Miksi Bitcoin Cash on nousussa

Hintapohjan löytämisen jälkeen joulukuussa Bitcoin Cash on yli 110%. Vain muutama viikko tuon hintahyökkäyksen jälkeen Bitcoin Jesus itse, Roger Ver, haastatteli Forbes.comia. Haastattelussa hän ennustaa, että Bitcoin Cash lopulta ohittaa Bitcoinin markkina-arvon suhteen. Tutkitaan vähän enemmän Bitcoin Cashista, miksi se nousee huipulle ja haasteisiin, joita projektilla on edessään.

Bitcoin Cash 5 parhaan joukossa

Tämän kirjoitushetkellä Bitcoin Cashin markkina-arvo on lähes 6,8 miljardia dollaria. Se on nyt maailman neljänneksi kannattavin kryptovaluutta. Tällä hetkellä liikkeessä on yli 18,2 miljoonaa BCH-kolikkoa, joten kolikoiden arvo on lähes 400 dollaria USD. Viime aikoina Bitcoin Cash on kääntänyt Bitcoin SV: n kanssa. Molemmat projektit edustavat haarukkaa (eli muunnelmaa) alkuperäisestä Bitcoinin koodista. Viimeksi mainitun projektin kannattajat sanovat, että BSV toimii tasolla, joka on lähempänä Bitcoinin luojan Satoshi Nakamoton alkuperäistä tehtävää ja visiota.

Kuten aiemmin BTCGG: ssä todettiin, Calvin Ayre, uhkapelisivuston Bodog.com perustaja, on suuri Bitcoin SV: n fani yhtenä todellisena Bitcoinina, jonka pitäisi hallita maailmaa. Silti Roger Ver (Bitcoin.comin toimitusjohtaja) sanoo, että Bitcoin Cash hallitsee heidän kaikkiensa yläpuolella.

Syy Roger Ver uskoo BCH: han

Verin kysyessä äskettäisessä Forbes-haastattelussaan kuinka Bitcoin Cash palvelee maailmaa, Ver sanoo Bitcoin Cash antaa yksityishenkilöille mahdollisuuden lähettää ja vastaanottaa rahaa missä tahansa määrin, missä tahansa ja melkein ilmaiseksi. Hallituksen valvontaa tai lupaa ei vaadita. Hänellä oli tapana sanoa sama asia Bitcoinista kuin yksi projektin aikaisimmista käyttöönottajista, mutta hän uskoo, että Bitcoin ei ole enää kuningas.

Verin kanta perustuu osittain siihen, että hän on investoinut voimakkaasti Bitcoin Cashiin. Tietysti hän haluaa projektin onnistuvan. Päivän lopussa hän on pääomasijoittaja, joka haluaa ansaita rahaa. Mutta on toinen syy, miksi Ver uskoo Bitcoin Cashiin Bitcoiniin ja kaikkiin muihin altcoineihin. BCH-lohkoketju voi helpottaa halvempia tapahtumia suuremmalla volyymilla kuin Bitcoin-verkko. Ver uskoo, että lopulta yhä useammat ihmiset tulevat BCH: hon ymmärtämään tämän tosiasian.

Muita syitä Bitcoin Cash kasvaa

Bitcoin Cashin maailmassa on kolme muuta suurta kehitystä, jotka vaikuttavat sen nykyiseen hinnankorotukseen. Yksi on merkittävä sopimus Bitcoin.comin Bitcoin Cash Wallet -asennuksen esiasennuksesta kaikkiin HTC-puhelimiin. Toinen suuri kehitys on se, että Bitcoin Cash on ainoa verkko, joka pystyy maksamaan sijoitusosinkoja blockchain-sijoittajille nimettömästi. Alkuperäinen Bitcoin-verkko ei voi tehdä sitä. Tämä kehitys on iso pitkällä aikavälillä, koska se suhtautuu myönteisesti institutionaalisiin investointeihin.

Vaikka molemmat näistä paljastuksista ovat positiivisia, on tosiasiassa yksi mahdollisesti negatiivinen kehitys, joka voi todella nostaa Bitcoin Cash -kolikoiden hintaa lyhyellä aikavälillä.

Bitcoin Cash Mining Tax

Ryhmä arvostettuja kehittäjiä esittää ajatuksen 6 prosentin veron perimisestä Bitcoin Cash -kaivostoiminnan voitoista keinona tuottaa perustuloja kehittäjille. Kuten Ver ja muut vastustajat huomauttavat, ongelmana on, että näiden varojen keräämiselle tai jakamiselle ei ole olemassa virallista rakennetta tai toimintalinjoja. Alkuperäisessä asiakirjassa, jossa esitetään yksityiskohtaisesti ehdotettu vero, suositellaan vanhan koulun kiinalaisen filosofian käyttöä, joka tunnetaan ei-väittelyteoriana, jonka alun perin esitti tunnettu kommunistinen puolue Deng Xiao Ping. filosofian mukaan enemmän aikaa ihmiset viettävät väittelyä, sitä vähemmän aikaa heidän on tehtävä asioita. Ajatuksena on viedä asioita eteenpäin eikä tarjota mahdollisuutta keskusteluun.

Monet salausterroristit vastustavat filosofiaa sanomalla, että kommunistinen lähestymistapa pilaa valuutan asettamisen estoketjuun. Antaa ihmisille vapautta.

Joten miksi tällainen kiista todella nostaisi Bitcoin Cash -hintaa korkeammalle? Koska asiasta äänestetään toukokuun puolivälissä, ja ryhmät, jotka eivät pidä ajatuksesta kaivosverosta Bitcoin Cash -verkossa, uhkaavat luoda vielä yhden haarukan Bitcoin-koodista. Haarukan sattuessa BCH: n haltijat voisivat pitää kiinni kolikoistaan ​​ja vaatia minkä tahansa äskettäin haarautuneen projektin kolikoita. Lyhyesti sanottuna sijoittajat voittavat kahdesti.

Ylittääkö Bitcoin Cash todellakin jonkin verran Bitcoinin arvon? Vain aika näyttää. Mutta monet sijoittajat lyövät vetoa Roger Veriltä ja muut BCH: n evankelistit työntävät sen huipulle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me