Mikä on Shitcoin?

mikä on shitcoin?

Johdanto

On olemassa kahdenlaisia ​​ihmisiä, jotka haluavat tietää, mikä shitcoin on. Ensimmäinen on henkilö, joka kuulee “shitcoinia” kaikkialla: “tuo on shitcoin!” ja “lopeta shitcoineidesi shillaus”, mutta he eivät tiedä tarkalleen, mitä tarkoittaa, että jokin on shitcoin. Muunlainen ihminen saa käsityksen siitä, mikä shitcoin on, mutta ei tiedä mitkä kryptovaluutat ovat shitkoineja ja mitkä eivät. Joten niille, jotka antavat paskaa, tässä on joitain määritelmiä.

Shitcoin

Shitcoinin määritelmä

Siellä on useita määritelmiä:

Urban Dictionary määrittelee shitcoinin “erinomaisena tapana menettää rahaa” ja “kryptovaluutta ilman apuohjelmia tai ainutlaatuisia ominaisuuksia”. Toisin sanoen shitcoin on kryptovaluutta, joka on joskus täysin arvoton.

Investopia tarjoaa yksityiskohtaisen määritelmän, sanomalla, että shitcoin on “halveksiva termi, jota käytetään kuvaamaan arvottomaksi tullut altcoin. Shitcoin-arvo voi kadota, koska kiinnostus epäonnistui, koska itse altcoinia ei luotu hyvässä uskossa tai koska hinta perustui spekulointiin. ” Tämä artikkeli jatkaa edelleen “shitcoinin” hajottamista toisella 500 sanalla kuvausta ja analyysia.

Quora-juliste kutsuu sitä “altcoinia (jota) pidetään arvottomana, koska sen blockchainin kehittämisessä ei ole… hyödyllisiä ominaisuuksia. Vaikka shitkoineja pidetään arvottomina, se ei välttämättä estä heitä menemästä “kuuhun” “.

Onko sinulla enää shitcoineja?

Ruben Somsen, isäntä Epäselvä Podcast, ja järjestäjä Soulin Bitcoin-tapaaminen oli kiltti panemaan mielensä työskentelemään oikean shitcoin-määritelmän parissa:

Twitter-kuvakaappaus

Mitkä kolikot ovat shitcoineja?

Mikään tässä artikkelissa ei ole taloudellista neuvontaa. En ole taloudellinen neuvonantaja. Ota yhteyttä ammattimaiseen neuvonantajaan, jos etsit taloudellista neuvontaa.

Osta Bitcoin

Kuitenkin, totuuden mukaan, yllä olevat määritelmät ovat kaikki melko hyviä. Mutta lopulta, mitkä kolikot ovat ”shitcoineja”, on todella mielipide. Kaikilla on yksi, oikeassa? Salauksen purku nostaa valkoisen lipun ja määrittelee shitcoinin vain “salaukseksi, joka ei pidä siitä puhuvasta henkilöstä”. Ja jopa sillä on jonkin verran ansioita. Jotkut ihmiset ajattelevat, että kaikki kryptovaluutat ovat shitcoineja.

Noriel Roubini

Otetaan Noriel Roubini, amerikkalainen ekonomisti, joka opettaa New Yorkin yliopiston Stern School of Business -opistossa. Lokakuussa 2018 termi “shitcoin” tuli tosiasiallisesti Yhdysvaltain senaatin todistukseen pankkikomiteassa Roubinin 37 sivun arvioinnin ansiosta “Salaus on kaikkien huijausten ja (nyt rikki) kuplien äiti, kun taas blockchain on koskaan ylihypytetty tekniikka, ei parempi kuin taulukkolaskenta / tietokanta.

Twitter Screebshot Rubini

Todistuksessaan hän käyttää “shitcoinia” ja “shitcoineja” joka kerta ennen kuin tekee pienen anteeksipyynnön senaatille siitä tehdessään ja mainitsee google-haun todisteeksi termistä nimikkeistönä kryptovaluutta-tilassa.

Roubinin todistus

Voit katsoa Roubinin koko senaatin todistuksen alla:

Joten palataan kysymykseen. Mitkä kryptovaluutat ovat shitkoineja?

Onko Bitcoin shitcoin?

Noriel Roubini ajattelee niin. Mutta tässä vaiheessa se on vähiten todennäköinen kolikko, joka on shitcoin.

Onko Litecoin shitcoin?

Litecoinin luoja Charlie Lee ajattelee niin – paras shitcoin siellä!

Onko Ethereum shitcoin?

BitMex kutsuu Etheriä “kaksinumeroinen shitcoin.”Ja kyllä ​​… se on.

Jokaisesta kryptovaluutasta käydään keskustelua siitä, onko kyseessä shitcoin. Todellisuudessa Isä-aika on viimeinen sana siitä, onko jokin kryptovaluutta shitcoin. Ja monissa tapauksissa hän on jo puhunut, koska lukemattomat projektit ovat jo kuolleet, menneet nollaan tai hylätty kokonaan. Monille muille päivät on numeroitu.

Shitcoinin alkuperä

Mistä termi “shitcoin” tuli salausmaailmassa ja milloin siitä tuli suosittu, on mysteeri. Mutta se alkoi todennäköisesti pian sen jälkeen, kun Bitcoin syntyi vuosina 2008-2009. Aikaisin maininta termistä “shitcoin”, jonka tiedämme, on a BitcoinTalk-keskustelupalsta päivätty 2. marraskuuta 2010 klo 22.21.57.

ensimmäinen tunnettu shitcoinin käyttö

Aikaisimmat maininnat “shitcoinista” redditissä nousivat esiin 7 vuotta sitten, vuonna 2011. Ja Google Analyticsin mukaan sana ei ollut juurikaan kiinnostunut vasta vuosien 2017-18 aikana kryptovaluuttabuumin aikana.

google shitcoin -haut

Tänään sana shitcoin heitetään ympäriinsä viittaamalla kryptovaluuttoihin, kuten veneisiin meressä. Se on ikuisesti osa kryptovaluutta-tilaa. Siinä on vain jotain, kuten Eric Lombrozo selittää, sanalla on vain se viruksen rengas, joka sallii sen hallita.

TechCrunch kirjoitti äskettäin artikkelin paahdetaan Coinbase shitkoinien lisäämiseksi artikkelissa, jonka otsikot ovat “Coinbase luopuu varovaisesta lähestymistavastaan, mutta linkittyy nimellä” coinbase-dabbles-in-shitcoins “.

Twitter-näyttökuva Meltem

Ja jos nimi Meltem Demirors kuulostaa sinulle hirvittävän tutulta, se voi johtua siitä, että katselit häntä juuri kansallisessa televisiossa … puhuessasi kongressille … selität täysin vakavasti mikä shitcoin on.

Voit katsoa todistuksen täältä:

Joten lopetetaan tämä selitys shitcoineista pienellä shitcoin-musiikilla, joka toistaa meitä – kiitos lukemisesta!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me