DeepBrain Chain (DBC) anmeldelse | Introduktion til begyndere

DBC-mønt

I dagens artikel vil vi se på DeepBrain Chain-projektet og dets krypto, DBC-mønten.

Hvad er DeepBrain Chain?

dbc logoDeepBrain kæde er en computerplatform, der fletter kunstig intelligens med blockchain-teknologi. Projektets ICO for DBC blev afholdt i december 2017, hvor en NEO svarede til 2200 DBC på tidspunktet for salget.

ICO var vellykket, da mønterne blev udsolgt på under en time, siden den startede, og over 600 millioner tokens blev solgt til investorer lige i fasen før salg.

Efter afslutningen af ​​sit token-salg blev DeepBrain Chain lanceret i april 2017. Projektet og dets team er baseret i Shanghai, dets medlemmer består af personer, der har stor erfaring inden for teknologi og AI..

Administrerende direktør for DeepBrain Chain er Feng He, som også udviklede den første AI-højttalerkasse i verden og slog Amazon Echos markedslancering med kun seks måneder.

Platformen modtog toppriser, når de konkurrerede med over tredive bedste kinesiske AI-virksomheder til SMP2017, den kinesiske mand-maskine-dialogevaluering.

Platformens oprindelige krypto, DBC-mønt, er baseret på NEO-smarte kontrakter. Blockchain anvender en hybrid konsensusmekanisme, der består af bevis for vigtighed og delegeret bevis for indsats for at validere hovedblokkene og generere nye mønter.

Funktioner

Lavpris

Ved at bruge blockchain-teknologi sparer det en virksomhed på omkring 705 computerkraftomkostninger.

Sikkerhed

Ved at anvende smarte kontrakter og krypteringsalgoritmer holdes datatransaktioner sikre gennem hele handelsprocessen.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Smarte kontrakter har også til opgave at adskille ejerskabet af data fra brugen af ​​data samt forbedre værdien af ​​data.

Fleksibel databehandling

DeepBrain Chain leverer også computerkraft baseret på krav. AI-virksomheder modtager beregningskraft fra utallige noder distribueret på et globalt netværk og modtager DBC som belønning.

Bevis for vigtighed

Denne protokol er afhængig af noder til validering og tilføjelse af nye blokke til blockchain.

Delegeret bevis for stav

Denne konsensusmodel kræver, at interessenterne stemmer på valget af minenoden på en demokratisk og retfærdig måde.

Hvor opbevares DBC-mønt

Da en DBC-mønt er baseret på NEO, kan du gemme kryptoen i enhver NEO- eller NEP-5-kompatibel tegnebog, såsom NEO Tracker. Der er mange NEO-tegnebøger, der er tilgængelige på markedet, så du skal se efter den, der bedst passer til dine særlige handels- og lagerbehov.

Sådan køber du DBC-mønt

Trin 1: Opret en tegnebog, hvor du senere opbevarer din DBC-mønt.

⦁ Gå til NEO Tracker;

⦁ Klik på “Ny tegnebog;”

⦁ Indtast en adgangskode;

⦁ Klik på “Opret;”

⦁ Download Keystore-filen;

⦁ Klik på “Fortsæt”, når du er færdig;

⦁ Du modtager din private nøgle.

neo traker

Trin 2: Køb DBC

Da DBC ikke handles mod nogen fiat-valuta, skal du købe mønten ved hjælp af krypto. DBC handles for det meste mod Bitcoin og Ethereum, men du kan også finde det token, der handles mod NEO og USDT.

Hvis du allerede ejer en af ​​disse kryptoer, kan du springe videre.

⦁ Gå til en børs, der understøtter køb af krypto ved hjælp af fiat-valuta;

⦁ Opret konto;

Køb en af ​​de kryptoer, du ønsker at handle mod DBC;

⦁ Vælg en af ​​de børser, der understøtter DBC-mønten. Listen over handelsbørser, der understøtter DBC, består i øjeblikket af Huobi (Global og Korea), Gate.io, Kucoin, Bitbns, Lbank og Switcheo Network. Vi foreslår at vælge en af ​​de mest populære børser og par, da de højst sandsynligt vil have højere likviditet;

⦁ Opret en konto på en af ​​de børser, der understøtter DBC;

Indsæt den ETH / BTC / NEO / USDT, du har købt fra din fiat-børs;

⦁ Indtast hvor meget DBC du vil købe;

⦁ Bekræft handel

⦁ Vent til DBC bliver krediteret din konto;

Gå til tilbagetrækningsfunktionen for børsen;

⦁ Gå til din DBC eksterne tegnebog og kopier din adresse;

⦁ Gå tilbage for at udveksle og indsætte adressen i de tilsvarende parenteser;

⦁ Vælg det beløb, du vil deponere i din eksterne tegnebog;

⦁ Afslut tilbagetrækning.

Fremtiden for DeepBrain Chain

Kunstig intelligens er en industri, der har tiltrukket sig stor opmærksomhed fra både investorer og forbrugere. Det samme kan siges om blockchain. Så hvad genererer mere hype? Lancering af et projekt, der bruger både AI og blockchain.

Men DeepBrain Chain er ikke det eneste projekt af sin art. Flere og flere AI-baserede hovedbøger og mønter går ind i blockchain-scenen.

Verden af ​​krypto er allerede meget konkurrencedygtig, med meget få mønter, der overlever selv et år.

Deres køreplan indeholder ingen detaljerede planer for 2019 undtagen yderligere systemforbedring og test. Deres Medium-blog sender to-månedlige opdateringer om deres udviklingsstatus og begivenheder relateret til deres projekt.

dbc_interview

investinblockchain.com

Skal du investere i DBC-mønt?

I betragtning af sin position på markedet, og hvordan mønten ikke har set nogen væsentlig gevinst i måneder, ser det ikke ud til, at DBC-mønt er en god investering. Vi bemærkede også, at ingen af ​​meddelelserne på deres officielle blog har påvirket prisen på DBC på nogen måde.

DeepBrain Chain Review: Bedømmelse

DeepBrain Chain startede godt som et ambitiøst AI-projekt, der også bruger brugen af ​​blockchain-teknologi. Men den store mængde ICO- og kryptoprojekter gør DBC til en anden mønt, der ikke har nogen fordele fra et handelsperspektiv.

Fremhævet billede: blockonomi.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me