Hvorfor har oliepriserne lavet 2018 lavt og hvad er det næste? – WTI-kollaps forklaret

God søndag, handlende.

Vi klarede endnu en uge med gode overskud fra langsigtede handler i USD / CAD. Alt takket være råolie, da volatiliteten i råoliepriserne også førte til massive udsving i canadiske dollar. WTI råolie udsendte det syvende fortløbende ugentlige tab, midt i stigende frygt for et forsyningsudbud, selvom store producenter overvejer at skære ned på produktionen.

Fredag ​​dykkede WTI råoliepriserne 7,7% til $ 50,42 tønde, det største fald på en dag i tre år og det laveste niveau på mere end et år. Faktisk faldt Brent-råoliefutures også under $ 60 for første gang siden oktober 2017. I denne opdatering vil vi diskutere den væsentligste årsag til et skarpt salg og hvad vi kan forvente næste …

De vigtigste grunde til, at oliepriserne rammer A 2018 lav

Her er et par grunde, der tilføjede fredagens spring, der havde WTI råolie udgydelse …

Handelskrigen mellem USA og Kina

En af hovedårsagerne til udsalget er, at handelskrigen mellem USA og Kina holder markedet usikkert. Trump ønsker at stige 10% -tolden til 25% på 200 mia. Dollars værd af kinesiske produkter. Det kommer med stor sandsynlighed for at skade den kinesiske fremstillingssektor.

Fald i produktionen betyder mindre efterspørgsel efter råolie. Da Kina er en topimportør af råolie, truer denne stemning råolietyrerne.

Ifølge en Reuters-rapport fredag ​​faldt Kinas efterspørgsel efter oliebiprodukter og benzin til det laveste niveau i 13 måneder, hvilket er et andet tegn på, at handelstvisten mellem Beijing og Washington skader verdens næststørste økonomi og en af ​​de største importører af energirelaterede varer.

Irans sanktioner & Bearish tilbageførsel

I september kunne præsident Donald Trumps fortsatte bud på at sanktionere iransk råeksport også have udløst et dramatisk underskud i den globale forsyning.

Dengang forventedes det, at de amerikanske sanktioner mod Irans energiindustri, når de trådte i kraft i november, potentielt kunne føre WTI-råoliepriserne over $ 80 pr. Tønde. Sådan reagerede markedet. Investorer begyndte at handle råolie med bullish følelser og kørte oliepriserne til fire års højde på $ 76,88.

Efter at have kørt råoliepriserne til et højdepunkt, bevilgede Washington imidlertid midlertidige dispensationer til otte lande, herunder Kina og Indien, de største købere af Irans olie.

Tilbage i november erklærede den amerikanske udenrigsminister Mike Pompeo, at som en del af de genindførte sanktioner ville otte importører af essentiel olie, herunder Kina, Indien, Sydkorea, Tyrkiet, Italien, Grækenland, Japan og Taiwan, få 180-dages undtagelser, tillader dem at købe iransk olie, så længe de viser nedskæringer i volumen.

Sanktionens dispensationer har yderligere beroliget bekymring for, at oliemarkedet vil blive til en mangel på råforsyning. Forventningerne til en svagere end forventet global økonomisk vækst i en fortsat handelskonflikt mellem USA og Kina skaber yderligere bekymring for efterspørgsel efter olie.

Som svar på dette panikede alle handlende, der havde råoliefutures, og udløste et salg af råolie, hvilket trak oliepriserne ned til $ 50 den 23. november.

VVM-lagerapporter – Bindende opbygning

Den amerikanske råolieproduktion er steget med næsten 25% i år til rekord 11,7 millioner tønder pr. Dag (bpd) ifølge Energy Information Administration. Dette giver anledning til bekymring for, at forsyninger vil ødelægge efterspørgslen. Store producenter Rusland og Saudi-Arabien ses også producere på rekordniveauer.

Som du kan se i histogrammet nedenfor, har VVM rapporteret om indbyggede varebeholdninger siden september 2018, der kun viser manglende efterspørgsel på markedet.

 

Stærkere dollar vs. råolie – negativ korrelation

En streng binder den amerikanske dollar og råolie sammen, da oliepriserne er denomineret i den amerikanske dollar. Strammere amerikanske monetære forhold er en uvelkommen kombination for energiimportører i Asien.

Den amerikanske centralbank hævede renten tre gange i 2018, hvilket fik den amerikanske dollar til at skyde i luften. Den stærkere dollar gør råolie dyr for den internationale erhvervsdrivende, hvilket mindsker efterspørgslen efter råolie. Når man minder om loven om efterspørgsel, forårsager et fald i efterspørgslen et fald i priserne.

En stigende dollar hjalp også med til at skabe modvind for råvaren, fordi det dollarprissatte aktiv bliver mindre attraktivt for købere, der bruger andre valutaer, når pengene styrkes. Som du kan se i diagrammet, når dollarindekset op på $ 97, mens råolie samtidig placerer en langsom på $ 50,19.

WTI Råolie – ugentligt teknisk udsigter

Jeg er bange for, at den tekniske side ikke synes at dele gode nyheder til råoliekøberne. Oliepriserne falder fortsat dramatisk, og den sidste uge var forfærdelig. Råoliepriserne dykkede 7,7% til $ 50,42 pr. Tønde, det største fald på en dag i tre år og det laveste niveau på mere end et år.

Vigtige tekniske punkter at vide

Det sorte guld er kommet ind i en oversolgt zone, hvilket indikerer, at sælgerne kan se efter fortjeneste nu.

Den øjeblikkelige støtte hersker på det psykologiske niveau på $ 50, og under dette kan olie gå efter $ 47,50 og $ 43,50. Dette viser, at vi måske kommer tæt på et understøttende område, men du vil ikke være den første person, der træder ind på dette marked og prøver at samle det op.

Tekniske niveauer – gyngehandel

Support modstand

47,9 55,29

45,35 60,13

37,96 67,52

Nøglehandelsniveau: 52,74

For øjeblikket ser handelsfolk spændinger mellem USA og Kina og vil sandsynligvis skifte fokus til G20-ledernes topmøde senere i denne måned i Argentina den 30. november – 1. december. Den amerikanske præsident Donald Trump formodes at mødes med sin kinesiske modstykke Xi Jinping for at forhandle og , hvis begge kommer til en lempelig toldpolitik, vil dette sætte dollaren under massivt salgspres.

Her går vi, en svagere dollar og en mild toldpolitik kan hjælpe råoliens genopretning. Indtil da, lad os vente & holde øje med de kortsigtede intradags handler.

Alt det bedste og have en rentabel uge!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me