Pohdinta vuoden 2018 ensimmäiselle puoliskolle ja paremman rakentaminen

Tässä on suodattamaton katsaus vuoden 2018 ensimmäiseen puoliskoon – sekä saavutettuun edistykseen että saamiemme takaiskuihin ja mitä voit odottaa meiltä jatkossa.

Harkitaan vuoden 2018 ensimmäistä puoliskoa

LinkedInin perustaja Reid Hoffman totesi kerran, että startupin rakentaminen on paljon kuin hyppääminen kalliolta ja sitten lentokoneen kokoaminen, kun törmäät maahan..

Tämän lentokoneen kokoonpanossa meillä on ollut joitain takaiskuja, mutta emme ole vielä kovinkaan osuneet maahan.

Jälkikäteen on olemassa muutamia keskeisiä asioita, jotka olisimme voineet tehdä paremmin vuoden 2018 alkupuoliskolla. Olemme oppineet näistä virheistä ja olemme ryhtyneet toimiin, jotta vuoden 2018 jälkipuoliskosta tulisi iso CoinFi-alustalle..

Paremman CoinFin rakentaminen

ICO: n jälkeen meillä oli kunnianhimoinen tiekartta. Teimme kovasti töitä suunnitelman toteuttamiseksi, mutta teimme matkan varrella joitain virheellisiä laskelmia.

Joten mitä teimme väärin?

Yritimme rakentaa liian monta ominaisuutta liian nopeasti liian pienellä tiimillä. Sen sijaan meidän olisi pitänyt investoida enemmän aikaa lahjakkuuksien rekrytointiin ja oikean tietoinfrastruktuurin rakentamiseen, vaikka se tarkoittaisi alkuperäisen beeta-julkaisun viivästyttämistä.

Laskutoimituksemme seurauksena 6. huhtikuuta beeta oli kauhistuttava (lievästi sanottuna), ja meidän piti leikata monia kulmia saavuttaaksemme määräajan. Tämä johti pettymykseen, jopa beetaversioon, sekä koodiin ja infrastruktuuriin, jotka meidän piti heittää pois.

Meidän oli periaatteessa rakennettava uudelleen 6. huhtikuuta jälkeen, asettamalla kehitysaikataulumme takaisin useita kuukausia.

Myös vaikutuksia koputettiin. Koska keskityimme kokonaan rajoitettujen resurssien toimittamiseen tuotteisiin, emme viettäneet tarpeeksi aikaa yhteisön sitouttamiseen ja ICO: n aikana rakentamamme markkinointisuosituksen ylläpitämiseen..

Mainitsimme viime kuussa, että aloitamme Advanced Token Metricsin ja uuden parannetun dataputken käyttöönoton kesäkuussa. Näyttää siltä, ​​että nämä ominaisuudet toimitetaan vasta kolmannella vuosineljänneksellä.

Tämän sanottuaan asiat ovat palanneet raiteilleen ja näyttävät hyvältä Q3: lle. Käytimme aikaa koota lahjakas ydintekniikan ja web-kehitystiimi, joka pystyy toteuttamaan etenemissuunnitelmaamme, loi paremmat kehitysprosessit ja keskityimme uudelleen yhden suuren tuotealoitteen toteuttamiseen kerrallaan.

Jatkossa olemme sitoutuneet parantamaan myös CoinFi-yditiimin viestintää – varsinkin kun kyse on tuote- ja kehitysaikatauluista.

Mitä tulevaisuus pitää sisällään COFI-tunnukselle?

COFI-tunnuksen kysyntä on saavuttanut osuman laajemman makroympäristön kanssa: laskeva salamarkkinat.

Voit olla varma, että olemme edelleen hyvin innoissamme CoinFi-alustan tulevaisuudesta ja visiostamme COFI-tunnukselle. Olemme julkaisemassa uusia ominaisuuksia, kuten CoinFi News, joka sisältää reaaliaikaiset ilmoitukset, kun kuumia uusia ICO: ita tulee pörssiin, ja sitä tukee infrastruktuuri, jonka olemme jo rakentaneet yhteyden muodostamiseksi vaihtoihin.

Uskomme vakaasti, että keskittymme suuren tiimin rakentamiseen, arvokkaan tuotteen toimittamiseen, vahvan merkkisen apumallin tarjoamiseen, joka on ankkuroitu panostamalla käyttöoikeuden ja merkkikannustimien joukkolähetyksille, sekä uusi sitoutumisemme CoinFi-yhteisön kasvattamiseen lisää kysyntää COFI-tunnukselle.

Tee hakemus liittyäksesi CoinFi News Closed Betaan

Avasimme juuri rekisteröinnin CoinFi Newsin suljettuun beetaversioon. Tämä on uudistettu uutismoottori, joka korvaa 6. huhtikuuta beetan aikana julkaisemamme todistuksen konseptista.

CoinFi News -beta-testaajilla on varhainen pääsy tähän uuteen ominaisuuteen ja ne tarjoavat ratkaisevaa käyttäjien palautetta, joka ohjaa tuotekehitystä. Olet vuorovaikutuksessa suoraan tuotetiimin kanssa auttaaksemme meitä rakentamaan täydellisen työkalun kaltaisten salaussijoittajien kaltaiseksi.

Suurelle yleisölle on tarjolla vain 500 paikkaa (voit siirtyä jonotuslistalle ylöspäin viittaamalla ystäviä), vaikka ICO: n aikana sallittujen listalle saaneille käyttäjille annetaan automaattisesti käyttöoikeus.

Voit auttaa levittämään sanaa CoinFi News -sovelluksesta hakemalla beetatestaajaksi täältä ja jakamalla viittauslinkkisi.

Kerro salaussijoittajillesi, miksi olet innoissaan CoinFi-uutisista!

Uusi dataputki

Integroimme uuden dataputken CoinFi-alustaan, mutta olemme muutama viikko aikataulusta jäljessä. Sitä testataan parhaillaan lavastusympäristössämme.

Joten mitä tämä tarkoittaa alustalle, kun uusi putki otetaan käyttöön?

Tällä hetkellä tietokannassamme on 1971 kolikkoa ja ICO: ta, ja kuten jotkut teistä ovat huomauttaneet, suuri osa tiedoista on puutteellisia tai vanhentuneita. Kun uusi dataputki on paikallaan, tietokannassamme on yli 5000 kolikkoa ja ICO: ta tarkkojen, säännöllisesti päivitettävien tietojen ja yksityiskohtaisten tietojen kanssa.

Uuden dataputkemme lanseeraaminen antaa CoinFi: lle suurimman kolikoiden tietokannan & ICO: t markkinoilla.

Sen mukana tulee myös uusi ja parannettu käyttökokemus. Tässä on nopea esikatselu:

CoinFi Podcast

Miksi podcast? Meillä on paljon satunnaisia ​​keskusteluja salauksesta toimistossa ja ajattelimme, että olisi mielenkiintoista vain lyödä tallennuspainiketta ja jakaa nämä keskustelut CoinFi-yhteisön kanssa.

Ajatuksena on, että saat olla kärpänen seinällä CoinFi-toimistossa. Haluamme, että podcast tuntuu siltä, ​​että kuuntelet rennosta salakirjoituksesta ystävien keskuudessa.

Käynnistämme ensimmäiset jaksot ensi viikolla.

Tutkimus & Analyysi

Kesäkuussa julkaisimme neljä perusteellista salaustutkimusta & analyysi, joka sai paljon vetovoimaa sosiaalisesta mediasta, Redditistä ja omasta yhteisöstämme.

Kun etsimme joitain CoinFi Newsin uutistietoja, päätietotutkijamme Alex Svanevik tarkasteli, kuinka uutismaininnat korreloivat kaupankäyntimäärän kanssa.

Toinen kuuma aihe on viime aikoina vaihtaa rahakkeita. Binance-, Huobi- ja KuCoin-tunnuksia koskevan vertailututkimuksen julkaisemisen jälkeen Alex sai useita pyyntöjä kattamaan lisää vaihto-tunnuksia. Joten tässä on perusteellinen tutkimus 11 salauksenvaihtomerkistä, jotka on järjestetty TVEV-suhteen mukaan.

Se ei ole vielä sarjan loppu. Arvostamme hajautettuja vaihtomerkkejä tulevassa analyysikappaleessa, joten pysy kuulolla.

Olemme myös syventyneet Binance-tunnuksen hyödyllisyyteen ja tunnistimme yksinkertaisen strategian Binancelle kaksinkertaistamaan BNB-tunnuksen arvo yön yli. Jopa Binancen toimitusjohtaja CZ twiitti artikkelin.

CZ: stä puhuen, viime aikoina hänellä on ollut voimakkaita sanoja Weibossa (Kiinan vastaava twitter) yhdelle Binancen kilpailijasta. Kyseinen pörssi kävi kauppaa 17 miljardilla dollarilla vain 24 tunnissa, etkä ole luultavasti koskaan kuullut siitä. Anna tutkimuskappale lukea, jos et ole vielä tehnyt, se on hyvä!

Viimeiset pari tutkimuskappaletta on kirjoittanut uusi salaustutkimuksen johtajamme Jonney Liu. Jonney liittyi äskettäin CoinFi-tiimiin auttamaan kaupankäyntisignaalin / algon kehittämisessä ja tarjoamaan käsityksen salausmarkkinoista.

Pörssinoteerausstrategiamme alku

Kesäkuun lopussa listasimme COFI-rahakkeet kaupankäynnille Cobinhoodissa, nollamaksupörssissä. Vietimme KuCoin-listan jälkeiset kuukaudet tiimimme kasvattamiseen ja tuotteen rakentamiseen. Suuremman tiimin ollessa paikallaan, olemme alkaneet omistaa resursseja jälleen liiketoiminnan kehittämiseen – Cobinhood-listaus on pieni ensimmäinen askel uuden pörssinoteerausstrategiamme käynnistämiseksi..

Liiketoiminnan kehittämisen suhteen ei ole koskaan mitään takuita, mutta työskentelemme aktiivisesti uusien pörssiilmoitusten parissa, joten pidä silmällä lisää.

Tulevat tapahtumat

Osana uutta keskittymistä liiketoiminnan kehittämiseen ja markkinointiin, toimitusjohtaja Tim Tam pitää koko heinäkuun ajan puhetta erilaisissa konferensseissa ja tapahtumissa Taiwanissa, Koreassa ja Thaimaassa.

Tavoitteena on jatkaa auktoriteettimme rakentamista vähittäiskaupan ja institutionaalisten kauppiaiden keskuudessa. Haluamme muistuttaa salausmaailmasta, että CoinFi tekee suuria asioita salakirjoitustilassa.

Tässä on vain muutama tapahtuma, johon Tim tulee olemaan seuraavan kuukauden aikana. Katso, voitko saada hänet tielle.

Aasian Blockchain-huippukokous

Tim on Taipeissa valmistautumassa Aasian Blockchain-huippukokous, joka pidetään 2. heinäkuuta ja 3. heinäkuuta.

Hänet on kutsuttu paneeliksi kahdessa paneelissa:

  • 2. heinäkuuta: Kuinka teollisuus kohtaa sääntelyongelmia
  • 3. heinäkuuta: Token-kauppa- ja pörssiongelmat: Kuinka token-listausstrategiat vaikuttavat likviditeettiin ja hintatoimintaan

Jos olet osallistumassa huippukokoukseen, tervehdi Timiä!

CoinFi Korea

Tim on 19. heinäkuuta Soulissa yksityistilaisuudessa esitelläkseen CoinFi-projektin Korean markkinoille ja vastaamalla Korean CoinFi-yhteisön jäsenten kysymyksiin..

Hybridi-huippukokous

Huhtikuussa ilmoitimme yhteistyöstämme HybridBlockin kanssa salaustietotarjonnan laajentamiseksi.

Strategisena kumppanina Tim on kutsuttu puhumaan Hybridi-huippukokous: Arvon Internet Bangkokissa Thaimaassa 28. heinäkuuta ja 29. heinäkuuta. Tim pitää salauskauppaa koskevan esityksen ja korostaa institutionaalisten sijoittajien strategioita.

Lopulliset ajatukset

Yrityksen rakentamisella on ylä- ja alamäkiä, mutta se ei ole ensimmäinen kerta, kun CoinFi kohtaa takaiskuja. Teimme myös joitain väärinlaskelmia ICO: n alkuvaiheessa, mutta opimme näistä virheistä ja osuimme silti 15 miljoonan dollarin kovakapasiteettitavoitteeseen.

Vastaavasti vuoden 2018 alkupuolisko ei ollut aina sujuvaa purjehdusta CoinFi: lle, ja kohtaamme varmasti lisää esteitä matkan varrella. Meiltä joukkueena voi kuitenkin odottaa, että emme tee samoja virheitä kahdesti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me