Crypto udveksler “gamification”, der fremmer brugeradoption som Bitcoin halverer nær

reklame Phemex

Cryptocurrency-samfundet afventer spændende den kommende Bitcoin-halvering på cirka 48 timer med udvekslinger øverst på listen. For nylig forsvandt en af ​​de bedste kryptovalutahandlere på Bitfinex, bearwhale, Joe007, fra internettet (lukkede både deres Twitter og udveksling leaderboard) efter et rapporteret tab på $ 15 mio. I BTCs seneste løb mod $ 10.000. 

Efterhånden som halveringen nærmer sig, er der en forventet eufori, at flere brugere vil komme ind i rummet, når valutahandelsvolumen gradvist stiger. Som de nye detail- og institutionelle brugere og handlende ombord på Bitcoin-netværket længes hver børs efter at være deres løsningsudbyder. Mens nogle krypto-udvekslinger vinder disse brugere, er det en stor udfordring at holde dem på platformen. 

En taktik, der stadig vokser på tværs af børser, som fremhævet af Joe007s berømmelse, der førte Bitfinex-leaderboardet, vedtager børser i stigende grad “gamification” af platformene for at holde sig foran kurven i brugeradoption. I denne artikel fokuserer vi på løsningerne “gamification” tilbyder kryptovaluta-udvekslinger på vej mod en mulig bullish kørsel efter halvering.

Et bullish blik på adoption efter halvering?

Kryptoindustrien vender langsomt tilbage til den bullish bullish rille i 2017, da analytikere og erfarne forhandlere forudsiger et potentielt tyrkørsel i det næste år, der muligvis kan bryde de højeste tider. Når vi går ind i den næste Bitcoin- og crypto-bull-run, fokuserer børser på at innovere de bedste løsninger til nye brugere ombord. 

Når vi ser tilbage på 2017s bullish løb, der satte BTC på et massivt løb til $ 19.800, og kryptokurver, der ramte ATH, pegede en specifik grund på det, at den enorme vækst i ICO’er og relaterede produkter. I denne periode blev en massiv stigning i investeringer i ERC-standard tokens oplevet, da brugeradoptagelsen steg kraftigt forbi taget. De fleste af disse ICO’er tilbød en eller anden form for konkurrence, der tilskyndede de bedste handlende, hvilket øgede den samlede brug af deres token. 

Udvekslinger brugte på deres side et gamification-element, der åbnede kryptoindustrien for traditionelle finansinvestorer og gennemsnitlige Joes, der både lokker dem til at handle på platformen. Binance er en ganske interessant sag, da den oplevede en eksplosiv vækst i 2017 bull run, da den integrerede sin leaderboard og tilbød tokenspecifikke konkurrencer i et forsøg på at øge brugernes optagelse på platformen. Andre topudvekslinger, der følger en lignende sti, inkluderer OKEx, Aluna.Social, Huobi og endda Brave browser (selvom det ikke er en udveksling)

Når vi går ind i endnu en hausse periode, vil vi se en lignende stigning i brugeroptagelse af kryptokurver forårsaget af mulig gamification på tværs af kryptokurrencyfeltet? 

“Gamification er simpelthen brugen af ​​incitamenter og belønninger for at tiltrække og tilskynde til engagement på en platform.”

Gamification-løsninger på tværs af børser 

Uden tvivl fører Binance revolutionen i kryptorummet med gamification på sin platform. I årenes løb har børsen gennemført snesevis af konkurrencer på platformen, der lokker brugere til platformen. Børsen udbetalte over 72.000 USDT (~ $ 72.000) til hver af sine største tilknyttede virksomheder sidste måned i sit Binance Futures-tilknyttede program i et forsøg på at øge brugerne til platformen.

Masser af tilhængere, men ikke meget indkomst?

Du kan have en rolle, mens du hjælper med at opbygge kryptofinansieringsområdet, svarende til traditionelle mæglere, men mere decentraliseret.

Bliv tilknyttet. https://t.co/2RN23Cq1UH

– CZ Binance ??? (@cz_binance) 8. maj 2020

Binance fører kryptoverdenen i gamification af sin platform, men er i øjeblikket udsat for hård konkurrence fra veletablerede børser som OKEx og andre kryptovirksomheder som Huobi, HedgeTrade og Aluna. Social, der leverer deres eget leaderboard, der dagligt belønner de bedste handlende. 

I et forsøg på at øge de samlede adoptionsrater for Bitcoin og den samlede handel på børser giver gamification en hurtig og rentabel løsning til børser i blockchain-branchen for at udvide deres markedsandel.

Bør børser bevæge sig mod gamification?

Som det ses gennem Binances massive vækstmønster siden 2017, er gamification en af ​​de vigtigste forretningsstrategier, som en startende kryptobørs kan tilbyde i et forsøg på at presse på for masseadoption. Så hvad er nogle af fordelene ved at gamify en krypto-handelsplatform?

  • Brugeropbevaring: Som diskuteret ovenfor er vedtagelse af brugere og fastholdelse af brugere de vigtigste grunde til, at en Bitcoin / crypto-udveksling skal fokusere på belønende systemer og tilknyttede programmer. Belønninger, der tilbydes de kunder, der har de bedste handler eller tophandelskunder, opretter et spil, der får handlende til at handle mere. 
  • Øjeblikkelig tilfredsstillelse: Industrier overalt i verden, herunder luftfartsselskaber og beklædningsindustrier, opretter gamification-taktik i et forsøg på at lokke kunder til at fortsætte med at købe fra dem eller købe mere. Brugerne belønnes derefter med loyalitetspoint (eller i kryptobørser, tokens), som derefter let kan indløses på platformen på handelsgebyrer blandt en række fordele. 
  • Erfaring med handelskendskab: Nogle analytikere har også hævdet, at gamification kan medføre øget erfaring i handel med kryptokurver til nybegyndere, og de tjener også i processen. 
  • Direkte kommunikationskanal: Andre udvekslinger Aluna.Social som et nøgleeksempel giver brugerne en chatplatform til at interagere og dele handelsstrategier i et forsøg på at fastholde brugere. 

Konklusion 

De fortsatte opkald fra et tyremarked i det kommende år efter Bitcoin-halveringsbegivenheden giver et passende tidspunkt til udveksling om bord til detailbrugerne til krypto. De børser, der tilbyder de bedste belønningssystemer og tilknyttede programmer som Binance, Aluna.Social, HedgeTrade og OKEx, vil sandsynligvis føre den næste massebølge af brugeroptagelse i kryptoindustrien.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me