OKEx-anmeldelse: Den mest pålidelige udveksling af digitale aktiver

OKex historie

Kilde: Wikipedia

OKEx er en kryptokursudveksling, der tilbyder fiat – til- krypto og krypto – til – krypto handelsmuligheder. Platformen er en filial af OKCoin.com, en børs baseret i Kina af Star Xu. OKCoin stoppede futureshandel i 2017, og OKEx overtog at tilbyde denne service.

Det API til futureshandel blev implementeret i juni 2017. Forholdet mellem de to spejler det fra tidligere GDAX (nu Coinbase Pro) og Coinbase, hvor den ene platform er rettet mod catering til detailkunder, mens den anden er dedikeret til erfarne forhandlere..

Virksomheden blev grundlagt i 2014 i Kina, men som Binance flyttede det også sin virksomhed til ø-nationen Malta.

Handelsplatform

OKEx er blandt de få krypto-udvekslinger, der tilbyder handlende en separat desktop-platform. Ud over dette tillader OKEx-platformen understøttelse af flere skærme. Dette giver dig mulighed for at duplikere hele layoutet flere gange og placere det på en anden skærm.

Interfacet er professionelt designet og har en række handelsmuligheder, der vil blive værdsat af erfarne forhandlere, men for begyndere kan det være ret overvældende.

OKCoin proprietære system tilbyder kortlægning, som er meget bedre end mange andre løsninger. Ordrebogen og båndet er placeret på højre side af siden.

Crypto-handel

Hovedtjenesten for enhver udveksling er deres krypto-til-kryptomuligheder. OKEx tilbyder support til en række tokens og mønter i fire hovedparametre – BTC, ETH, BCH og USDT. Det “Foretrukne”Giver brugerne mulighed for at holde styr på de tokens, de er interesseret i.

Designet er endnu en gang simpelt, men omfattende. En faneboks har mulighed for at købe og sælge sammen med de relevante priser og volumenoplysninger under den. Et diagram vises på højre side af hovedhandelsskærmen, der viser de seneste bud og beder.

Kilde: www.okex.com

Fiat to Token

OKEx tilbyder et relativt sjældent C2C-handelssystem, der fungerer meget som en over-the-counter handelstjeneste. Individuelle OKEx-brugere kan udføre handlende blandt dem og indstille deres egne priser i et sikkert og overvåget miljø. Tilbagetrækninger er også tilgængelige på C2C-markedet, som findes under hovedoverskriftens “Fiat to Token” -beholdning.

Når du får adgang til Fiat to Token skærm vises en liste over understøttede valutaer til venstre sammen med et prisdiagram, og valgmulighederne for at købe eller sælge til faste priser er placeret til højre.

Over priserne er der mulighed for at vælge mellem Verified Traders eller Individual Traders.

Futureshandel

OKEx kræver, at alle potentielle futureshandlere læser og giver sit samtykke til sin proprietære brugeraftale. Dette skyldes den relative kompleksitet og høje risiko for kryptokurrency-biproduktmarkedet. Brug af gearing kan resultere i store gevinster og store tab på kort tid, og OKEx ønsker at sikre, at brugerne forstår, hvad de vil blive involveret i.

Til futureshandel understøtter OKEx otte kryptoer: BTC, LTC, ETH, ETC, BCH, XRP, EOS og BTG.

Gebyrer

Gebyrerne på OKEx er blandt de laveste, der findes på markedet. Der opkræves et gebyr på 0,03% for åbning af en ny position, og for afslutning af transaktion opkræves intet. Sammenlignet med gennemsnittet på omkring 0,20-0,25%, der tilbydes af de fleste andre børser, er dette en ganske rimelig pris. I stedet inkluderer forexmæglere, der tilbyder Bitcoin-handel, kun deres gebyrer i spredningen.

Betalingsmetoder

Ved at være direkte knyttet til OKCoin giver OKEx sine brugere mulighed for at foretage en CNY-overførsel til den tidligere og handle på den mere avancerede børs. Platformen accepterer også kryptovalutaoverførsler i BTC, ETH og LTC.

OKEx-sikkerhed

OKEx tilbyder en to-faktor autorisationsmekanisme, som kan indstilles under konto registrering, og OKEx giver detaljerede instruktioner om, hvordan man ændrer administratoradgangskoder, men ingen andre detaljer vedrørende dens interne sikkerhed gives. Under hensyntagen til børsens konstante opdateringer, der specificerer, hvilke lande der i øjeblikket er forbudt fra børsen, er dette ret overraskende.

I oktober 2017 blev nogle OKEx-konti hacket. Udvekslingen erklærede, at kontiene var kompromitteret, fordi ofrene blev offer for phishing-forsøg, og det skyldtes ikke en fejl i OKExs sikkerhedssystem.

Platformen citerer forkert opbevarede og indstillede adgangskoder, personlige computere inficeret med malware eller brugere, der logger ind på offentlige computere, og “… andre platforme fik sikkerhedsproblemer, og en bruger indstillede den samme personlige adgangskode til OKEx og andre platforme” som ansvarlig for overtrædelserne.

OKB-token

OKB er børsens oprindelige symbol, og det fungerer som et incitament på OKB-platformen, mens virksomheden forbedrer sin blockchain. Tokenet har en samlet forsyning på 1 milliard – 70 procent af dette beløb er låst – og virksomheden dispenserer 50 procent af sine servicegebyrer resulteret i en uge hver fredag ​​til OKB-ejere. Den faktiske fordelte sum er baseret på en brugers OKB-volumen.

OKB gør det muligt for OKEx-forhandlere at have adgang til visse privilegier, såsom rabatter på servicegebyr, svarende til hvordan Binance bruger BNB.

”OKB vil fungere som en basetoken for at give globale blockchain-teams mulighed for at deltage i opførelsen af ​​en global børs,” sagde virksomheden.

Konklusion

OKEx handelsplatform understøtter en bred vifte af funktioner og handelssteder, der er målrettet mod mere avancerede forhandlere. Nybegyndere til kryptoverset vil have sværere tid med at tilpasse sig platformen, men de vil sandsynligvis finde noget nyttigt på OKEx.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me