Pi Network (PI) værdi og markedsanalyse i 2021

Pi-netværksværdi

Pi-kryptovaluta er et projekt, der sigter mod at muliggøre digital valutaudvinding på dine mobile enheder. Minedrift af populære kryptoer, som f.eks.Bitcoin, er en dyr venture, især med fremkomsten af ​​ASIC’er. Der er et langvarigt argument for, at BTC-minedrift bruger meget energi, hvilket Bitcoin-kritikere siger er spild.

Der er i øjeblikket mindst 8.000 kryptokurver, hvoraf mange har forbedret visse aspekter af Bitcoin. For eksempel kan Bitcoin Cash (BCH), en fork af Bitcoin, prale af hurtigere og billigere transaktioner, og det samme gør Litecoin (LTC). For Pi er forbedringen aspekt af minedrift, der forsøger at gøre kryptomining så let som at bruge enhver app til sociale medier.

Pi Network Oversigt

Projektet blev lanceret i marts 2019 og er bygget på banebrydende teknologi, der muliggør effektiv energibrydning af PiCoin, netværks oprindelige valuta. Krypto-entusiaster, der er interesserede i kryptokurvedrift, kan nemt tjene PiCoin ved at installere en mobilapp.

En bemærkelsesværdig ting ved Pi-netværket er, at det er så effektivt i minedrift, at du ikke behøver at holde din telefon tilsluttet væggen til minen. Processen er virkelig energieffektiv, og du kan gøre det uden at tømme telefonens batteri. Ved at bruge din telefon kan du også mine PiCoin på farten, uanset om du rejser eller bare derhjemme. Dette passer perfekt ind i de travle tidsplaner, der karakteriserer livet for en gennemsnitlig person i dag.

For at sikre tillid anvender Pi-netværket Stellar Consensus Protocol, den konsensusalgoritme, der bruges af Stellar-netværket til verificering af transaktioner. Det er dog blevet ændret, så enkeltpersoner kan udvinde PiCoin på mobile og andre enheder. Ifølge Pi hvidbog, en af ​​grundene til at oprette kryptovalutaen er at balancere knaphed og adgang til penge. Således tillader enkeltpersoner at blive belønnet ved minedrift på deres telefoner, hvilket er en vigtig måde at opnå dette på.

Bortset fra bare at muliggøre minedrift af Pi-kryptokurrency på mobile enheder, inddrager Pi-netværksværdien smarte kontrakter, som hovedsageligt understøttes af Ethereum (ETH). Via Pi-netværket kan brugerne få adgang til smarte kontrakter og bruge dem til forskellige formål.

Hvem er Pi-netværksbrugere?

Pi-netværksbrugere distribueres globalt. De hjælper med at udvide netværket ved at udføre forskellige funktioner for at holde netværket i gang. Der er tre kategorier af disse brugere, nemlig:

Pionerer: de holder netværket travlt ved blot at logge ind på deres app dagligt og bekræfte, at de ikke er robotter.

Bidragydere: de bygger et betroet netværk ved at give en liste over pionerer, som de kender personligt.

Ambassadører: de bruger Pi-netværket og introducerer også andre brugere gennem henvisninger. Med andre ord er de teambuildere.

Node: En bruger, der kombinerer rollerne som de to første og driver en Pi-netværksnode. Denne kategori af netværksbrugere hjælper med at validere netværket og bevare dets integritet ud over at spille de andre roller. Alle, der spiller en af ​​ovenstående roller, kan tjene nye Pi-mønter for deres roller i opretholdelse af netværket.

Designet af Pi-netværket gør det meget praktisk at bruge, og derfor er brugerne flyttet til det. Inden for to måneder efter lanceringen havde netværket allerede optaget over 200.000 aktive brugere. Som i begyndelsen af ​​februar 2021 havde netværket mindst 2,5 millioner minearbejdere, der udvinder kryptokurrency ved hjælp af forskellige enheder og mere end 10 millioner brugere i alt.

Selv med sådanne fremskridt er Pi-netværket stadig i den første af de tre faser af projektet. Pi-kryptoen vil være tilgængelig på kryptovalutaudvekslinger i slutningen af ​​tredje fase. På dette stadium vil de, der udvinder nu, være i stand til at handle deres Pi-kryptokurrency for andre valutaer. Projektet er stadig i sin beta-fase, og nye minearbejdere kan tilføjes strengt efter invitation. Minedrift af Pi fortsætter, indtil netværket når 10 millioner engagerede pionerer (minearbejdere). Dette er det punkt, hvor minedriftbelønningen falder til nul.

Med en så begrænset udvinding af nye mønter kunne netværksvalutaen sandsynligvis blive meget knappe og så kunne være mere værdifuld, da den cirkulerende forsyning vil blive løst, ligesom Bitcoin.

Pi-netværkets værdi og prisforudsigelse

Da Pi stadig er i Beta-fasen, er det ret vanskeligt at forudsige Pi-netværdien. Minearbejdere har udtrykt optimisme med hensyn til den fremtidige værdi af det på grund af effektiviteten og brugervenligheden til minedrift.

På trods af det faktum, at det endnu ikke er lanceret på børser og ikke har nogen reel værdi, har kryptokursudveksling Changelly indtil videre givet nogle prisforudsigelser. Børsen forudsagde, at Pi-netværdien ville være $ 0,16 i begyndelsen af ​​2020. Dette skete ikke, og værdien er i øjeblikket $ 0,00.

Dette er en mulighed for nye minearbejdere at komme ind i projektet og starte minedrift. Så de får så meget af kryptoen som muligt inden handel påbegyndes. Changelly forudser også, at prisen kan stige til $ 5 inden 2025, og de, der allerede har kryptokurverne, kunne tjene betydeligt på det tidspunkt.

Konklusion

Pi-netværksværdien vil sandsynligvis vokse, når den endelig lister på børser. Pi-netværksteamet planlægger at gøre Pi-krypto til den mest populære i fremtiden. Nogle kalder det allerede “den fremtidige Bitcoin.” Hvis du ønsker at være en del af dette revolutionerende kryptokurrencyprojekt og minekrypto på dine mobile enheder, kan du stadig gøre det nu og være en del af fremtiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me