Hvor meget Bitcoin [BTC] ejer Wall Street?

reklame Phemex

De bedste virksomheder, der deltager i Bitcoin [BTC] -løb, er MicroStrategy, Square Inc., Stone Ridge Asset Management og GrayScale. I går 31. oktober fejrede kryptokonge Bitcoin (BTC) sin 12-årsdag siden frigivelsen af ​​Bitcoin-hvidbogen. Bitcoin skubbede forbi $ 14.000 niveauer og registrerede sin største nogensinde månedlige lukning i de sidste 34 måneder efter tyrløbet i 2020.

Det månedlige stearinlys af Bitcoin lukker over $ 13.000 for første gang siden december 2017. wow pic.twitter.com/xPGNzlnQAQ

– Joseph Young (@iamjosephyoung) 1. november 2020

Analytikere siger, at Bitcoin er klar til at bryde forbi sin all-time high på $ 20.000 sandsynligvis i løbet af det næste år. Årsagen bag dette er imidlertid en strøm af penge, der kommer ind i Bitcoin fra Wall Street.

2020 har været året, hvor dynamikken i den globale økonomi har skiftet betydeligt, da investorer forbliver på afdækningen. Coronavirus-pandemien har ramt virksomheder og den globale økonomi, og det ser ud til, at slutningen ikke er i nærheden af ​​Europa, der går ind i den anden fase af lockdown, og USA registrerer en ny bølge og stigning i tilfælde.

I dette tilfælde forbliver Bitcoin (BTC) centrum for tiltrækningskraft og som en potentiel afdækning mod faldende renter og stigende inflation. Bitcoin, også populært som “Digital Gold”, har formået at svinge Wall Street-giganterne med succes de sidste par måneder.

Med de nylige bevægelser har Bitcoin også distanceret sig fra traditionelle aktiver som guld og fortsætter med at nå positionen som dominans. Bitcoin-kritiker og Wall Street-gigant måtte i sidste ende indrømme, at årtusinder klart foretrækker at stable Bitcoins (BTC) frem for det gule metal.

Wall Street’s ejer betydelig Bitcoin [BTC] -forsyning

Fra nu af er fire store wall street-firmaer kommet ind i Bitcoin [BTC]. Nedenfor er detaljerne om deres bitcoin-beholdninger og deres fremtidige planer.

  • Fra sine Q3 2020-tal ejer MicroStrategy i alt 38.250 BTC til en gennemsnitlig købspris på $ 11.111 pr. Bitcoin.

I løbet af de sidste par måneder kommer nogle enorme beløb af institutionelle penge fra Wall Street til Bitcoin. Business Intelligence-firma MicroStrategy rørte bevægelsen ved at hælde næsten en halv milliard dollars af sine ledige kontanter i Bitcoin.

Det samlede køb ligger på $ 425 millioner. Med denne massive BTC-beholdning kontrollerer MicroStrategy en komplet Bitcoin-node eller 0,02% af den samlede Bitcoin-forsyning.

Imidlertid er disse køb til den nuværende BTC-pris en massiv $ 515 millioner værd, hvilket betyder, at virksomheden allerede realiserer 20% plus afkast inden for en meget kort periode. Interessant nok har MicroStrategy’s betalt sig godt i en grad, at det med sine BTC-investeringer klokket $ 100 millioner plus afkast på meget kort tid mod $ 77 millioner afkast i de sidste tre år.

MicroStrategy registreret dets stærkeste kvartal (3. kvartal 2020) i år og et 60% spring i sin andel fra 2020-bunden. Spild bønnerne yderligere fortalte firmaets administrerende direktør og Bitcoin-tyren Michael Saylor for nylig, at han personligt ejer over 17.000 BTC med et samlet køb på næsten 240 millioner dollars..

Nogle har spurgt, hvor meget #BTC Jeg ejer. Jeg personligt #hodl 17.732 BTC, som jeg købte til $ 9.882 hver i gennemsnit. Jeg informerede MicroStrategy om disse beholdninger, inden virksomheden besluttede at købe #bitcoin for sig selv.

– Michael Saylor (@michael_saylor) 28. oktober 2020

  •  Sidste måned hældte Jack Dorsey-støttede Square Inc. en massiv $ 50 millioner i Bitcoin. Virksomheden erklærede køb af over 4700 BTC til en gennemsnitlig pris på $ 10617,96 pr. BTC.

Selvom det kun er 1% af Squares samlede aktiver under forvaltning, er forskydningen i Square’s strategi fra traditionelle aktiver mærkbar. Jack Dorsey, der flere gange har henvist til Bitcoin (BTC) som klodens valuta, er fortsat bullish om sin fremtid. Square Cash App er allerede populær blandt årtusinder for Bitcoin-køb, og dermed kommer virksomhedens adgang til BTC ikke som nogen stor overraskelse.

  • Et andet stort navn fra Wall Street – Stone Ridge Asset Management – rapporterede at have mere end 100 millioner dollars i BTC som sin “Primary Treasury Reserve Asset”.

Tidligere på måneden annoncerede Stone Ridge datterselskab NYDIG at hæve mere end $ 50 millioner i finansiering af vækstkapital. NYDIG er en af ​​de førende udbydere af Bitcoin-løsninger til “institutionelle allokatorer, virksomheder, investeringsrådgivere og enkeltpersoner med høj nettoværdi”. I øjeblikket forvalter NYDIG to store Bitcoin-fonde hver over $ 150 millioner.

  •  Vi taler om så store navne, at vi ikke kan glemme gråtoner.

I sin seneste rapport om investering af digitale aktiver rapporterede virksomheden en massiv $ 700 millioner plus institutionel pengereegn i Grayscale Bitcoin Trust i september-slutningen af ​​kvartalet. Bitcoin Trust har registreret over en 150% stigning i institutionelle penge år til dato.

Grayscale Bitcoin Trust tegner sig alene for 82% af virksomhedens samlede aktiver under forvaltning (AUM) på 7,3 milliarder dollars. Det har også registreret en massiv tilstrømning af midler denne måned. Gråtoner har aggressivt kørt sin “Drop guld”Kampagne for at trække flere spillere til Bitcoin.

Hvem er den næste?

Det ser ud til, at vi langsomt kommer ind i de zoner, hvorefter der ikke vil være noget at se tilbage på. Ex Goldman Sachs hedgefondschef Raoul Pal forudsagde for nylig, at giganter som Microsoft og Apple kunne komme ind i BTC fremadrettet.

En tidligere Goldman Sachs hedgefondsforvalter forventer, at nogle af verdens største virksomheder tilføjer bitcoin til deres balance – udpeger teknologigiganterne Apple og Microsoft som to muligheder: af @BillyBambrough https://t.co/y2EotA7mRA

– Forbes Crypto (@ForbesCrypto) 30. oktober 2020

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me