ABCC Exchange -katsaus

Vaihto on kriittisen valuutan välttämättömyys ja olennainen osa sitä. Tänään, kun salaustilassa on yli satoja salausvaihtoa, kilpailu vain kasvaa. Mutta kaikki nämä vaihdot eivät ole samanlaisia. Itse asiassa ne eroavat toisistaan ​​ja tarjoavat monia ainutlaatuisia ominaisuuksia. Joten mitä tarkalleen ABCC-salausvaihdolla on sinulle tarjottavaa? Jos haluat tietää kaiken tästä suhteellisen uudesta vaihdosta salakadulla, sukeltaa ABCC Exchange -katsauksessa!

ABCC – “Turvallinen ja läpinäkyvä vaihtoalusta”

“ABCC Digital Asset Exchange (ABCC) on maailmanluokan pörssi, joka tarjoaa digitaalisen omaisuuden sijoittamista ja kaupankäynnin ratkaisuja käyttäjille maailmanlaajuisesti.”

Kohdistamalla kipupisteet, kuten varovaisen digitaalisen omaisuuden arviointikehyksen puuttuminen, digitaalisten omaisuuserien puute ja turvallisuusasiat, ABCC keskittyy tarjoamaan laadukkaan ja turvallisen kaupankäyntialustan kryptovaluutoille.  

Vaihdon seuraama liiketoimintamalli on sekoitus omistettua moniulotteista arviointikehystä, digitaalisen omaisuuden innovaatiota sekä alkuvaiheen blockchain-projektiinvestointeja ja inkubaatiota.

Alkuperäinen tunnus: AT-tunnus

ABCC-vaihdon alkuperäinen tunnus on ABCC Token (AT Token), jonka kokonaismäärä on 210 miljoonaa. AT-tunnuksen avaushinta on ollut 0,5 dollaria, joka muutamassa tunnissa lanseerauksesta nousi.

Hallitsevat politiikat

ABCC: llä on yksinkertainen, helppokäyttöinen ja helppokäyttöinen verkkosivusto, joka sisältää kaikki sen käyttäjille tarjotut tiedot, joka on saatavana myös Androidilla ja iOS: llä. Heidän sovelluksensa Google-kaupassa sai paljon arvostusta, koska käyttäjät ovat tehneet yli tuhat kommenttia.

Rekisteröityäkseen ja varmistaakseen tilin, käyttäjän on vain napsautettava verkkosivuston Rekisteröi-painiketta, annettava sähköpostitunnuksensa ja hyväksyttävä asiakassopimus.

Vaihto noudattaa myös KYC: tä, joka vaatii voimassa olevan passin, kuvan passin kannesta ja henkilöllisyystodistuksesta, kansallisen henkilöllisyystodistuksen tai ajokorttityön, kuvan käyttäjästä, jolla on passi ja paperi käsinkirjoitetulla ABCC: llä, päivämäärä ja allekirjoitus.

Mitä tulee KYC: n loppuun saattamiseen, se tehdään aikaisintaan, vaikka voidaan seurata heidän sähkeryhmänsä ylläpitäjää. Voidaan kuitenkin nostaa jopa 2 BTC: tä ilman KYC: tä ja voi myös käydä kauppaa minun.

ABCC mainitsee erityisesti, että Yhdysvaltain, Kiinan ja Singaporen KYC-käyttäjät eivät ole sallittuja AT-kaupoissa johtuen siitä, että heitä on rajoitettu käytännön mukaisesti.

Ominaisuudet ja maksurakenne

ABCC-pörssi tarjoaa ja aikoo tarjota tulevaisuudessa asiakkailleen useita ominaisuuksia:

Salauskauppa – Alustalla on merkittävä määrä kryptovaluuttoja, joiden avulla voit käydä kauppaa sinulle sopivalla tavalla

Marginaalikauppa – Marginaalikaupan avulla ABCC tarjoaa sinulle vipuvaikutuksen tehokkaamman ja joustavamman omaisuuden allokoinnin saavuttamiseksi

Sopimuskauppa – Futuurit, optiot, sijoitussalkut ja muut kryptovaluuttoihin perustuvat omaisuusvakuudelliset arvopaperit ovat myös osa tämän pörssin palvelusuunnitelmaa

OTC-palvelut – Se tarjoaa kaupankäyntipalveluja tiskillä, kun taas sillä on kauppakumppaneita, kuten erittäin korkean nettovarallisuuden omaavia henkilöitä, perhetoimistoja, kaivosyrityksiä, hedge-rahastoja ja muita perinteisiä rahoituslaitoksia..

Ansaita & tuplaa palkkiot:

AT: n ansaitsemiseksi voi louhita merkin kaupankäynnillä minkä tahansa parin kanssa. Ilmeisesti kaupankäynnin aikana käyttäjät tuottavat 0,1% transaktiomaksusta. Sitten kuuden tunnin välein kaivostyöläiset saavat ehdotetun AT: n, joka perustuu heidän kaupankäyntimaksuihinsa ABCC: n keräämistä kokonaismaksuista. Toinen tapa ansaita ja tuplata palkintoja on Mining Referral Program.

Maksu:

ABCC veloittaa 0,1% kaupankäyntimaksuista jokaisesta liiketoimesta, johon liittyy yksi osapuoli. Lisäksi BTC, ETH ja USDT ovat perusvaluutta, kun taas AT sisällytetään tulevaisuudessa. Tämä kaupankäyntimaksu, joka on 0,1% kaupankäyntimääristä, veloitetaan vain perusvaluutassa.

Coinmarketcap-tietojen mukaan ABCC: llä on lähes 45 kryptovaluuttaa, jotka on lueteltu alustallaan ja yli sadalla markkinoilla. Lisäksi sen päivittäinen kaupankäyntivolyymi on yli 100 miljoonaa dollaria.

Luotettavuus

Lyhyessä ajassa ABCC on luonut läsnäolon markkinoilla. Joten luotettavuuden varmistamiseksi se käyttää Shard-pystyvää Trading Server Clusteria, jonka avulla vaihto voi käsitellä ja käsitellä valtavaa määrää tietoa.

Monikerroksisen dataarkkitehtuurin avulla se on “oma selvitysjärjestelmä, joka on lähes reaaliaikaisen selvityksen toteuttanut.” Alusta käsittelee myös miljoonien käyttäjien ottelut samanaikaisesti.

Lisäksi käyttäjien mielenkiinnon turvaamiseksi ja alustan vakaan ja sujuvan toiminnan varmistamiseksi ABCC on toteutettu pesunesto- ja huijausvastaisina mittauksina.

Turvallisuus

ABCC: lle turvallisuus on “ensisijainen huolenaihe”, joten sen suojausarkkitehtuuri sisältää kaksivaiheisen todennuksen, monen allekirjoituksen suojauksen sekä kuumien ja kylmien lompakoiden erottamisen.

Suurten tietojen avulla ja yhteistyössä alan johtavien kyberturvallisuusyritysten kanssa varmistetaan ja ylläpidetään pääoman turvallisuus, tilien turvallisuus, nostopalvelut ja turvatarkastus.

Asiakaspalvelu

ABCC tarjoaa kaikki tiedot selkeästi ja tarkasti käyttäjilleen verkkosivustonsa ja sovellustensa kautta. Kaivostoiminnasta, palkkioista, tarvittavista ilmoituksista, kryptovaluutan hinnoista uusiin listalle ja kaupankäyntisuosituksiin saakka se palvelee asiakkaitaan erittäin hyvin.

Vaihto palvelee laajaa ja monipuolista yleisöä tarjoamalla viisi kielivaihtoehtoa. Sen uutisosio tarjoaa yksityiskohtaista tietoa mm. Tulevista tapahtumista, tärkeistä ilmoituksista, palkkioiden jakamisesta ja lisäarvosetelien liikkeeseenlaskusta.

Huomautus sijoittajille

Huhtikuussa 2018 perustettu pörssi on edistynyt asteittain tarjoamalla asiakkailleen laatuominaisuuksia, kuten useita kaupankäyntivaihtoehtoja, palkitsemisohjelmia ja paljon muuta. Keskittyessä turvallisuuteen, joka on olennainen osa vaihtoa, asiakaskokemuksen ja tuen kanssa, foorumi erottaa kasvavan luettelon ominaisuuksista. Lisäksi, ABCCMyös natiivikoodi AT-tunnus kasvaa hyvällä vauhdilla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me