, Hulu og mere.

Læs NordVPN-anmeldelse

ExpressVPN

Denne VPN-tjeneste er blandt de bedste i branchen. Det er berømt for sine gode funktioner og sikkerhedsprotokoller og tilbyder hurtige tjenester. ExpressVPN har et netværk med mere end 3000 servere i 94 lande. De er også kendt for deres upåklagelige kundeservice tilgængelig 24/7. Et abonnement kan forbinde op til fem enheder.

For at betjene sine kunder har ExpressVPN apps til alle platforme, smart-tv-systemer og masser af Wi-Fi-routere. Det er en af ​​de bedste til at få adgang til geo-blokerede funktioner og online streamingtjenester som Netflix, Hulu, BBC iPlayer, ESPN og HBO.

Læs ExpressVPN anmeldelse

Surfshark

Når det kommer til en hurtig VPN-forbindelse, giver Surfshark en hurtig, pålidelig forbindelse. Det betyder ikke noget, at det har et mindre servernetværk end de andre på denne liste. Det har 1700+ servere på 63+ placeringer og har fremragende betalingsplaner.

Der er native apps til alle platforme, og disse har en simpel brugergrænseflade, som er meget nybegyndervenlig. Surfshark er et godt valg til en VPN til at fjerne blokering af geo-blokerede tjenester. Det understøtter adgang til online streamingtjenester som HBO, Netflix, Hulu og andre. Det fantastiske ved Surfshark er, at det kan sættes på et ubegrænset antal enheder med et abonnement og har 24/7 live support

Læs SurfsharkVPN anmeldelse

ProtonVPN

ProtonVPN er ikke så berømt som de andre VPN’er på denne liste, men efter test tjente den sin plads på denne liste. Med et netværk på ca. 800 servere i 50 lande ville man forvente, at ProtonVPN havde lavere hastigheder. Stadig tilbyder de hurtige hastigheder og pålidelige, sikre forbindelser.

Denne VPN er også god til at få adgang til geoblokeret indhold. Det er godt at se online streamingtjenester som Netflix, Hulu, Amazon og mere. Det har native apps til alle de store platforme, og et enkelt abonnement kan bruges på tværs af fem enheder.

Læs ProtonVPN anmeldelse

VPN-hastighedstest

Til denne analyse har jeg taget fire af de mest populære VPN-tjenester online i dag og testet deres ydeevne. Disse blev testet så objektivt som muligt flere gange inden for 24 timer. For at udføre hastighedstesten brugte jeg hver af disse VPN’er og målte downloadhastighederne.

Jeg inkluderede ikke pingtid. Jeg er baseret i Europa, og pingtiden vil være langsommere, når jeg opretter forbindelse til en fjern server. Men dette er slet ikke et mål for downloadhastighederne leveret af VPN. Men hvis du ønsker at bruge VPN til online spil, er pingtid en vigtig funktion.

Til denne applikation anbefaler jeg, at du opretter forbindelse til en sikker server, der er tættest på din placering. Jeg foreslår også, at du holder dig væk fra at bruge såkaldte “speed booster apps”. Dette er ofte scam-apps, der indsamler dine data og negerer hele formålet med at bruge en VPN-tjeneste.

Da jeg ikke er i stand til at teste hastigheden på hver server i hver VPN for at bestemme virkelig gennemsnitshastighed, lavede jeg en rundetest. Til denne test brugte jeg Windows 10 og en Chrome-browser og kørte Ookla-hastighedstesten som en mest universel hastighedstest.

Jeg oprettede forbindelse til en hollandsk baseret server gennem alle disse VPN’er og kørte hastighedstesten tre gange om dagen. En gang kl. 12, kl. 20 og midnat. I betragtning af at min internetudbyder er lidt nærig med hastighederne, går den gennemsnitlige hastighed for min forbindelse uden en VPN i bedste fald op til 7 Mbps. Efter indsamling og kompilering af alle data er her hastighedstestresultaterne.

Som forventet viste alle VPN’erne gode hastigheder ved middagstid.

NordVPN:

Nord-VPN-middag

ExpressVPN:

Express-VPN-middag

Surfshark:

Surfshark-VPN-middag

ProtonVPN:

. Proton-VPN-middag

8 PM-testen viste signifikante forskelle i hastigheder som forventet af det højere brugervolumen.

NordVPN:

Nord-VPN-8-pm

ExpressVPN:

Express-VPN-8-pm

Surfshark:

Surfshark-VPN-8-pm

ProtonVPN:

Proton-VPN-8-pm

Midnatstesten viste lidt lavere hastigheder på nogle af deltagerne. Som forventet har de fleste en tendens til at bruge deres VPN-forbindelse til surfing på sen aften.

NordVPN:

Nord-VPN-midnat

ExpressVPN:

Express-VPN-midnat

Surfshark:

surfshark midnat hastighedstest

ProtonVPN:

Proton-VPN-midnat

SAMMENLIGNING

NordVPN-logo

Nord VPN

KØB NU LÆS ANMELDELSE ExpressVPN-logo

Express VPN

 • Mest private VPN
 • Flammer hurtigt
 • De fleste servere og lande af alle VPN’er

KØB NU LÆS ANMELDELSE Proton VPN-logo

Proton VPN

 • Schweizisk VPN
 • Eksperter i privatlivets fred
 • Ikke den hurtigste

KØB NU LÆS ANMELDELSE Surfshark logo

Surfshark VPN

 • Store hastigheder
 • Stor sikkerhed rekord
 • Ny VPN

KØB NU LÆS ANMELDELSE

Resultaterne!

Jeg brugte kun downloadhastigheden som referencepunkt, cirklet i gult på skærmbillederne. I henhold til de gennemsnitlige daglige hastigheder baseret på hastighedstestene er NordVPN en vinder med en gennemsnitlig hastighed på 6,33 Mbps. Mit foretrukne valg til en hurtig, pålidelig VPN er NordVPN, der vandt på tværs af alle de hastighedstest, jeg gjorde.

Køb NordVPN

Den første andenplads er ExpressVPN med en gennemsnitlig daglig hastighed på 6,04 Mbps. Dette er en fremragende VPN-tjeneste med al den sikkerhed og anonymitet, man kan forvente af en VPN-tjeneste.

Tredjepladsen går til Surfshark-service med en gennemsnitshastighed på 5,57 Mbps. Dette er den mest budgetvenlige VPN af alle fire på denne liste.

Den fjerde VPN testet her, ProtonVPN viste gode gennemsnitlige daglige hastigheder på 5,34 Mbps. Alligevel viste det de største forskelle mellem testtiderne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me