Missä kokea esittelykauppaa: Crypto’s Pre-Game Warm Up

Demokaupan avulla aloittelevat kauppiaat voivat oppia köydet simuloidussa ympäristössä vaarantamatta mitään alkupääomastaan.

Kryptovaluuttamarkkinoilla käydään kauppaa onnistuneesti merkittävällä osaamisella, keskittymisellä ja ennen kaikkea kokemuksella. Valitettavasti kokemuksen hankkimiseen liittyy yleensä hyppääminen päähän ja oppiminen omalla penniäsi. Uusien kauppiaiden kärsimät tappiot ovat huipussaan tänä aikana, jolloin heidän tekninen ja perustietonsa on alhaisinta.

Tässä on viisi alustaa, jotka helpottavat salausvaluuttamarkkinoiden kauppaa uusille tulokkaille demokaupan avulla. Tämä tarjoaa mahdollisuuden käydä kauppaa näennäistilillä, jossa todelliset varat eivät ole vaarassa.

Viisi parasta esittelykauppapaikkaa

BitMEX

BitMEX sisältää myös demokaupan sen lisäksi, että se tarjoaa spot-, vipuvaikutusta ja ikuista kauppaa kahdeksalla eri kryptovaluutalla. BitMEX: n demokaupan versio BitMEX Testnetissä vaatii käyttäjiltä rekisteröitymistä erillisellä tilillä, mutta sisälle pääsynsä heillä on pääsy suureen osaan BitMEXin oheislaitteiden kaupankäynnin apuvälineitä, mukaan lukien pitkä historia yksityiskohtaisista syväsukelluksista kaikkein epävarmimpiin osa-alueisiin. salausmarkkinakauppa. 

Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjät saavat rahoituksen 0,01 XBT: n demoversiolla – BitMEX: n Bitcoin-tunnussymbolilla. Testiverkon likviditeetti ja hinnat voivat poiketa suoran vaihdon tiedoista, mutta todellisia tappioita ei voi syntyä, ja se toimii hyödyllisenä tapana saada nopeasti vauhtiin alustan toiminnassa.

eToro

Kun olet kirjautunut sisään eToro, käyttäjät voivat saada välittömän USD-virtuaalisen saldon, jolla he voivat suorittaa demokauppoja käytäntöympäristössä. ETorossa kauppiailla on pääsy useille rahoitusmarkkinoille ja -välineille, kuten valuuttapareille, ETF: ille, CFD: lle ja hyödykkeille. 

Vaikka demokauppiaat pääsevät käyttämään eToron tieto- ja markkina-analyysityökaluja, jotkut ominaisuudet ovat rajoitettuja, kunnes käyttäjät rahoittavat tilinsä todellisella valuutalla. eToro sisältää myös kopiokaupan, jossa käyttäjät voivat hyötyä veteraanikauppiaiden viisaudesta valitsemalla vaihtoehdon matkia automaattisesti kauppaansa.

Bingbon

Kun uusi käyttäjä rekisteröityy palveluun Bingbon, heidän vaihto-lompakkonsa täyttyy automaattisesti 100 000 VST: llä (Virtual USD). Jokainen merkki tarkoittaa yhtä Yhdysvaltain dollaria, ja se on Bingbonin demokauppapaikan natiivivaluutta. 

Aloita demokauppa valitsemalla yksinkertaisesti VST-valuutta valuutan lompakosta avattavan valikon kautta. Kaikki VST: tä käyttävät kaupat tapahtuvat virtuaalisessa ympäristössä, ja niiden avulla käyttäjät voivat harjoittaa johdannaiskauppaa, oppia käyttöliittymän ja testata uusia kaupankäyntistrategioita.

Bingbonilla on tällä hetkellä kauppaa varten 12 digitaalista omaisuutta, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum, XRP, Chainlink, Cardano ja useimmat tärkeimmät kolikot. Salausvaluuttojen lisäksi Bingbon tarjoaa myös pääsyn FOREXiin, hyödykkeisiin ja muihin suosituimpiin rahoituskaupan instrumentteihin, mukaan lukien S&P 500, NASDAQ-100, DJIA ja Nikkei 225 sekä kopiokauppa.

Bingbonin demokauppaa voidaan käyttää käsi kädessä Trading View’n visuaalisten analyysityökalujen kanssa, jolloin käyttäjät voivat kartoittaa ja piirtää kaupankäyntistrategioita yksityiskohtaisesti. Käyttöliittymä on yhteensopiva seitsemän eri kielen kanssa, mukaan lukien englanti, kiina ja venäjä.

Altcoin-fantasia

Altcoin-fantasia lähestymistapa demokauppaan näkee uusien rekisteröijien saavan ilmaisen virtuaalivaluutan käytettäväksi yhdessä säännöllisesti käydyistä kilpailuistaan, jotka käyvät jatkuvasti. Bonuspalkintojen ja erilaisten kilpailujen muodossa olevat kannustimet pitävät elinkeinonharjoittajat kiinnostuneina oppiessaan kryptovaluuttakaupan toiminnan, lisäämällä ainutlaatuisen spin simuloidun demokaupan käyttöön.

Altcoin Fantasy tarjoaa runsaasti tietoa uusille pelaajille opetusvideoiden, artikkeleiden ja kolikkoraporttien muodossa. Koska kyseessä on simuloitu kaupankäyntiympäristö, käyttäjät voivat valita yli 1400 erilaisesta kolikosta ja rahakkeesta kryptoympäristöstä. Kuten aina, demokauppa on puhtaasti oppimista tai tässä tapauksessa pelaamista varten, eikä siitä aiheudu menetyksiä käyttäjälle.

Bitsgap

Bitsgap tarjoaa laajan valikoiman hyödyllisiä kaupankäyntityökaluja uusille ja kokeneille kauppiaille, mukaan lukien demokauppa. Uusille rekisteröijille myönnetään yksi väärennetty bitcoin, jota he voivat käyttää harjoitusvaroina useissa suosituissa kaupankäynnin tilanteissa Bitsgapin simuloidussa ympäristössä.

Bitsgapin ilmainen demokauppatili on voimassa 14 päivää ennen kuin käyttäjiä pyydetään kirjautumaan yhteen kahdesta saatavana olevasta tilausmallista. Perusliittymä maksaa 19 dollaria kuukaudessa ja rajoittaa käyttäjät 25 000 dollariin kuukausittain. Pro-tili maksaa 110 dollaria kuukaudessa, ja kaupankäyntiraja on rajoitettu ilman rajoituksia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me