Vi smider køreplanen ud … lidt

Det har været et groft kvartal for altcoins og ICO’er. Euforien i 2017 føles som en fjern hukommelse.

Så hvordan har CoinFi det?

Den gode nyhed er, at vi er fokuseret på lang sigt, så en kryptovinter (hvis der faktisk er vinter her) påvirker ikke vores planer.

Et bjørnemarked som dette er dog en så god tid som enhver anden til at genoverveje nogle grundlæggende antagelser.

Lad os se på vores køreplan for 2018Q3, 2018Q4 og 2019Q1

2018Q3

 • Brugerdefineret nyhedsfeed med klassificering af nyhedstype
 • Forbedret nyheds- og indholdsaggregering overlejret i pristabeller pr. Kryptovaluta
 • Forbedret tilpasset overvågningsliste
 • Avancerede ICO-metrics (tokenretention rate, token distribution graph)
 • Forbedret datarørledning
 • Marked datalager
 • Accepter staked tokens for avanceret funktionalitet
 • Coin Screeners
 • CoinFi begivenhedskalender

2018Kv4

 • Indledende betaversioner af handelssignaler
 • Prototype af maskinlæringsalgoritmer til indholdsklassificering, kvalitetssikring og afsløring af svig
 • Token-incitiveret Crowdsourcing
 • Social funktionalitet inklusive upvote / downvote og deling
 • Fornyet hjemmeside
 • Forskning & Analyse

2019Q1 – Handelssignaler

 • Unormal detektion af flygtighed
 • Unormal registrering af prisbevægelser
 • Unormal lydstyrke detektion
 • Øget afsløring af social omtale
 • Bedste prisudveksling identifikation
 • Bedste valutaparidentifikation
 • Registrering af kildekodeudgivelse
 • Start premium-abonnement til handelssignaler
 • Accepter samfundsbidrag med handelssignaler

Det er mange ting!

Selvfølgelig var vi dem, der kom op med denne lange liste med funktioner i første omgang. Men hvorfor findes denne liste?

I 2. kvartal, vi adresseret fejlen ved at forsøge at bygge for meget med et for lille hold.

I 3. kvartal løser vi fejlen ved at følge en køreplan oprettet i slutningen af ​​2017 – en helt anden æra af kryptomarkederne.

Kaster køreplanen ud … kinda

Fremadrettet kommer vi ikke længere til at udtale køreplaner.

Emnerne på vores nuværende køreplan skal ses som en samling ideer, vi validerer og tester (blandt andre ideer, som vi endnu ikke har annonceret), snarere end en konkret liste over funktioner, vi bygger.

For mange nystartede virksomheder er den første idé, de skaffer finansiering til, ikke det, der sætter dem på vejen til hockey-stick vækst:

 • AirBnB startede med bogstaveligt talt at placere luftbede i folks hjem og servere dem morgenmad. Grundlæggerne undersøgte antallet af solgte luftsenge hvert år, fordi det var den markedsstørrelse, de forventede til deres hjemmeside, AirBedandBreakfast.com.
 • Instagram startede som en placeringsbaseret social app kaldet Burbn. De genstartede kun som Instagram, den massivt populære fotodelingsapp, som vi alle er kommet til at kende, da de indså, at fotodeling var den eneste funktion i deres app, som nogen brugte.
 • Twitch, det live streaming spilwebsted, der er erhvervet af Amazon, startede som Justin.tv, der startede som et online reality-tv-show om en af ​​medstifterens liv.

Alligevel holdes ICO-projekter ansvarlige for en 1+ år lang køreplan baseret på en hvidbog, der er blevet frosset i tide. Selvom vi stadig er begejstrede for, hvad ICO-modellen har gjort for at demokratisere investering, tror vi, at denne del af modellen er brudt i mange projekter.

En akademisk tilgang til de første principper kan arbejde for projekter, der arbejder hen imod banebrydende teknologiske gennembrud, men CoinFi er en softwarestart, der sigter mod at tjene markedet for kryptoinvestering. Vi er nødt til at tilpasse os den nuværende efterspørgsel på markedet og ikke markedet fra for et år siden, da vi skrev hvidbogen.

Startups i det tidlige stadium lykkes ikke, fordi de holder fast ved den samme idé, som de har sat for at skaffe finansiering. Holdet forbliver magert og arbejder hen imod produktmarkedstilpasning, selvom det betyder at tage en omvej her eller dreje der.

Derefter skaleres de kun, når de er heldige nok til at finde produktmarkedets pasform.

Mens vi stadig er fokuseret på den samme mission om at bringe Wall Street kalibermarkedsinformation til kryptomarkederne, kan den måde, der sker, muligvis ikke se ud som den køreplan, vi planlagde for et år siden. Det ligner måske ikke engang den køreplan, vi planlagde for 3 måneder siden.

Vi har også lært en ting eller to i det forløbne år …

Ud over idéerne på køreplanen tester vi også nye ideer. Ideer, der dukker op, når vi har kørt ned ad denne nuværende sti. Markedet ændrer sig konstant, og når vi sætter prototyper foran brugerne og ser på, hvad der er muligt på disse markeder, som et team, får vi en bedre fornemmelse af, hvad der fungerer og ikke fungerer.

Intet har ændret sig fundamentalt. Vores mission er den samme – at være den førende markedsinformationsplatform for kryptokurrencymarkederne. Vi er fokuseret på én ting i øjeblikket og bygger et produkt, der tjener kryptoinvestorer godt.

På dette marked er de eneste projekter, der vil trives, dem, der bygger noget, der tjener et reelt brugerbehov i nuværende marked.

Så hvad gik vi op med?

Vi tilbragte tid i 3. kvartal på at udforske, undersøge og teste nye ideer – mens vi også arbejdede på køreplanfunktioner. Vi tog os tid til at tale med brugerne og justere det, vi bygger, til et nyt marked, der er fjernet fra et helt år, da vi offentliggjorde vores hvidbog.

Vi tog de nye data, vi har indtaget, og anvendte vores dataressourcer til at identificere nye handelssignaler, der ville tjene kryptoinvestorer i slutningen af ​​2018 og derefter, og vi har set lovende udvikling inden for dette område.

Vi forudsiger ikke ud over dette kvartal, hvad vi bygger, og vi vil sandsynligvis foretage justeringer, når vi uddyber kravene og sætter prototyper foran rigtige brugere.

Her er den aktuelle status for det, vi arbejder på, og noget af det, du kan forvente, at vi arbejder på i 4. kvartal:

 • Offentliggørelse af CoinFi News
 • Vores møntsider har stadig brug for en række forbedringer, før de er nyttige for dig. Det er noget, vi burde have taget fat på for flere måneder siden. Vi arbejder på at løse dette.
 • Vi fortsætter med at løse problemer med dataintegritet.
 • Vi arbejder på en handelssignal beta. Årsagen til, at vi ikke har offentliggjort forskning & analysestykker på det seneste skyldes, at vores dataforskere og handlende er fokuseret på at afdække nye handelssignaler. Flere detaljer kommer snart.
 • Vi frigiver den første brugssag til staking, og vi undersøger yderligere hjælpeprogrammer til token-modellen
 • Vi har udviklet og testet handel med algo-infrastruktur. Vi kan ikke frigive nogen detaljer om dette endnu, men det er noget, vi arbejder på.

Forbliver tilpasningsdygtig

Vi er klar over uden en lang, konkret køreplan at følge, kan du have nogle bekymringer.

Men vi synes ikke, det er nyttigt for dig som platformbruger eller tokenholder, hvis vi giver afkald på nye muligheder, der vil være til fordel for tokenholdere for at frigive funktioner, der ikke er levedygtige på det nuværende marked.

Vi vil dog fortsætte med at dele det, vi holder på med, og tilbyde så meget gennemsigtighed som muligt (uden alt for at vippe vores hånd) i disse månedlige opdateringer.

Du ved, hvornår vi gør fremskridt, og du ved, hvornår vi foretager justeringer. Vi tager højde for din feedback gennem Telegram og 1 til 1 brugerinterviews, men bemærk at der er hundrede forskellige stemmer, der fortæller os hundrede forskellige ting – vores opgave er at fungere som kuratorer og indarbejde dine ideer i vores egen model.

Vi sætter pris på din konstruktive feedback, og vi fortsætter med at søge den og indarbejde det, vi bygger. Men vi kan ikke imødekomme enhver mening.

Med det i tankerne skal vi se på, hvad der var på Q3-køreplanen: hvad vi gjorde, og hvad der blev deprioriteret, da vi testede prototyper, indsamlede brugerdata og udforskede nye, lovende ideer.

Brugerdefineret nyhedsfeed med klassificering af nyhedstype

Disse funktioner bruges i CoinFi News beta. Vi havde over 10 kategorier, der blev tagget gennem en kombination af moderatorer og maskinindlæring.

Efter at have set på, hvad betatestere faktisk brugte, parrede vi antallet af kategorier tilbage, fjernede et antal underudnyttede kategorier og introducerede nogle nye baseret på vores brugertest.

Forbedret tilpasset overvågningsliste

Overvågningslisten er blevet forbedret betydeligt under betatestning af CoinFi News, og vi arbejder på at integrere overvågningslisten med andre markedsdata.

Avancerede ICO-metrics (tokenretention rate, token distribution graph)

Vi har et bevis på konceptet live på ERC-20 tokensider. Se BNB som et eksempel.

Infrastrukturen til Advanced Token Metrics er på plads. En af vores dataingeniører, Evgeny Medvedev, er en førende ekspert i blockchain ETL-indtagelse. Han selv offentliggjorde et stykke på Google Cloud-bloggen fremvisning af open source Ethereum blockchain-datasættet, han hjalp med med at oprette.

Vi tager vores blockchain-data og bygger nyttige metrics, der kan hjælpe dig med at generere handlingsmæssige handelsideer og signaler, der kan give dig en fordel. Vores dataforskere og handelshold er i øjeblikket fokuseret på dette og vil fortsat prioritere dette for 4. kvartal via vores handelssignal beta.

Accepter staked tokens for avanceret funktionalitet

Vi har planlagt en beta, der indeholder stakingfunktionalitet, som du snart vil høre mere om!

Coin Screeners

Vi foretager i øjeblikket brugertest på CoinFi-screenere for at gøre din krypto-research-workflow nemmere.

Forbedret datarørledning

Som nævnt i vores sidste månedlige opdatering, vi rullede ud en ny møntdatabase. Den måde, hvorpå disse data vises, har stadig brug for en hel del arbejde, før de er nyttige for brugerne. Vi arbejder på at forbedre mønt-siderne for bedre at kunne betjene krypto-investorer som jer selv.

Baseret på vores brugertest og skiftende prioriteter er følgende funktioner blevet deprioriteret:

Forbedret nyheds- og indholdsaggregering overlejret i pristabeller pr. Kryptovaluta

Mens mange brugere har angivet, at de fandt denne funktion nyttig, var selve implementeringen stadig behov for forbedring. Brugere indikerede, at dette var en god at have-funktion, ikke et must-have. Det er stadig noget, vi gerne vil frigive, men det er ikke en høj prioritet baseret på din feedback.

Hvis du føler stærkt, at dette er en funktion, du skal have i din arbejdsgang, er du velkommen til at svare på denne e-mail med en forklaring på, hvorfor dette er vigtigt for din arbejdsgang, og vi tager det i betragtning.

Marked datalager

Vores dataingeniørarbejde er skiftet mod at afdække handlingsmæssige handelssignaler og målinger fra blockchain-data, så denne funktion er blevet deprioriteret for øjeblikket.

CoinFi begivenhedskalender

Baseret på brugerinterviews ser det ud til, at mange af jer føler, at begivenheder i et bjørnemarked ikke længere driver efterspørgsel og handelsmuligheder som de plejede. Baseret på vores data har vi fundet den samme ting.

Vi byggede en begivenhedskalender, der var præbefolket med eksisterende datafeeds, med planen om at indarbejde vores crowdsourced kuratorfunktionalitet i kalenderen. Men fordi der simpelthen var færre markedsbevægelsesbegivenheder på bjørnemarkedet, er denne funktion deprioriteret.

Selvom vi stadig vil inkorporere nogle af begivenhedsdataene i andre dele af platformen, arbejder vi i øjeblikket ikke med en uafhængig, crowdsourced begivenhedskalender.

Fremadrettet

Slutningen af ​​et kvartal er et godt tidspunkt til refleksion.

Mens vi rammer nogle af de kvartalsvise mål på vores køreplan, hjælper det ikke med at nå målet om at opbygge den førende markedsinformationsplatform for kryptokurver med det formål at opfylde en køreplan planlagt et år i forvejen..

I 2017 var det fornuftigt at frigive en detail arbitrage bot. I 2018 er det et spil for institutionelle spillere.

Vi nærmer os dette projekt med et nyt skifer. På dette marked mener vi, at det er holdene, der fortsætter med at male, lære af deres fejl og foretage justeringer, der vil overleve og trives.

Uanset om du er enig i denne beslutning eller ej (og vi er sikre på, at du vil høre din uenighed om Telegram), kan du være sikker på, at vi træffer beslutninger, som vi mener er i projektets bedste og langsigtede interesse indehavere.

Der er endnu 1 kvartal i 2018, og vi vil sigte mod at gøre det godt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me