Råvarevalutaer fører pakken ind i ugen fremad

I sidste uge kæmpede den canadiske dollar tilbage og genvundet nogle af sine nylige tab mod den amerikanske dollar. Den amerikanske dollar har været meget stærk på det seneste, og hvis man ser på dens præstation i sidste uge, er det ganske imponerende, at den canadiske dollar var i stand til at vinde omkring 55 kerner mod Buck. Dette ser ikke ud som noget væsentligt, men hvis du overvejer tabet af nogle af de andre store valutaer over for dollaren, er det bestemt noget at tage til efterretning. For eksempel tabte euroen omkring 210 pips mod den amerikanske dollar i sidste uge, og den japanske yen gav mere end 130 pips tilbage. Pundet tabte ca. 215 pips, og den schweiziske franc ca. 115 pips.

 

Olieprisen steg moderat i sidste uge, hvilket sandsynligvis bidrog til den canadiske dollars gevinster. I denne uge har vi nogle meget vigtige hændelsesrisici, der kan flytte den canadiske dollar, og måske er markedsaktørerne allerede begyndt at prissætte noget mere canadisk dollarstyrke, som kan være resultatet af disse begivenheder i den kommende uge. Vi dækker alle disse begivenheder, men inden vi går der, lad os først se på nogle tekniske aspekter af USD / CAD:

 

USD / CAD dagligt diagram

Hvis du ser nærmere på dette diagram, vil du bemærke, at parret handlede over det 200-dages glidende gennemsnit i et par dage, men det kunne ikke få trækkraft over denne meget vigtige tekniske indikator. På fredag ​​lukkede parret igen godt under dette glidende gennemsnit og også under mit foretrukne kortsigtede glidende gennemsnit, det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit. Dette firma tæt på 20-EMA formidler ideen om, at det sandsynligvis ville kræve en masse købsstyrke fra tyre for igen at få overhånd på kort sigt. Hvis du husker dette, ser det ud til, at den mindste modstands vej faktisk kan være til ulempe, når vi ser på den kommende uge. Lad os se på et timeskema over USD / CAD:

 

USD / CAD Time-diagram

Det er let at se det bearish momentum på dette kortvarige diagram. Lad os se på det samme diagram med kun 20-EMA afbildet på det:

 

USD / CAD Time Chart

Her er 20-EMA forvandlet til modstand, og prisen har afvist flere gange i løbet af de sidste to handelsdage. Læg mærke til, hvordan disse tilbagetrækninger til 20-EMA har givet nogle gode muligheder for at sælge parret. Jeg kan godt lide tilbagetrækninger som disse, fordi de tilbyder høj sandsynlighed for handelsopsætninger og kan handles ved hjælp af ret stramme stoptab.

 

Onsdag har BOC (Bank of Canada) deres rentebeslutning og pengepolitiske rapport kl. 14:00 GMT. Fredag ​​kl. 12:30 GMT har vi canadiske detailsalgs- og CPI-tal (forbrugerprisindeks). Markedsaktører holder øje med alle disse begivenheder, men især rentebeslutningen og den pengepolitiske rapport. Dette kan give os nogle tip til, hvor godt den canadiske økonomi klarer sig, og hvad vi kan forvente med hensyn til fremtidige renter. BOC forventes at holde deres rentesats uændret på 0,5%. Jeg er sikker på, at den canadiske økonomi føler lindring af den nylige stigning i olieprisen. Husk, at Canada er en meget stor producent af olie, og en lav oliepris virkelig kan skade den canadiske økonomi. Lad os se på et oliekort:

 

US Oil Weekly Chart

 

Dette er hvad vi kalder et omvendt hoved- og skuldermønster, som er et vendemønster. Ideen er, at et brud på halsudskuddet vil udløse mønsteret, hvilket betyder, at olieprisen kan komme endnu længere. Den canadiske dollar er stærkt korreleret med olieprisen, og en stigning i prisen på denne hårde vare vil helt sikkert være understøttende for den canadiske dollar.

 

Handlende, der er interesseret i at engagere sig i korte positioner i USD / CAD, vil måske vente på, at prisen først danner en retracement. Når vi ser på det nylige fald på en lille tidsramme som et timekort, er det tydeligt, at dette nylige bearish træk er noget udvidet. Jeg kan ikke lide at sælge et finansielt instrument, når prisen er langt under 20-EMA, som den er i USD / CAD i øjeblikket (på et timekort).

 

AUD / USD

 

Den canadiske dollar var ikke den eneste store valuta, der vandt mod den amerikanske dollar i sidste uge. Den australske dollar formåede at lukke ugen med en gevinst på ca. 14 kerner mod den amerikanske dollar. Som jeg nævnte tidligere i denne artikel, var den amerikanske dollar ret stærk i sidste uge. At have været stærkere end den amerikanske dollar tog meget fra Aussie i sidste uge, selvom den kun var lidt stærkere end den amerikanske dollar. Lad os se på et dagligt diagram:

 

AUD / USD dagligt diagram

 

Her kan du se, at det 200-dages glidende gennemsnit er under den aktuelle pris, hvilket betyder, at parret kan betragtes som en opadgående tendens. I øjeblikket er dette par ikke let at handle, fordi det bevæger sig sidelæns. Ikke desto mindre kunne handlende, der kan lide positionshandel (langvarig handel), finde nogle gode muligheder for at åbne lange handler i den næste uge eller to. Der er en smuk trendlinje helt tilbage fra begyndelsen af ​​året, der har støttet prisen meget godt. Hvis denne støtte holder, kunne vi forvente yderligere opadrettede på dette par, især hvis de grundlæggende begynder at se mere positive ud for regionen. Se på følgende diagram:

 

USD / CAD dagligt diagram

 

Hvad jeg kan lide ved disse tekniske detaljer er, at det 200-dages glidende gennemsnit og den grønne trendlinie er justeret. Dette kan øge soliditeten i denne supportzone.

 

I øjeblikket er detailstemningen på dette par ret flad, hvilket betyder, at vi måske kunne se nogle mere rækkevidde-prisaktioner på det i de næste par uger. På den anden side kan valutamarkedet ændre sig med det samme. Der er nogle vigtige begivenheder, der muligvis kunne flytte Aussie i denne uge. Den første er en tale af den nye RBA-guvernør Philip Lowe mandag aften kl. 21:10 GMT. Derefter vil RBA-mødeprotokollen være i fokus tidligt tirsdag morgen kl. 00:30. Nogle andre begivenheder, der kunne bevæge Aussie i denne uge, er den australske beskæftigelsesændring og deres ledighed, der skal frigives torsdag morgen kl..

 

EUR / USD

 

EUR / USD dagligt diagram

 

Dette par har solgt sig ganske aggressivt i den sidste uge. Flytningen er noget overudvidet i øjeblikket, så selvom jeg kan lide kortsiden af ​​dette par, vil jeg gerne se en anstændig tilbagetrækning, før jeg går ind i nye korte positioner på det. Vær advaret om, at torsdag kan være en meget ustabil dag for euroen. ECB (Den Europæiske Centralbank) har deres rentebeslutning kl. 11:45 GMT samt en pressekonference kl. 12:30 GMT.

 

GBP / USD

 

GBP / USD dagligt diagram

 

Vi har set noget inden for prishandling de sidste par dage. I øjeblikket kan vi kun være bearish på dette par, hvis vi ser på det tekniske. Måske kunne vi få en slags retracement i de kommende dage, som kunne tilbyde et bedre niveau at sælge parret på. Dette par har været ekstremt ustabilt de sidste par dage, så vær forsigtig, når du handler det, eller ethvert par, der involverer det britiske pund.

 

BOE (Bank of England) har for nylig været bekymret over muligvis overskridelse af deres inflationsmål. Deres bekymring er et resultat af den aggressive devaluering af pundet. På grund af denne bekymring kan BOE muligvis være forsigtig med yderligere at reducere deres benchmarkrente og øge de økonomiske stimuleringsforanstaltninger. Dette kunne være pundpositivt, men de økonomiske risici, der omgiver Brexit, ville sandsynligvis opveje dens virkning på pundet. Derfor er det grundlæggende billede af pundet fortsat baisse, og selvom prisen muligvis er ret oversolgt i øjeblikket, kan valutaen stadig miste meget af sin værdi på kort til mellemlang sigt.

 

Tirsdag har vi britiske CPI-numre ude kl. 08:30 GMT.

Onsdag er der beskæftigelsesnumre i Storbritannien, der frigives kl. 08:30.

Torsdag bringer os detailsalgsnumre ud af regionen, som også frigives kl. 08:30.

Alle disse er vigtige begivenheder at se på, da de kan give os et glimt af den britiske økonomis sundhed.

 

Desuden er der ganske mange taler fra FOMC-medlemmer denne uge.

Tidligt mandag morgen holder BOJ-guvernøren Kuroda også en tale.

Hav en fremragende handelsuge!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me