GBP / AUD-hintaennuste Q4 2020: Pomppiminen kolmiossa

1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa GBP oli melko yliarvostettu verrattuna AUD: een, mutta ajan myötä [[GBP / AUD]] -kurssi on siirtynyt matalammaksi, menettää jossain vaiheessa yli puolet arvostaan ​​ja saavuttanut pohjan 1,43: ssa. -44 vuosina 2013–2014 vuosikymmenen kestäneen laskusuuntauksen jälkeen. Tämä on lasku 3,04: stä vuonna 2011. Sittemmin ostajat ovat palanneet näyttämölle, koska GBP / AUD nostaa matalia, mutta toisaalta myös korkeimmat lämpötilat ovat laskemassa, kuten kuukausittain näkyy kartoittaa. Tämä osoittaa epävarmuutta pitkällä aikavälillä, mutta liikkeet ovat vähemmän vakavia, kun hinta suuntautuu kohti kolmion kärkeä GBP / AUD.

Nykyinen GBP / AUD Hinta: $

Viimeaikaiset muutokset Ripple-hinnassa

Aika Muuta ($) Muuta%
30 päivää +0,01 +1,0%
6 kuukautta -0,20 -10,5%
1 vuosi +0,02 +1,0%
5 vuotta -00.33 -15,3%
Vuodesta 2000 -1.18 -39,0%

 

Sekä GBP että AUD ovat melko epävakaita, mutta GBP on etusijalla varsinkin Brexitin jälkeen. Kuten kaaviosta käy ilmi, GBP / AUD ei kuitenkaan ole koskaan puuttunut volatiliteetista. Itse asiassa tämä on yksi kaikkein epävakaimmista valuuttapareista yhdessä GBP / JPY: n ja kourallisen muiden parien kanssa. Mielenkiintoista tässä parissa on se tosiasia, että vaikka muita pareja ohjaavat perustekijät ja kaupankäyntitasoina käytetään teknisiä indikaattoreita, tässä hinta noudattaa teknistä kuvaa, nimittäin kolmioa ja liikkuvia keskiarvoja, ja perustekijät palvelevat vain hinnan siirtämistä teknisten indikaattoreiden välillä. Aussie hyötyi Kiinan talouden suuresta laajenemisesta 2000-luvulla, kun taas Brexit lähetti parin alas vuoden 2016 jälkeen. Tällä hetkellä koronavirus ajaa tunteita tälle parille. 

 

GBP / AUD -ennuste: Q4 2020      GBP / AUD -ennuste: 1 vuosi GBP / AUD -ennuste: 3 vuotta     
Hinta: 2,0 – 2,3 dollaria 

Hintaohjaimet: Brexit, COVID-19-toimenpiteet Australiassa, Riskitunnelma, tekniset tiedot

Hinta: 1,70 – 1,75  

Hintaohjaimet: Brexitin jälkeen, maailmanlaajuinen riskitunnelma, Yhdysvaltain jälkeiset vaalit, maailmantalouden elpyminen

Hinta: 1,40-1,50

Hintaohjaimet: EU: n ja Ison-Britannian kauppasuhteet, markkinatunnelma, globaali politiikka

 

GBP / AUD Live -kaavio

GBP / AUD

GBP / AUD-hintaennuste seuraavalle 5 vuodelle

COVID-19 ja Kiina AUD: lle 

Kuten edellä mainittiin, Australia on Kiinan läheinen kauppakumppani, joka on hyötynyt siellä vallinneesta talouskehityksestä. Vienti ulkomaille, lähinnä Kiinaan, on auttanut Australian dollaria vuodesta 2000, kun Kiinan talous on kasvanut. Kaupalliset suhteet Kiinaan ovat auttaneet parantamaan AUD: n tunnetta jälleen maaliskuusta lähtien, kun Kiina alkoi jättää COVID-19-pandemian taakseen, kun se oli vasta alkamassa muualla maailmassa. Mutta Yhdysvaltojen ja Kiinan välinen kauppasota, joka muuten on edelleen liikkeellä, ei ole kovin suotuisa Australian taloudelle ja AUD: lle. Jos Donald Trump voittaa vaalit marraskuussa, kauppasodan odotetaan jatkuvan. 

Muuten, Australia oli yksi niistä maista, joihin koronavirus kärsi vähiten, ja lukitukset eivät alun perin vaikuttaneet siihen. Se oli myönteinen AUD: lle, ja sen seurauksena Aussie on kääntynyt melko nousuun maaliskuun jälkeen, kun AUD / USD on noussut noin 19 senttiä syyskuuhun saakka. GBP / AUD menetti tänä aikana noin 25 senttiä. Mutta sitten rajoitukset pantiin täytäntöön, ja Aussie alkoi osoittaa heikkouden merkkejä, joten pomppiminen kolmion alariviltä syyskuussa, kuten selitämme alla olevassa teknisen analyysin osassa.

Brexit ja COVID-19 Isossa-Britanniassa

Isossa-Britanniassa koronavirustilanne ei näytä kovin lupaavalta yrityksille, jotka haluavat suunnitella tulevaisuutta. Kun koronavirus alkoi leviää Isossa-Britanniassa, Boris Johnson kieltäytyi aluksi lukituksista, mutta myöhemmin hän alkoi tukea heitä joutuessaan itse viruksen uhriksi. Yhdistyneessä kuningaskunnassa tapahtui vakavia seisokkeja maaliskuusta toukokuuhun, ja talous koki huomattavan supistumisen, mutta sitten se palautui uudelleen avaamisen jälkeen. Tällä hetkellä Ison-Britannian talous pysyy vauhdilla, ja palvelut eivät ole laskeneet supistumiseen kuten muualla Euroopassa, mikä on hyvä merkki, kun maailmantalous hidastuu jälleen. Jatkuvien lukkojen uhka vahingoittaa kuitenkin taloudellista tunnetta ja Englannin puntaa. Brexit-tilanne ei myöskään näytä liian myönteiseltä, kun Britannia etenee lähemmäksi kaupan ulkopuolista Brexit-skenaariota, kun molemmat osapuolet pitävät kiinni kannastaan, kun taas kello edelleen tikittää. Vaikka he kokoontuisivatkin, he tarvitsevat vuosia päästäkseen kauppasopimukseen, mikä on hyvin monimutkainen asia. Joten vuoden 2021 pitäisi olla laskeva GBP: lle, mutta tekniset ja perustekijät eivät välttämättä aina sovi yhteen, joten katsotaanpa teknistä kuvaa.   

Tekninen analyysi – kunnioittaako GBP / AUD kolmiota?

[[GBP / AUD]] kävi kauppaa yli $ 3: n vuonna 2000 vahvan nousutrendin jälkeen, joka alkoi vuonna 1996. Mutta 2000-luku oli kauhea vuosikymmen tälle valuuttaparille, koska GBP menetti huomattavaa arvoa AUD: aa vastaan vuoden 2007 finanssikriisin jälkeen. 200 SMA (violetti) tarjosi jonkin verran tukea vuosikymmenen puoliväliin mennessä, mutta sen jälkeen kun 100 SMA (vihreä) muuttui kuukausikaavion vastarinnaksi, paine negatiiviseen puoleen kertyi tähän pariin, ja se kaatui matalammaksi vuoteen 2013 asti ja putosi. arvoon 1,44. Tämä tarkoittaa, että GBP / AUD menetti yli puolet arvostaan ​​laskun aikana, mutta se muuttui myöhemmin korkeammaksi, ja vuoden 2015 loppuun asti pari nousi.

 

100 SMA on muuttunut tueksi nyt kuukausikaaviossa

200 SMA on kuitenkin tällä kertaa muuttunut vastarinnaksi, hylkäämällä tämän parin, joka muuttui laskevaksi muodostaen muutaman vasara-kynttilänjalan liikkuvan keskiarvon alapuolelle, mikä merkitsee laskevaa kääntymistä. Myyjät laskivat hintaa alemmaksi, mutta he eivät voineet jatkaa suurempaa laskutrendiä. Korkeammat alamäet vuonna 2016 tappoivat toiveet laskusta edelleen. Hinta nousi 2 dollarin yläpuolelle jälleen tämän vuoden alussa, mutta koronaviruksen puhkeaminen muutti AUD: n erittäin laskevaksi syyskuuhun saakka ja hinta laski takaisin. Mutta nouseva trendi ja 50 ja 100 SMA olivat liikaa, mikä aiheutti hinnan nousevan takaisin liukuvien keskiarvojen yläpuolelle. Tämä kynttilänjalka syyskuusta ja kolmio itse osoittavat nousevan nousun nyt, ja on erittäin todennäköistä, että GBP / AUD hyppää kolmiopaikalle noin 2 dollarilla vuoden 2020 loppuun saakka. Mutta sitten hinta todennäköisesti kääntää alaspäin ja rikkoa kolmio haittapuolelle, kun Yhdistynyt kuningaskunta menee pois EU: sta ilman kauppaa.    

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me