LocalBitcoins anmeldelse | Gebyrer, sikkerhed, fordele og ulemper

LocalBitcoins anmeldelse

LocalBitcoins er en velkendt peer-to-peer-markedsplads for Bitcoin-handel. I dag gennemgår vi de funktioner, som børsen tilbyder, og om den er egnet til dine handelsbehov.

LocalBitcoins anmeldelse: Exchange-oversigt

localbitcoins

LocalBitcoins blev oprettet i 2012 af Jeremiah Kangas i Helsinki, Finland, hvor den nuværende administrerende direktør var Nikolaus Kangas. Platformen er hurtigt blevet populær, idet tjenesten er tilgængelig i over 240 lande.

For nylig lancerede virksomheden et søsterside kaldet LocalEthereum, som understøtter Ethereum P2P-udvekslinger. Hvad der er interessant ved dette firma er det faktum, at det ikke har modtaget økonomisk støtte fra venturekapitalister.

Platformen letter personlige møder eller direkte forhandlinger for købere og sælgere, som er i stand til at bruge over 40 betalingsmetoder. Dette aspekt vil blive diskuteret senere i vores LocalBitcoins-gennemgang.

Understøttede valutaer og tilgængelige lande

Som navnet antyder, understøtter LocalBitcoins kun handel og udveksling af Bitcoins.

Hjemmesiden tillader handlende at bruge en lang række fiat-valutaer, herunder BTC / USD, BTC / EUR, BTC / GBP, BTC / AUD, BTC / CAD, BTC / CNY, BTC / INR og 120 andre valutaer.

Platformen er tilgængelig i 248 lande og 7789 byer over hele verden. De lande, der ikke er adgang til på grund af lovgivningsmæssige problemer og internationale finansielle restriktioner, inkluderer USA, Kina, Indonesien, Syrien, Iran og Nordkorea.

Kompatibiliteter med LocalBitcoins-gennemgang

LocalBitcoins-grænsefladen kan bruges i alle større webbrowsere såvel som pc- og tabletoperativsystemer, såsom Windows og Mac. Deres mobilapp er kun tilgængelig for Android-brugere.

Brugergrænseflade og erfaring

Børsens grænseflade har et rent design, hvor alle oplysninger vises godt, hvilket gør det nemt for alle at bruge og finde det, de har brug for uden at skulle navigere til andre dele af siden.

Local Trader-mobilappen til LocalBitcoins er en open source-software til Android-enheder. Appen er rapporteret at have mange fejl og loginproblemer.

LocalBitcoins brugergrænseflade

Sådan får du en LocalBitcoins-konto

Registreringsproces

 1. Gå til LocalBitcoins websted og klik på “Tilmeld dig”;
 2. Udfyld formularen med dit brugernavn, e-mail, adgangskode, og send captcha;
 3. Upload et identitetsdokument, såsom et pas eller et nationalt ID-kort;
 4. Det anbefales at udfylde din profil, når du har åbnet din konto. De fleste handlende nægter at handle med dig, hvis du har en ufuldstændig profil.

Sådan bruges LocalBitcoins Exchange

Køb og salg af Bitcoin

 1. Gå til fanerne “Hurtigt køb” eller “Hurtigt salg” for at se tilbudene;
 2. For at købe / sælge BTC skal du gå til “Hurtigt køb” / “Hurtigt salg” og vælge dit land i rullemenuen.
 3. Vælg den foretrukne betalingsmetode under rullemenuen “Alle onlinetilbud” (betalingsmetoder vil blive diskuteret senere i vores LocalBitcoins-gennemgang);
 4. Du får vist en liste over forhandlere, der matcher dit filtervalg;
 5. Vælg et tilbud fra listen;
 6. Ved siden af ​​hvert tilbud er der en “Køb” eller “Sælg” -knap. Klik på knappen for at komme til siden med brugeroplysninger. Her kan du se på omdømmet til sælger / køber af den enkelte og se, hvor mange handler han har afsluttet og beæret, hans samlede feedback-score og status for profilbekræftelse;
 7. Fortsæt transaktionen én gang, du og sælgeren / køberen har aftalt alle vilkårene for transaktionen. Du er i stand til at tale direkte med den erhvervsdrivende for at forhandle om vilkår, såsom valutakurs, tid og mødested (hvis personligt) osv.
 8. Giv en feedback, når du har afsluttet din transaktion.

Hvis du vil afgive dit eget handelstilbud, skal du gå til afsnittet “Send en handel”.

LocalBitcoins udvekslingsgebyrer

LocalBitcoins opkræver et fast gebyr på 1% for sælgere uden gebyrer for købere. Forhandlerfaktureringstjenester, der tilbydes af platformen, opkræver et gebyr på 0,5%, der vil blive taget fra hver foretaget faktura.

Hvis en ekstern transaktion bruges til at betale fakturaen, skal du betale Bitcoin-netværksindbetalingsgebyret, der trækkes fra fakturabeløbet.

Der er ingen gebyrer for kontotilmelding, køb og salg af Bitcoins og LocalBitcoins tegnebogstransaktioner.

Du bliver nødt til at betale det transaktionsgebyr, der på det tidspunkt anvendes af Bitcoin-netværket.

Localbitcoins betalingsmetoder Anmeldelse

Brugere har adgang til den bredeste betalingsmetodeliste, der nogensinde er tilbudt af en børs. Nogle af de inkluderede metoder er:

 • Bankoverførsel (ACH / SEPA)
 • Kontanter;
 • Kreditkort;
 • Cryptocurrency;
 • Amazon gavekort;
 • Google Wallet;
 • PayPal;
 • Square kontanter;
 • Venmo;
 • Vestlige Union;
 • Xoom.

Transaktionstider

Depositumets behandlingstid for fiat-betalinger afhænger af den valgte betalingsmetode. Bitcoin frigives fra deponering, når sælgeren bekræfter, at han har modtaget betalingen. Dette kan være problematisk, da du stoler på, når sælgeren vælger at bekræfte betalingen.

Overførselsgrænser

LocalBitcoins-brugere har ingen begrænsninger på deres konti. Medlemmer kan indstille deres egne salgs- eller købsgrænser og priser.

Sikkerhedsfunktioner

I denne Localbitcoins-gennemgang kan du finde ud af, at udvekslingsplatformen inkluderer sikkerhedsfunktioner, såsom tofaktorautentificering, HTTPS-webkryptering, SMS- og e-mail-alarmer, Login Guard, PGP-kryptering til e-mail-kommunikation og spærretjeneste.

Deponeringen har de penge, der er sendt af køberen, og midlerne frigøres, når sælgeren bekræfter, at handlen var vellykket.

Handelsplatformen blev hacket i 2015 via sin LiveChat-konto og mistede cirka 17 BTC fra kundeporteføljer. Et år tidligere brød en hacker ind på sine servere, men LocalBitcoins hævdede, at ingen kundedata blev stjålet. I januar i år led børsen et sikkerhedsbrud, der varede omkring 5 timer, hvor hackerne brød ind på seks brugerkonti og stjal mere end BTC 7.9.

Selvom LocalBitcoins i modsætning til andre børser ikke behøver kryptovaluta på platformen for købere, skal sælgere bruge deres interne tegnebogssystem til platformens escrow-tjenester.

LocalBitcoins Kunde support Anmeldelse

LocalBitcoins supportteam kan nås døgnet rundt via et e-mail-billetsystem, men det er vurderet til ikke at være lydhørt, med brugere, der klager over, at de ikke fik noget svar på deres e-mails.

I en udvekslingsanmeldelse er support et meget vigtigt aspekt, da mange platforme har problemer på dette område.

LocalBitcoins Exchange Review Omdømme

Mange kunder har rapporteret at komme i kontakt med falske brugere eller blive snydt på platformen.

Der er mange online anmeldelser, der beskriver, hvordan brugere blev snydt, hvilket med tiden har påvirket børsens omdømme. Det er faktisk ikke LocalBitcoins skyld, hvis bedragere bruger platformen til at rive folk af. Problemet er, at peer-to-peer-handel medfører mange risici, og forhandlere bør tage alle sikkerhedsforanstaltninger.

Platformen har også et afsnit, hvor brugerne kan sende svindel og fidusadvarsler, for at advare andre handlende om deres oplevelse og for at undgå handel med disse brugere.

LocalBitcoins.com stod over for et enormt tilbageslag fra samfundet, da det begyndte at håndhæve strengere Know-Your-Customer (KYC) -protokoller i begyndelsen af ​​2018. Da et af dets salgsargumenter var bruger-anonymitet, da du kun havde brug for en e-mail for at registrere, mange brugerne var kede af, at P2P-platformen indførte disse regler.

I afsnit 2.4 hedder det, at “bekræftelse af konto med et id i øjeblikket er obligatorisk for alle annoncører og brugere, hvis handelsvolumen overstiger [en] bestemt grænse.” Virksomheden begrundede, at overgangen blev foretaget for at beskytte brugere mod svig, hvidvaskning af penge, kriminelle aktiviteter og andre ulovlige aktiviteter.

LocalBitcoins anmeldelse: dom

LocalBitcoins er en udvekslingsplatform, der letter peer-to-peer Bitcoin-handel. Gebyrstrukturen er fordelagtig for købere, men ulempen er, at der er mange falske handlende, der misbruger platformen og ønsker at svindle folk med deres penge.

LocalBitcoins Exchange: Fordele og ulemper

Fordele:

 • Bredt udvalg af betalingsmuligheder
 • Bred geografisk dækning
 • Køb / salg mængder har ingen grænser;
 • Enkel gebyrstruktur
 • Ingen gebyrer for købere.

Ulemper:

 • KYC-krav kompromitterer anonymitet;
 • Fidushandlere er almindelige;
 • Du er afhængig af sælgeren for at bekræfte betalingen;
 • Kan få priser højere end markedsværdien af ​​Bitcoin.

Funktionsbillede: wethecryptos.net

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me