Top 5 eksplosive kryptoer at købe efter den tredje Bitcoin-halvering

kryptoer at købe

Den tredje Bitcoin-halvering fandt sted i maj 2020. Men inden vi dykker ned i kryptoerne for at købe efter sidste halvering, lad os forstå, hvorfor kryptoaktiver har en lys fremtid som en investering.

Traditionelt er Bitcoin-halvering forbundet med bullish tendenser, der er vidne til i hele kryptorummet. Kryptopriser, ligesom andre varer, bestemmes af markedskræfterne mellem udbud og efterspørgsel. Hvis udbuddet falder, mens efterspørgslen forbliver konstant, skal priserne stige.

I løbet af den sidste Bitcoin-halvering faldt antallet af minerbelønninger fra 12,5 Bitcoins til 6,25 Bitcoins. Ifølge kryptomarkedsanalytikere katalyserede denne begivenhed en bullish tendens, hvor udbuddet forventes at stige med 2,5% i 2020 som Bloomberg tidligere rapporteret. I 2021 forventes udbuddet at stige med mindre end 2%.

Med dette i tankerne er her de bedste kryptoer at købe efter den tredje Bitcoin-halveringsbegivenhed.

Bitcoin (BTC)

jordnet.ne

Hvis du spekulerer på, om Bitcoin (BTC) stadig er en værdig investering i 2020, er svaret “Ja, det er det!”

Bitcoin er stadig markedsleder og en benchmarkstandard, som hver ny krypto vurderes på. Her er tre gode grunde til at købe BTC efter halveringsbegivenheden.

Cryptocurrency forventes at blive mainstream, ikke kun på Wall Street. Bitcoin har en begrænset cirkulerende forsyning på omkring 18 millioner mønter. Dette indebærer, at prisen sandsynligvis vil stige med en betydelig margin i fremtiden. Dens knaphed er en af ​​de faktorer, der driver Bitcoin-prisen højere.

Derudover har BTC en enorm markedsværdi, otte gange større ($ 121 mia.) End Ethereum, den næstbedste digitale valuta. Bitcoin kan stadig prale af det højeste daglige handelsvolumen, hvilket gør det lettere at handle.

Desuden, når kryptokurrency bliver accepteret over hele verden, vil regulering ødelægge en stor del af kryptosamfundet. Mange fidus tokens udfases, hvilket giver plads og efterspørgsel efter mere stabile digitale aktiver. Bitcoin er banebrydende kryptovaluta og den mest betroede i kryptorummet. Dette gør det til en ideel investering i 2020 og derefter.

Ripple (XRP)

currency.com

Ripples XRP er en af ​​de altcoins, der er positioneret til at høste store gevinster i 2020. Virksomheden bruger blockchain-teknologi til at lette pengeoverførsel mellem banker og betalingsudbydere. Crypto-aktiver og virksomheder kan også bruge XRP til at overføre penge globalt. Ripple er derfor en nøgleinfrastruktur bag grænseoverskridende kryptobetalinger.

Da kryptokurver får større verdensomspændende accept, er Ripple ombord på flere kunder, herunder banker. Det nylige partnerskab med National Bank of Egypt er blot et eksempel. Da flere banker og betalingsudbydere slutter sig til Ripple-netværket, forventes efterspørgslen at stige. Dette vil i sidste ende øge XRP-prisen.

Dash (DASH)

dash-kryptokurrencycoinhashreporter.com

Dash-kryptokurrency kom ud som det førende aktiv efter det Coronavirus-startede markedskrasch i marts. Den 26. marts steg det digitale aktiv med 65,20%. Dash omfavner stærke grundlæggende og en massiv teknisk baggrund. Det har også en lav cirkulationsforsyning, hvilket er en afgørende faktor at overveje, når man investerer i kryptokurrency. Med næsten 9,4 millioner mønter i omløb rangerer Dash 19 som en af ​​verdens bedste kryptokurver ifølge CoinMarketCap.

Grundlæggende opmærksomhedstoken (BAT)

cryptobit.media

BAT til USD-par er en af ​​de interessante kryptokurver at se i 2020. Dette digitale aktiv forventes at høste store gevinster baseret på dets tidligere pristendenser. Drivkraften bag BAT-mønten er ret enkel. Det fokuserer på reklamebranchen, som, som den er sammensat, er ret brudt og forkert justeret.

I reklamebranchen deles incitamenterne for både annoncører og brugere ikke ordentligt. De ser ud til at løbe i modsatte retninger. Annoncører vil have deres annoncer set, mens forbrugerne vil springe over annoncerne.

BAT søger at tilpasse den digitale reklamebranche, så incitamenterne matches mellem annoncørerne og forbrugerne.

For at nå dette mål modtager brugerne betaling i BAT for at se digitale annoncer i Brave-browseren, hvilket betyder, at forbrugerne vil blive tilskyndet til at se annoncerne. Målet er at få flere brugere til at se annoncerne for at gøre det muligt for annoncørerne at sælge flere af deres produkter eller opnå brandbevidsthed. Dette positionerer BAT som en smart forretningsmodel, der øges i værdi.

Desuden øges deres efterspørgsel, da kryptokurver går mod en almindelig forbrugeradoption. Dash vil sandsynligvis få mere trækkraft baseret på sin model til kompensation for brugere. Dette gør det til en af ​​de eksplosive kryptoer, der skal købes i år.

Monero (XRM)

Monerocrypto-news-flash.com

Monero (XRM) er et andet lovende digitalt aktiv at købe efter den tredje Bitcoin-halvering. Monero er speciel af tre hovedårsager. For det første omfavner det privatlivets fred, hvilket er den eneste hensigt med krypto-opfindelsen. XRM er verdens mest etablerede privatlivsmønt, som du kan bruge til at foretage anonyme transaktioner.

Dets ikke-sporbare funktion tiltrækker mange brugere, der gerne vil handle uden nogen indblanding fra tredjepart. For det andet har Monero en lav forsyning på omkring 17 millioner mønter. Dette betyder, at det er knappe, og dets efterspørgsel sandsynligvis vil stige. For det tredje gør den nuværende tocifrede pris på omkring $ 50 det til en etableret investeringsmodel.

Afsluttende tanker

I sidste ende er dette vores liste over de mest lovende kryptoer, der skal købes i år, især efter den tredje Bitcoin-halvering. Som sædvanlig forbliver kryptomarkedet ustabilt, så du bør forvente nogle svingninger op eller ned i aktiverne. Det anbefales at læse hvidbogen, kontrollere den cirkulerende forsyning og analysere pristendenser, før du køber noget digitalt aktiv.

Fremhævet billede: coinrevolution.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me