Bitcoin Race er i gang, da milliardær Mogul afslører, at han har 10% af sin portefølje i BTC

Kryptoverdenen blev for nylig efterladt begejstret, efter at Ricardo Salinas Pliego, den næstrigeste mand i Mexico, afslørede, at han havde 10% af sin likvide portefølje i Bitcoin. Milliardæren født i Mexico City tilbage i 1955 har gjort sin formue gennem medier, økonomi, telekommunikation og finansiering. Han ser ud til at være en sand tro på Bitcoin og dets potentiale. Han delte en video, der for nylig blev fanget i et uspecificeret latinamerikansk land, hvor bankarbejdere ses kaste affaldsposer fyldt med papirnoter i en dumpster. Pliego tilføjer, at papirpenge er værdiløse, og det er derfor det er godt at diversificere din investeringsportefølje.

De sedler, der dumpes, ser ud til at være venezuelanske bolivarer, herunder 10.000 sedler, der blev udstedt for et par år siden, før sedler blev redenomineret, da amtet forsøger at bekæmpe inflationskrisen. Et par timer efter deling af videoen ville milliardæren dele en tweet hvor han anbefaler The Bitcoin Standard – en bog, der giver indsigt i, hvad kryptovalutaen handler om, og hvordan den beskytter borgerne mod en regeringsovertagelse af deres økonomi. Og det er i denne tweet; han afslører, hvor meget af hans nettoværdi, der er investeret i BTC.

I øjeblikket er Bitcoin på en tåre, der handler over $ 18.000 for første gang siden december 2017. Og i modsætning til det tidligere tyrløb, hvor mønten toppede sig til $ 20.000, synes der ikke noget tegn på at bremse denne gang takket være flere faktorer. Nu er der mindre overhype af mennesker, der ikke er opmærksomme på, hvad kryptovalutaen handler om. Det ser ud til, at der er stigende accept for kryptokurver, og dette er tydeligt blandt institutionelle investorer, der har investeret stærkt i branchen. Ifølge Pliego, som er den 166. rigeste mand på verdensplan, har institutionel adoption langsomt plukket damp siden lanceringen af ​​Graysales Bitcoin Investment Trust, der blev lanceret tilbage i 2016.

Detailinvestorer er også interesserede

Det er ikke kun institutionelle investorer begejstret for Bitcoin, men selv detailinvestorer forsøger at komme ind på handlingen for at sikre, at de ikke går glip af. Ifølge Googles tendenser er antallet af mennesker, der søger, hvordan man investerer i Bitcoin på platforme som Liber Ltd. har toppet. I modsætning til konventionelle kryptokursudvekslinger, hvor du kan købe aktivet selv og holde fast i det, mens du venter på, at prisen stiger, før du sælger til fortjeneste, giver en platform som Liber Ltd en mulighed for at handle CFD-produkter til forskellige finansielle instrumenter som kryptokurver.

Dette betyder, at du ikke behøver at købe det underliggende aktiv i sig selv og behøver at bekymre dig om at gemme det og håndtere andre ulemper, der følger med opbevaring af aktivet, som at miste penge, hvis prisen falder. På Liber Ltd kan du spekulere i prisen på BTC og andre kryptokurver og fortjeneste, når priserne stiger eller falder. Og hvis du handler ved hjælp af platformens Libfx-token, få rabatter. Libfx er et ERC-20 standard token med en samlet forsyning på 35.000.000. Ikke kun bruges det til betaling på handelsgulvet, men det giver også sine brugere adgang til specielle salgsfremmende programmer og rettigheder til at købe selskabets aktie, når de først er noteret på børsgulvet. Det blev noteret på coinmarketcap.com i slutningen af ​​august og fik straks trækkraft og handlede så højt som $ 79.

Andre velhavende personer vil ikke gå glip af det

Nu viser det sig, at andre velhavende individer ikke vil gå glip af den seneste boom. Ifølge en nylig undersøgelse fra Devere Group, en stor uafhængig finansiel rådgiver, planlægger 73% af millionærer at investere i kryptomønter som BTC, ETH, og XRP inden udgangen af ​​2022. Et flertal af denne gruppe var allerede investeret i digitale aktiver, ifølge firmaet.

Undersøgelsen omfatter over 700 enkeltpersoner med stor nettoværdi baseret over hele verden med investeringsaktiver på over $ 1 million og som var en del af firmaets kundebase. Ifølge Nigel Green, hvem er grundlæggeren af ​​Devere Group, det nylige rally, der ser BTC op med 125% siden starten af ​​året, har været vanskeligt for velhavende investorer at ignorere, da der nu er en voksende accept af, at kryptokurver er pengernes fremtid, og disse personer don t ønsker at gå glip af.

Green mener, at de nylige kursgevinster i BTC har noget at gøre med øget interesse fra institutionelle investorer, herunder nogle Wall Street-banker, der “udnytter de enorme afkast, aktivet i øjeblikket tilbyder.”

PayPal beslutningen om at tillade sine brugere at købe, sælge og opbevare kryptomønter som BTC er en anden grund til, at Bitcoin er vidne til enorme gevinster. Dette har inspireret flere berømte hedgefondforvaltere til at hævde, at BTC har potentialet til at overgå guld som en alternativ valuta. Når det gælder pris, på $ 18.000, er BTC ti gange prisen på guld, men når det kommer til markedsværdi på $ 330 milliarder, er Bitcoin-markedet kun en brøkdel af guldmarkedet til en værdi af over $ 9 billioner.

Berømtheder kommer i gang med handlingen

For nylig, Rapper Logic afsløret at han havde investeret 6 millioner dollars i Bitcoin i sidste måned. ISIS-rapperen afslørede gennem Instagram-historier på sin konto. Der er dog ingen måde at underbygge, om der er sandhed i denne sag. Hvis det stadig er gyldigt og forudsat at han foretog sin investering i begyndelsen af ​​den sidste måned med BTC-handel omkring $ 10.550, kunne hans portefølje nu være 10 milliarder dollars værd.

Maisie Williams er en anden berømthed, der har afsløret, at hun er investeret i BTC. I en nylig tweet, hun spekulerer på, om hun skulle gå langt eller kort på kryptovalutaen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me