Ledger Nano S Review: Ting at vide, før du bestiller

hovedbog nano s

Ledger Wallet enheder er hardware-tegnebøger, der kan bruges til at sikre din kryptovaluta. De fleste af os er vokset i en æra, hvor tegnebogen betyder en lille foldetaske, der bruges til at holde kontanter og små plastkort som betalingskort, kreditkort osv., Men siden introduktionen af ​​kryptokurrency i 2009 og dens enorme vækst er der en alvorlig efterspørgsel efter nogle mekanismer til at sikre disse digitale penge. Ledger Wallet S er opfundet for at imødekomme denne efterspørgsel.

Så spørgsmålet, der dukker op, er:

Hvad er Ledger Wallet S, og hvorfor har vi brug for det?

Ledger Nano S er en af ​​de mest populære hardware-tegnebøger til kryptolagring. Tegnebogen blev designet til at gemme en lang række kryptokurver og har de højeste sikkerhedsfunktioner. Ledger er meget rost af investorer, der ønsker at holde deres digitale aktiver sikkert og bliver købt af entusiaster fra over 160 lande.

køb hovedbog nano s

Virksomheden bag storbogen

Ledger, firmaet, der oprettede denne tegnebog, har mange års erfaring med at udvikle sikkerhedsløsninger til blockchain-apps og kryptoer. Virksomheden blev grundlagt i 2014 og har kontorer både i San Francisco og Paris og beskæftiger et team på 130 udviklere.

Ledger er specialiseret i at skabe forskellige tjenester og produkter til sikkerhed for kryptokurrencyaktiver til både virksomheds- og individuel brug. Virksomheden har skaffet over 85 millioner dollars i fire investeringsrunder.

brugergrænseflade

Brugergrænsefladen til Ledger Nano S er nem at bruge og navigere og har en meget ligetil proces. Vi finder den installationsprocessen senere nedenfor.

Efter installationen skal du vælge en nål, hvorefter der genereres et frø på 24 ord. Hele den oprindelige konfiguration skal udføres på under 5 minutter.

Herefter skal du gennemse de mange tilgængelige apps og installere dem, du har brug for til dine digitale valutaer. Disse apps er ansvarlige for at hjælpe dig med at sende eller modtage dine mønter. Apps er pænt designet, så du nemt kan se, hvordan du sender og modtager transaktioner, opretter nye konti, ændrer skærmindstillingerne og andre funktioner.

EN Ledger Live desktop software er også tilgængelig, som kan bruges til at generere Bitcoin-adresser til fondstransaktioner, se kontooplysninger og valutakursen.

Ledger Nano S tegnebog har indbygget kompatibilitet med eksisterende tegnebøger, så du har ikke opsat alle tegnebøgerne til dine mønter. Bitgo, MyEtherWallet, Copay, MyCelium, Electrum, er nogle af de online tegnebøger, der understøttes af Ledger.

Understøttede mønter og tokens

Ledger Nano S er fantastisk til forhandlere, der ønsker en diversificeret portefølje, da den understøtter over 1000 typer digitale aktiver. Listen inkluderer alle de populære mønter og mange eksotiske altcoins:

Bitcoin Litecoin Zcash Tether
Ethereum Dash Dogecoin Fantastisk
Bitcoin kontanter Monero IOTA Ethereum Classic
Krusning EOS Cardano ERC20-baserede tokens
Litecoin NEO TRON

Opsætning og brug af Ledger Nano S

For at starte opsætningen skal du slutte enheden via et USB-kabel til din computer. Ledger åbner og henviser dig til følgende URL: https://www.ledgerwallet.com/start/ledger-nano-s

Først skal du konfigurere en PIN-kode til enheden. Ved at trykke på de to knapper på siden kan du navigere indstillingen op og ned, og når du trykker på dem begge på én gang, bekræfter du valget.

PIN-koden skal være mindst fire cifre. Herefter genereres en frøsætning på 24 ord. Når du har skrevet hvert ord ned, beder tegnebogen dig om at kontrollere fire af dem ved at bekræfte de ord, den viser.

Herefter vises meddelelsen “Din enhed er nu klar”.

Installation af apps

For dem, der ønsker at bruge Chrome-browseren, er der flere apps, der kan installeres på enheden for at administrere dine kryptoer. Ledger har sine egne Chrome-apps til Bitcoin, Ethereum og Ripple.

Du skal dog først installere appen “Ledger Manager” og huske, at Ledger Nano S samtidigt kan understøtte fem forskellige apps. Klik på den grønne downloadknap ved siden af ​​valutaen for at vælge de apps, du vil installere fra manager.

Efter download og installation af Bitcoin-appen skal du køre den og indtaste den nødvendige PIN-kode, hvorefter du kan vælge at oprette en Bitcoin-adresse, hvis du ikke allerede har en. Du kan vælge en Legacy- eller Segwit-adresse.

Slukning af Ledger Nano S

Da Ledger Nano S ikke får strøm fra et batteri, slukkes det automatisk, når du tilslutter det fra din computer eller tegnebog.

Ledger Nano S Security

De mest roste og vigtige aspekter af Ledger er dens sikkerhedsfunktioner.

Fysiske knapper

Enheden kan tilgås ved at trykke på to fysiske knapper, hvilket er en handling, der kræves, når du bekræfter en betaling. Dette betyder, at transaktioner ikke kan bekræftes af hackere.

Pinkode

Ledger Nano S tegnebog er sikret med en PIN-kode valgt af brugeren ved opsætning. PIN-koden sikrer, at hvis du mister din enhed, kan ingen få adgang til dine kryptofonde. Hvis nogen får fat i din tegnebog og forsøger at få adgang til den, sletter enheden sig selv efter tre forkerte forsøg.

Anti-manipulationsforsegling

Kassen leveres med manipulationssikker tape omkring emballagen. Hvis dette bånd ser ud til at være ændret på nogen måde, er det sandsynligvis nogen, der manipuleres med din enhed, før den ankom til dig.

Offline opbevaring

Cryptos, der er gemt i online tegnebøger, kan let målrettes af hackere. Imidlertid gemmer hardware-tegnebøger digitale mønter offline, hvilket betyder at de ikke har nogen forbindelse til internettet overhovedet, hvilket forhindrer hackere eller malware i at komme til dem.

24-ords adgangssætning

Der genereres en 24-ords sætning, og denne skal bruges, hvis du vil tage backup af din tegnebog, hvis du mistede den eller beskadigede den.

Secure Element Chip

Tegnebogen har en integreret “chipkortchip”, som har et sikkert element. Disse meget sikre chip gennemgår en avanceret evaluerings- og certificeringsproces foretaget af tredjeparter.

Denne type foranstaltning er næsten umulig at bryde og kan være vært for applikationer eller gemme data sikkert. Disse chips kræver enorm tid og kræfter, hvis de skal hackes.

køb hovedbog nano s

Hvor kan man købe Ledger Nano S

Ledger Nano S kan købes fra officielle Ledger-websted eller fra autoriserede tredjeparter, der sælger produktet (Amazon).

Kostpris Nano S

I øjeblikket sælges tegnebogen til en pris på omkring $ 60 US afhængigt af forhandleren.

Brugerudtalelse

De fleste kundeanmeldelser viser, at Ledger Nano S har opfyldt alle deres forventninger. Brugere har rapporteret en glat brugeroplevelse og har ingen klager over det.

Fordele og ulemper

Ledger Nano S anvender en række sikkerhedsforanstaltninger for at sikre kryptofondens sikkerhed. Den største fordel ved at bruge Ledger-tegnebogen er, at hvis du mister enheden, kan du gendanne din saldo på en anden storgaportefølje. Alt hvad du behøver er den 24-ords gendannelsesfrase, som du aldrig bør afsløre for nogen anden person.

En anden stor fordel ved at bruge Ledger-tegnebogen er, at din private nøgle aldrig forlader enheden. Det forbliver altid inde i enheden, uanset om du bruger Ledger Nano S eller andre typer – for eksempel Ledger Blue.

Det er dejligt, at tegnebogen har kompatibilitet med en række forskellige tegnebøger og apps, der kan køre samtidigt på enheden.

En stor ulempe ville være, at den kommer med en højere pris, og at den mangler evnen til at tilføje brugerdefinerede adgangssætninger. Desuden er tegnebogen muligvis ikke egnet til dem, der aktivt bruger og ejer flere kryptoporte, da enheden har lav lagerplads.

Da du skal downloade en bestemt app til hver krypto, har du ikke nok plads til at installere dem alle, så du bliver nødt til at afinstallere apps, når du vil bruge en ny.

Afsluttende tanker

Der kan ikke benægtes, at Ledger Nano S er en top krypto hardware tegnebog. Hvis du ønsker at holde kryptoer i det lange løb, så er dette tegnebogen for dig.

Billedkilde: tokenclub.co

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me