Suurimmat Bitcoin-uhkapeleihin liittyvät haasteet vuonna 2021

On aivan hullua, mitä Bitcoin- ja kryptovaluuttamarkkinoilla tapahtuu juuri nyt, ja myös pelaajien on rakastettava sitä. Sama koskee Bitcoin-uhkapelisivustoja, jotka hyötyvät tästä kaikesta. Kun rahapelioperaattorit kääntävät voiton luovutuksen nyrkille, heillä on nyt pääomaa käsitellä joitain Bitcoin-rahapelien kiireellisimpiä haasteita, kun siirrymme kohti vuotta 2021. Tässä viestissä pyrimme korostamaan näitä haasteita ja keskustelemaan siitä, mitä uhkapelioperaattorit voivat tehdä antaa sinun kaltaisillesi pelaajille paremman asiakaskokemuksen ja paremman mahdollisuuden voittaa voittaja.

Mobiilipelaamisen parantaminen Bitcoinilla

Tilastosivusto Statista.com arvioi, että tänään älypuhelinta omistaa yli 3,5 miljardia ihmistä. Ajattele sitä hetken. Planeetalla on tällä hetkellä arviolta 7,5 miljardia ihmistä ja melkein puolella heistä on älypuhelin. Kaikista näistä käyttäjistä se on arviolta 2,2 miljardia ihmistä käyttää älypuhelinta mobiilipelien harjoittamiseen.

Voit lyödä vetoa siitä, että kohtuullinen määrä käyttäjistä, erityisesti nuorista miehistä, saattaa olla taipuvainen heittämään vedon suoraan puhelimeensa liitetyn sovelluksen kautta. Tämä on hämmästyttävä mahdollisuus Bitcoin-rahapelisivustoille. Ongelmana on, että useimmilla Bitcoin-uhkapelisivustoilla, jopa niillä, jotka ovat olleet varhaisessa vaiheessa Bitcoin-vallankumouksessa, ei välttämättä ole kiinnostavaa mobiilisovelluskokemusta tarjota asiakkailleen.

Nyt se ei tietenkään tarkoita sitä, että pelaajat, jotka eivät käytä mobiilisovellusta, eivät mene tietokoneelle asettamaan Bitcoin-vetoja vanhan hyvän muodin verkkoselaimella. Mutta silti, Bitcoin-rahapelioperaattoreilla on täällä suuri mahdollisuus tulla esiin ja helpottaa peliin pääsyä. Haasteena tässä on oltava rampit, jotka on kytketty suoraan sovelluksiin ja operaattoreihin yhdessä paikassa, jotta vedonlyönti on yhtä helppoa kuin peukalon napsauttaminen valitsemallesi Bitcoin-rahapelisovellukselle.

Tämä ajatus on todennäköisesti vielä vuoden tai kahden päässä todella tarttumasta Bitcoin-rahapelialalle.

Aina muuttava sääntely-ympäristö

Yritä käsitellä sääntelyviranomaisia ​​on jotain, joka on vaivannut sekä kryptovaluutta että uhkapelejä vuosikymmenien ajan. Hyvä uutinen on, että sääntelyviranomaiset edistävät rahapelien hyväksymistä (etenkin Amerikassa) ja ymmärtävät kryptovaluutat ja kuinka sijoittajien salliminen päästä niihin on todella hyvä asia maailmantalouden tulevaisuudelle.

Siitä huolimatta ei ole olemassa yhtä tapaa lähestyä kryptovaluuttoja tai uhkapelejä yleisesti. Ei ole kuin globaalia komissiota, joka on omistettu edistämään molempia.

Tämä tarkoittaa, että Bitcoin-rahapelioperaattorit jätetään omien resurssiensa piiriin sen ymmärtämiseksi, missä ja miten tehdä liiketoimintaa. Missä osa on helppo osa. Suurin osa uhkapelisivustoista on lisensoitu saarille, kuten Gibraltar, Curacao, Malta, Caymansaaret tai Iso-Britannia. Rahapeliominaisuuksille, jotka jo harjoittavat liiketoimintaa näissä paikoissa, Bitcoinin hyväksyminen on pikemminkin tekniikan ymmärtämistä ja sen integrointia lompakon kautta kuin sääntelyyn liittyvää huolta..

Ei kuitenkaan kahta maata ole samanlainen lähestymistavassa uhkapeleihin tai kryptovaluuttaan. Jos aiot käynnistää Bitcoin-rahapelisivuston, sinun on oltava valmis ymmärtämään byrokratiaa, jotta voit selvittää, miten siinä navigoidaan..

Suorien ja epäsuorien pelikilpailijoiden räjähdysmäinen kasvu

Uhkapelaajat saattavat heittää jonkin aikaa salauksen e-urheilu- tai virtuaalitodellisuuskilpailussa. Mutta totuus on, että vaikka et panosta e-urheiluun, Bitcoin-rahapelisivustot toivovat edelleen, että valitset rahapelit konsolien ja pelien rahankulutuksen sijaan. Vetoomus ansaita kokopäiväistä elantoa ammattimaisena videopelipelaajana on tulossa totta yhä useammille pelaajille vuosittain. Virtuaalitodellisuus tarjoaa toisenlaisen dynamiikan, jonka uhkapeliteollisuus ei todennäköisesti ole vielä valmis kilpailemaan.

Tärkeintä on, pelaatko elantonsa vai vain viihteen vuoksi, koko teollisuus kilpailee aina viihdedollareistasi. Jos käytät näitä dollareita virtuaalitodellisuuksiin tai videopeleihin, kulutat todennäköisesti vähemmän rahapelisivustoille.

Siitä huolimatta, 2021 tuo mukanaan myös runsaasti mahdollisuuksia Bitcoin-rahapelioperaattoreille vakiinnuttaa itsensä edelleen viihde-elämääsi. Teollisuus on kehittynyt nopeasti vuosien varrella ja jatkaa sitä jatkossakin. Toivottavasti olet historian oikealla puolella jatkaessasi Bitcoin-rahapelimatkaa.

Olkoon voitot edelleen sinun.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me