Hvor kan man opleve demohandel: Cryptos opvarmning før spillet

Demohandel giver nybegyndere på markedet mulighed for at lære rebene i et simuleret miljø uden at risikere noget af deres startkapital.

Handel med kryptokurrencymarked medfører en betydelig mængde færdigheder, koncentration og vigtigst af alt erfaring. Desværre indebærer det at få erfaring typisk at hoppe i hovedet først og lære på din egen krone. De tab, som nye erhvervsdrivende har lidt, når sit højeste niveau i denne periode, hvor deres tekniske og grundlæggende viden er på det laveste.

Her er fem platforme, der gør handel med kryptokurrencymarkedet lettere for nybegyndere ved brug af demo-handel. Dette giver mulighed for at handle ved hjælp af en dummy-konto, hvor reelle midler ikke er i fare.

Top 5 demo-handelsplatforme

BitMEX

BitMEX har også demohandel ud over at tilbyde spot, gearet og evig handel på otte forskellige kryptovalutaer. BitMEX’s version af demohandel på BitMEX Testnet kræver, at brugerne tilmelder sig ved hjælp af en separat konto, men når de først er inde, har de adgang til meget af BitMEX’s perifere handelshjælpemidler, herunder en lang historie med detaljerede dybdyk i de mest usikre aspekter af handel med kryptomarked. 

Efter registrering finansieres brugere med en demo-version af 0,01 XBT – BitMEX’s tickersymbol for Bitcoin. Likviditet og priser på testnet kan afvige fra data om livebørsen, men der kan ikke opstå reelle tab, og det fungerer som en nyttig måde til hurtigt at komme op i hastigheden med, hvordan platformen fungerer.

eToro

Ved tilmelding til eToro, brugere kan få adgang til en øjeblikkelig virtuel saldo på USD, hvormed de kan udføre demo-handler i et praksismiljø. På eToro har handlende adgang til forskellige finansielle handelsmarkeder og instrumenter såsom valutapar, ETF’er, CFD’er og råvarer. 

Mens demohandlere får adgang til eToros række data- og markedsanalyseværktøjer, forbliver nogle funktioner begrænset, indtil brugerne finansierer deres konti med ægte valuta. eToro har også kopihandel, hvor brugerne kan drage fordel af veteranhandleres visdom ved at vælge en mulighed for automatisk at efterligne deres handler.

Bingbon

Når en ny bruger tilmelder sig hos Bingbon, deres udvekslings tegnebog fyldes automatisk med et beløn på 100.000 VST (Virtual USD). Hvert token repræsenterer en amerikansk dollar og er den oprindelige valuta for Bingbons demo-handelsplatform. 

For at starte demo-handel skal du blot vælge VST-valutaen i udvekslingspungen via rullemenuen. Alle handler, der bruger VST, foregår i et virtuelt miljø og giver brugerne mulighed for at praktisere derivathandel, lære brugergrænsefladen og teste nye handelsstrategier.

Bingbon har i øjeblikket tolv digitale aktiver til rådighed, herunder Bitcoin, Ethereum, XRP, Chainlink, Cardano og de fleste større mønter. Udover kryptokurver tilbyder Bingbon også adgang til FOREX, råvarer og andre populære instrumenter inden for finansiel handel, herunder S&P 500, NASDAQ-100, DJIA og Nikkei 225 samt handel med kopier.

Demohandel på Bingbon kan bruges hånd i hånd med Trading View’s visuelle analyseværktøjer, der giver brugerne mulighed for at kortlægge og tegne handelsstrategier i detaljer. Brugergrænsefladen er kompatibel med syv forskellige sprog, herunder engelsk, kinesisk og russisk.

Altcoin Fantasy

Altcoin Fantasy’s tilgang til demohandel ser nye registranter, der får gratis virtuel valuta til at bruge i en af ​​sine regelmæssige handelskonkurrencer, som løber konstant. Incitamenter i form af bonuspræmier og forskellige konkurrencer holder handlende interesserede, mens de lærer, hvordan kryptovalutahandel fungerer, og tilføjer et unikt spin på brug af simuleret demohandel.

Altcoin Fantasy tilbyder et væld af informationer, der er relevante for nye spillere i form af undervisningsvideoer, artikler og mønttendensrapporter. Fordi det er et simuleret handelsmiljø, kan brugerne vælge mellem over 1.400 forskellige mønter og tokens fra hele kryptovaluta-landskabet. Som altid er demo-handel rent uddannelsesmæssigt eller i dette tilfælde til spil og medfører ikke tab for brugeren.

Bitsgap

Bitsgap tilbyder en bred vifte af nyttige handelsværktøjer til nye og erfarne forhandlere, herunder demohandel. Nye registranter får 1 falsk bitcoin, som de kan bruge som deres praksisfonde i en række populære handelsscenarier i Bitsgaps simulerede miljø.

Bitsgaps gratis demo-handelskonto er gyldig i 14 dage, før brugerne bliver bedt om at tilmelde sig en af ​​to tilgængelige abonnementsmodeller. Grundabonnementet koster $ 19 / måned og begrænser brugerne til en $ 25.000 månedlig handelsgrænse. Pro-kontoen koster $ 110 / måned, og handelsgrænsen er ikke begrænset uden begrænsning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me